Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopintoja kehitetään Hygienic Engineering and Design Groupin määräysten pohjalta ja luovat tietämystä, käytännön ja tutkimuskokemusta suunnitteluhygieniavaatimusten mukaisten prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien suunnittelusta ja takaavat laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden valmistuksen. .

Ohjelman tarkoitus:

koulutetaan asiantuntijoita prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien, biologisten aineiden ja lääkkeiden suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja auditoinnin alalla niiden maailmanlaajuisten hygienia- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi ohjelma keskittyy tutkijoiden kouluttamiseen tietokonemallinnuksen ja elintarviketuotantoprosessien optimoinnin alalla, uusien ja / tai parannettujen laitteiden ja teknisten linjojen suunnitteluun ja testaamiseen, jotta voidaan poistaa tuotteiden saastuminen (saastuminen) niiden valmistuksen aikana.

Pääsyvaatimukset (asiakirjat, pätevyys):

jatko-opiskelijat ja jatko-ohjelmat

Pääsymenettely ja määräajat:

  1. Täytä hakemuslomake, joka on saatavilla seuraavalla sivulla (http://eng.ncfu.ru/2018/10/19/master-in-hygienic-design-now-it-is-real-true.html)
  2. Odota, kunnes vastaus lähetetään sähköpostiviestiin, jossa on yksityiskohtainen selitys seuraavista vaiheista ja haastattelun päivämäärästä
  3. Lähetä meille skannatut kopiot asiakirjoista, jotka ilmoitetaan vastaussähköpostissa. Hakemusten ja asiakirjojen jättämisen määräaika on 30. heinäkuuta 2019
  4. Välitä monitieteinen haastattelu (tentti). Luettelo mahdollisista kysymyksistä ja tenttiprosessi tarjotaan verkkosivuilla saatavilla olevassa oppaassa huhtikuun 2019 lopussa. Haastattelun määräaika (tentti) - 10. elokuuta 2019
  5. Sinun on maksettava ensimmäisestä opiskeluvuodesta (vuotuinen koulutus) 13. elokuuta 2019 asti yliopiston pankkitiedot (saatavilla virallisella verkkosivustolla - http://eng.ncfu.ru/ncfu-details.html)
  6. Päivä, jona oppilasmäärään kirjattavien henkilöiden maahanpääsymääräys annettiin: 14. elokuuta 2019
  7. Viisumin myöntämismenettely 15. elokuuta 2019, jos olet läpäissyt haastattelun (tentti) ja olet luettelossa ilmoittautuneiden opiskelijoiden luettelossa

Luettelo pakollisista ja valikoivista lukukursseista

1. lukukausi

  • Liiketoiminnan ja liiketoiminnan suunnittelu
  • Rakennusmateriaalit
  • Innovaatio ja immateriaalioikeuksien suoja
  • IT-tekniikat konepajateollisuudessa
  • Englanti ammatilliseen viestintään
  • Puhdistus ja desinfiointi
  • Elintarvikkeiden turvallisuutta ja hygieniaa koskeva lainsäädäntö
  • Hygieniset riskitekijät

2 lukukautta

  • Englanti ammatilliseen viestintään
  • Elintarvikeprosessit ja -laitteet
  • Tutkimuksen ja kokeilun suunnittelun perusteet
  • Asennus, huolto ja voiteluaineet
  • Hitsaus elintarviketeollisuudessa
  • Elintarviketeknologia eläin- ja kasviperäisiä tuotteita varten
  • Biotekniikka ja farmaseuttinen teknologia

Termi 3

  • Elintarviketeollisuuden hygieniasuunnittelutehdas
  • Elintarviketeollisuuden laitteiden hygieeninen suunnittelu
  • Tarkista kiintolevy. Elintarvikelaitteiden arviointi ja sertifiointimenetelmät
  • Elintarviketurvallisuusjärjestelmät ja -standardit

Koulutuspohja (yhteistyökumppanit)

  • NCFU: n elinjärjestelmien instituutin elintarviketeollisuuden prosessien ja laitteiden laboratorio, NCFU;
  • Living Systems NCFU: n mikrobiologian laboratorio;
  • Elinjärjestelmien instituutin elintarviketekniikan laboratorio NCFU;
  • Living Systems NCFU: n nanobioteknologian ja biofysiikan laboratorio;
  • NCFU: n insinöörilaitoksen prototyyppi- ja 3D-mallinnuskeskus;
  • SKFU: n insinööriinstituutin metrologian ja robotiikan laboratorio;
  • SKFU: n insinööri-instituutin koneenrakennustekniikan laboratorio;
  • Maidon ja maitotuotteiden teknologian perusosasto JM Dairy Plant Stavropolissa;
  • Elinjärjestelmien instituutin bioteknologian keskus NCFU.

Ura mahdollisuudet:

  • elintarviketeollisuuden laitteiden ja prosessien johtava suunnittelija;
  • elintarviketurvallisuuden kehittämisen ja toteuttamisen työryhmän johtaja / jäsen;
  • Metrologisen varmuuden ja työn laatujärjestelmän johtaja;
  • tutkimusinsinööri teknisten prosessien suunnittelussa R: n palveluksessa
  • tilintarkastaja (asiantuntija) kansainvälisten standardien tuotannon vaatimusten vaatimustenmukaisuuden arvioinnin alalla hygienian ja turvallisuuden alalla;
  • Opettaja-tutkimus teknologialaitteiden alalla korkeakouluissa ja tutkimusorganisaatioissa.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta North-Caucasus Federal University »

Viimeksi päivitetty April 5, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
2,800 EUR
vuodessa
Deadline
Heinäkuu 30, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Heinäkuu 30, 2019

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Heinäkuu 30, 2019
Päättymispäivämäärä