Hygieniainsinöörin ja muotoilun maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopintoja kehitetään Hygienic Engineering and Design Groupin määräysten pohjalta ja luovat tietämystä, käytännön ja tutkimuskokemusta suunnitteluhygieniavaatimusten mukaisten prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien suunnittelusta ja takaavat laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden valmistuksen. .

Ohjelman tarkoitus:

koulutetaan asiantuntijoita prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien, biologisten aineiden ja lääkkeiden suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja auditoinnin alalla niiden maailmanlaajuisten hygienia- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi ohjelma keskittyy tutkijoiden kouluttamiseen tietokonemallinnuksen ja elintarviketuotantoprosessien optimoinnin alalla, uusien ja / tai parannettujen laitteiden ja teknisten linjojen suunnitteluun ja testaamiseen, jotta voidaan poistaa tuotteiden saastuminen (saastuminen) niiden valmistuksen aikana.

Pääsyvaatimukset (asiakirjat, pätevyys):

jatko-opiskelijat ja jatko-ohjelmat

Pääsymenettely ja määräajat:

  1. Täytä hakemuslomake, joka on saatavilla seuraavalla sivulla (http://eng.ncfu.ru/2018/10/19/master-in-hygienic-design-now-it-is-real-true.html)
  2. Odota, kunnes vastaus lähetetään sähköpostiviestiin, jossa on yksityiskohtainen selitys seuraavista vaiheista ja haastattelun päivämäärästä
  3. Lähetä meille skannatut kopiot asiakirjoista, jotka ilmoitetaan vastaussähköpostissa. Hakemusten ja asiakirjojen jättämisen määräaika on 30. heinäkuuta 2019
  4. Välitä monitieteinen haastattelu (tentti). Luettelo mahdollisista kysymyksistä ja tenttiprosessi tarjotaan verkkosivuilla saatavilla olevassa oppaassa huhtikuun 2019 lopussa. Haastattelun määräaika (tentti) - 10. elokuuta 2019
  5. Sinun on maksettava ensimmäisestä opiskeluvuodesta (vuotuinen koulutus) 13. elokuuta 2019 asti yliopiston pankkitiedot (saatavilla virallisella verkkosivustolla - http://eng.ncfu.ru/ncfu-details.html)
  6. Päivä, jona oppilasmäärään kirjattavien henkilöiden maahanpääsymääräys annettiin: 14. elokuuta 2019
  7. Viisumin myöntämismenettely 15. elokuuta 2019, jos olet läpäissyt haastattelun (tentti) ja olet luettelossa ilmoittautuneiden opiskelijoiden luettelossa

Luettelo pakollisista ja valikoivista lukukursseista

1. lukukausi

  • Liiketoiminnan ja liiketoiminnan suunnittelu
  • Rakennusmateriaalit
  • Innovaatio ja immateriaalioikeuksien suoja
  • IT-tekniikat konepajateollisuudessa
  • Englanti ammatilliseen viestintään
  • Puhdistus ja desinfiointi
  • Elintarvikkeiden turvallisuutta ja hygieniaa koskeva lainsäädäntö
  • Hygieniset riskitekijät

2 lukukautta

  • Englanti ammatilliseen viestintään
  • Elintarvikeprosessit ja -laitteet
  • Tutkimuksen ja kokeilun suunnittelun perusteet
  • Asennus, huolto ja voiteluaineet
  • Hitsaus elintarviketeollisuudessa
  • Elintarviketeknologia eläin- ja kasviperäisiä tuotteita varten
  • Biotekniikka ja farmaseuttinen teknologia

Termi 3

  • Elintarviketeollisuuden hygieniasuunnittelutehdas
  • Elintarviketeollisuuden laitteiden hygieeninen suunnittelu
  • Tarkista kiintolevy. Elintarvikelaitteiden arviointi ja sertifiointimenetelmät
  • Elintarviketurvallisuusjärjestelmät ja -standardit

Koulutuspohja (yhteistyökumppanit)

  • NCFU: n elinjärjestelmien instituutin elintarviketeollisuuden prosessien ja laitteiden laboratorio, NCFU;
  • Living Systems NCFU: n mikrobiologian laboratorio;
  • Elinjärjestelmien instituutin elintarviketekniikan laboratorio NCFU;
  • Living Systems NCFU: n nanobioteknologian ja biofysiikan laboratorio;
  • NCFU: n insinöörilaitoksen prototyyppi- ja 3D-mallinnuskeskus;
  • SKFU: n insinööriinstituutin metrologian ja robotiikan laboratorio;
  • SKFU: n insinööri-instituutin koneenrakennustekniikan laboratorio;
  • Maidon ja maitotuotteiden teknologian perusosasto JM Dairy Plant Stavropolissa;
  • Elinjärjestelmien instituutin bioteknologian keskus NCFU.

Ura mahdollisuudet:

  • elintarviketeollisuuden laitteiden ja prosessien johtava suunnittelija;
  • elintarviketurvallisuuden kehittämisen ja toteuttamisen työryhmän johtaja / jäsen;
  • Metrologisen varmuuden ja työn laatujärjestelmän johtaja;
  • tutkimusinsinööri teknisten prosessien suunnittelussa R: n palveluksessa
  • tilintarkastaja (asiantuntija) kansainvälisten standardien tuotannon vaatimusten vaatimustenmukaisuuden arvioinnin alalla hygienian ja turvallisuuden alalla;
  • Opettaja-tutkimus teknologialaitteiden alalla korkeakouluissa ja tutkimusorganisaatioissa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and ... Lue lisää

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and the Caspian Sea in the East, and the Stavropol region as a significant part of the North Caucasus is one of the most picturesque regions of Russia. Stavropol city is a cultural, business and multinational center of the region successfully combining the charm of an atmospheric city with its numerous squares, parks, vast forest areas, pleasant climate and the rapid life rhythm of the modern urban district. Näytä vähemmän