ELINTARVIKETEOLLISUUDEN JA TEKNOLOGIAN AKATEMINEN Mestari
Santa Catarina State University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Florianópolis, Brasilia
Kieli (kielet
Portugalin kieli
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Mar 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketieteen ja -tekniikan akateeminen maisterin tutkinto Santa Catarinan osavaltion yliopistossa (UDESC) alkoi maaliskuussa 2016, kun CAPES suositteli sitä vuonna 2015. Tällä kurssilla on mahdollisuus täydentää ammattilaisten koulutusta tieteeseen liittyvillä aloilla ja elintarviketeknologia, tavoitteena opetustoiminnan harjoittaminen korkeammalla tasolla, tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen, konsultoinnin ja erikoistumisen vahvistaminen yrityksissä ja julkisella sektorilla. Tällä hetkellä ohjelmassa on 13 professoria Santa Catarinan osavaltion yliopistosta, jotka työskentelevät kahdella tutkimusalueella:
1 - Teknologioiden, tuotteiden ja prosessien kehittäminen ja optimointi;
2 - Elintarvikkeiden ominaisuudet ja turvallisuus.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Master agroekologiassa ja regeneratiivisissa ruokajärjestelmissä
- Valle de Bravo, Meksiko