Gastronomian tiede ja johtaminen - jatko-opiskelija
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Rio de Janeiro, Brasilia
Kieli (kielet
Portugalin kieli
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Mar 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kurssi kattaa elintarviketieteen sisällön ja sen luokat, joihin osallistuu keittiökemian ammattilainen; elintarvikkeiden hallinta ja niihin liittyvät oikeudelliset näkökohdat; tiettyjen valikoiden rakentaminen; ravintopohjien ja gastronomisten tekniikoiden yhtymäkohta (suuntaus alueella); kansallisen, kansainvälisen keittiön, leipomon ja makeisten tekniset ja historialliset perusteet; luovuuden ja ruokasuunnittelun aiheiden käyttö; gastronomian yrittäjyyden ja markkinoinnin lisäksi.
Kuluttaja ja yleisesti yhteiskunta vaatii joka päivä enemmän huolta laadukkaista elintarvikkeista ja tekniikoiden soveltamisesta gastronomiassa. Elintarvike- ja juomateollisuus voi yhdessä laadunvalvonnan kanssa tarjota laadun gastronomian ja ravitsemuksen tuotantoprosessille. Tavoitteena on vastuullisuus, kestävyys, innovaatiot ja raaka-aineiden parempi käyttö yleensä.
Kurssin tavoitteena on laajentaa ja syventää ammattilaisten gastronomista tietämystä sisällyttämällä tieteeseen, ruokahallintoon ja gastronomisiin ammatteihin liittyviä tapahtumia. Tällä tavalla integroi teoreettinen tieto ja jo hankitut käytännöt, kouluttamalla ammattilaisia työskentelemään gastronomian eri alueilla.