Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle
Free University of Bozen-Bolzano
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bolzano, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 1 350 / per year
Hakemuksen määräaika
07 May 2024
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Tämä kaksivuotinen maisteriohjelma tarjoaa sinulle hyvät tiedot nykyisistä ja tulevista haasteista elintarvikealalla, yhdistäen innovaatiot ja aitouden, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla tiiviissä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite Parman ja Udinen yliopistojen kanssa , jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti huippuosaamisestaan elintarvikealan korkeakoulutuksen alalla.
Kurssikuvaus
Kurssin tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään luottavaisesti elintarviketieteiden aloilla, kuten tekniikka, tekniikka, mikrobiologia, kemia ja kestävä kehitys.
Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viidestä eri profiilista:
- Sovellettu tekniikka ja genetiikka
- Ruoan laatu ja hallinta
- Ravintotieteet
- Elintarvikekemia
- Ruokapakkaukset
Kaksi viimeksi mainittua oppimisrataa tarjotaan yhteistyössä, vastaavasti University College Corkin, Irlannin ja Münchenin teknisen yliopiston, Saksan kanssa . Opiskelijoilla on mahdollisuus viettää enintään kaksi lukukautta yhdessä näistä eurooppalaisista kumppanilaitoksista.
Ohjelmaa tukevat toimialat, jotka kuuluvat AssoImprenditori Alto Adige - sezione Alimentari - ja Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi -yhtiöihin. Tämä kumppanuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden kirjoittaa tutkielmansa yhdessä yliopiston ja elintarviketeollisuuden ohjauksen kanssa.
Osallistuvia yrityksiä ovat: Assolatte, Barilla, Consorzio Gorgonzola, Consorzio Grana Padano, Consorzio Parmigiano Reggiano, Consorzio Prosciutto di San Daniele, Consorzio Montasio, Consorzio Tutela Speck Alto Adige, Despar, Dr. Schär, Forst, Loacker, Mila. degli Industriali, VOG Products ja Zuegg.
Yhdellä silmäyksellä
- Tutkintoluokka: LM-70
- Opintopisteet: 120
- Kurssin kesto: 2 vuotta
- Kurssit opetetaan: englanniksi
- Paikat: 30 EU 5 ei-EU
- Kampus: Bozen-Bolzano
- Lukukausimaksut: 1347,50 € vuodessa
Kurssin rakenne
Ensimmäinen vuosi sisältää pääasiassa ruokateknologian ja ruokamikrobiologian moduulit, jotka ovat yhteisiä kaikille oppimisraiteille. Toisesta vuodesta alkaen moduuleista tulee erityisiä valitulle profiilille. Voit valita viidestä profiilista ja moduulivalikoimasta kurssin mukauttamiseksi.
Vaihto-ohjelmat ja työharjoittelu
Tällä hetkellä tarjoamme vaihto-ohjelmia lähes 20 kumppanikorkeakoulun kanssa ympäri maailmaa osana laajaa verkostoa yhteistyössä teollisuuden kanssa Italiassa ja ulkomailla, jossa voit suorittaa harjoittelun. Tällä päälliköllä on kumppanuus Corkin yliopistollisen korkeakoulun (Irlanti) ja Münchenin teknillisen yliopiston (Saksa) kanssa, jotka ovat kaksi maailmanlaajuista johtajaa elintarviketieteissä.
Työllisyysnäkymät
Ohjelman valmistuneet sijoittuvat elintarviketeollisuuden yrityksiin ja ovat erikoistuneet tutkimukseen ja kehitykseen; ruuan prosessointi; tuotesuunnittelu ja -kehitys; elintarvikkeiden jalostuksen hallinta ja valvonta; elintarvikkeiden automaatiotekniikka; menetelmien kehittäminen elintarvikkeiden aitouden takaamiseksi; laadunvalvonta; ja innovatiivisten prosessien kehittäminen elintarvikkeiden ravintoarvon ja elintarvikeketjun kestävyyden parantamiseksi.
Kurssi tarjoaa opiskelijoille työkalut jatkaa uraa konsulttina tai työskennellä johtotehtävissä, pääasiassa elintarviketeollisuudessa, ja yrityksissä, jotka yhdistävät elintarvikeketjun, valmistuksesta varastointiin ja jakeluun, mukaan lukien suuret vähittäiskauppiaat sekä julkiset ja yksityiset keskukset, jotka ovat erikoistuneet prosessien suunnitteluun, hallintaan ja parantamiseen. Valmistuneiden suunnittelevat ja innovoivat kaikki elintarvikeprosessit ja -tuotteet takaamaan ja parantamaan ravintoketjun aistien, ravitsemuksellisen ja kestävän laadun.
hakemus
Jotta kurssi hyväksytään, sinun on annettava B2-tason pätevyyskirja englannin kielellä. Jos sinulla ei ole virallista kielentutkimusta, voit suorittaa kielikokeen kampuksissamme.
Yksityiskohtaista tietoa opinto-ohjelmasta löytyy opinto-oppaasta, joka sisältää tietoa opintosuunnitelmasta, pääsyvaatimuksista, kielivaatimuksista, hakuprosessista, valintamenettelyistä, ilmoittautumisesta ja lukukausimaksuista.
Valintakriteeri
Sinun perusopinnot (Bachelor tai vastaava).
Valintakoetta tai haastattelua ei ole.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ensimmäinen vuosi sisältää pääasiassa elintarviketeknologian ja elintarvikemikrobiologian moduuleja, jotka ovat yhteisiä kaikille oppimislinjoille. Toisesta vuodesta alkaen moduulit muuttuvat valitulle profiilille ja voit valita neljästä profiilista ja useista vapaasti valittavista kursseista mukauttaaksesi opinto-ohjelmaasi.
Opintosuunnitelmasta löydät kiinnostavien kurssien yhteistyökumppaniyliopiston. Sen sijaan kurssitarjonnasta löydät kurssikuvaukset.
1. vuosi (unibz:ssä)
- Innovaatioita ja aitoutta elintarvikkeiden jalostuksessa
- Uusi FoodInnovation ja aitous viinitilatuotteille
- Fermentaatiot perinteisten ja innovatiivisten ruokien ja juomien valmistuksessa
- Ympäristökemia kohti elintarvikejalostusta
- Elintarvikkeiden arvoketjun hallinta
- Tietokonesovellukset elintarviketieteissä
- Reaktiokinetiikka elintarvikkeiden jalostuksessa
- Ruoan laadun ja aitouden arviointi
- Aloitus- ja toiminnalliset mikrobit innovaatioita, aitoutta ja tervettä tilaa varten
- Luonnolliset mikrobiset alkuaineet innovaatioille ja aitoudelle
- Ruoka-ihminen -akseli suoliston mikrobiomin ohjaamiseen
2. vuosi - Polku "Applied Food Engineering" (unibz:ssä)
- Elintarvikkeiden jalostuslaitteet
- Innovatiiviset elintarvikkeiden jalostustekniikat
- Anturit ja biosensorit maatalouselintarvikekäyttöön
- Vapaavalintaiset kurssit*
- tutkielma
2. vuosi - Polku "Ruokan laadun valvonta ja hallinta" (Udinen yliopistossa)
- Kehittyneet näytteiden valmistustekniikat ja elintarvikkeiden epäpuhtauksien analyysi
- Elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun hallintajärjestelmät
- Ruoan rakenne ja fysikaaliset ominaisuudet
- Vapaavalintaiset kurssit*
- tutkielma
2. vuosi - Polku "Nutrition Sciences" (Parman yliopistossa)
- Ihmisen ravitsemus
- Sovellettu ihmisten ravitsemus
- Teollinen mikrobiologia elintarvikkeiden laadun parantamiseksi
- Vapaavalintaiset kurssit*
- tutkielma
2. vuosi - Polku "Food Chemistry" (University College Corkissa)
- Liikkumistoiminta 1
- Liikkumistoiminta 2
- Liikkumistoiminta 3
- Vapaavalintaiset kurssit*
- tutkielma
Vapaavalintaiset kurssit*
Opiskelijat voivat valita haluamansa kurssit. Tiedekunta julkaisee vuosittain listan tarjolla olevista vapaasti valittavista kursseista.
Vaihto-ohjelmat ja työharjoittelut
Tällä hetkellä tarjoamme vaihto-ohjelmia lähes 20 kumppaniyliopiston kanssa ympäri maailmaa osana laajaa yhteistyöverkostoa teollisuuden kanssa Italiassa ja ulkomailla, jossa voit suorittaa harjoittelusi. Erityisesti tällä mestarilla on kumppanuus University College Corkin, Irlannin ja Münchenin teknillisen yliopiston, Saksan kanssa, jotka ovat kaksi maailmanlaajuista elintarviketieteiden johtajaa.
Galleria
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Ohjelman valmistuneet sijoitetaan elintarviketeollisuuden yrityksiin ja ovat erikoistuneet tutkimukseen ja kehitykseen; ruuan prosessointi; tuotteen suunnittelu ja kehittäminen; elintarvikkeiden jalostuksen hallinta ja valvonta; elintarvikkeiden automaatiotekniikka; elintarvikkeiden aitouden takaavien menetelmien kehittäminen; laadunvalvonta; sekä innovatiivisten prosessien kehittäminen elintarvikkeiden ravintoarvon ja elintarvikeketjun kestävyyden parantamiseksi.
Kurssi tarjoaa opiskelijoille työkalut konsultin uran jatkamiseen tai johtotehtävissä työskentelemiseen pääasiassa elintarviketeollisuudessa ja yrityksissä, jotka yhdistävät elintarvikeketjun valmistuksesta varastointiin ja jakeluun, mukaan lukien suuret vähittäiskauppiaat, sekä julkiset ja yksityiset keskukset, jotka ovat omistautuneet prosessien suunnitteluun, hallintaan ja parantamiseen. Valmistuneet suunnittelevat ja innovoivat kaikkia elintarvikeprosesseja ja tuotteita varmistaakseen ja parantaakseen elintarvikeketjun aistinvaraista , ravitsemuksellista ja kestävää laatua .
Hyvin valmistautunut ja valmis työmarkkinoille. AlmaLaurean sivuilta voit tarkistaa tilastotietoa valmistuneiden tyytyväisyydestä ja työllistyvyydestä.