RUOKATALOUDEN TIETEEN MESTARI
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Huntsville, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Johdanto
Laitos tarjoaa jatko-ohjelmia, jotka johtavat MS-tutkintoon elintarviketieteessä. Opiskelija soveltaa biologisten, kemiallisten, fysikaalisten ja käyttäytymistieteiden perustuntemusta elintarvikkeiden jalostamiseen, säilyttämiseen, laadun arviointiin, ravitsemukseen ja terveyteen liittyviin näkökohtiin. Tutkimus- ja koulutusohjelmamme integroivat kemian, mikrobiologian, biotekniikan, jalostuksen, tekniikan, toksikologian, aistintieteen, tuotekehityksen, eläinten terveyden, biokemian ja ravitsemuksen alat valmistellakseen päteviä valmistuneita elintarvikkeisiin liittyvään uraan teollisuudessa, hallituksessa ja korkeakoulussa . Elintarviketieteiden jatko-ohjelmat antavat opiskelijoille syvemmän ymmärryksen ja tietopohjan alan eri alueilta ja antavat opiskelijoille myös mahdollisuuden tehdä käytännön tutkimusta; olennainen osa tätä soveltavaa tiedettä. Opiskelija oppii teoriaa luokkahuoneessa ja soveltaa laboratoriossa saatuja tietoja. Elintarviketieteen maisterin tutkinnon suorittaneet opiskelijat ovat perusteellisesti valmistautuneet aloittamaan työskentelyn kaikilla elintarviketieteiden aloilla, mukaan lukien ravitsemus- / elintarvikebiokemia, elintarviketekniikka / jalostus, elintarvikekemia, elintarviketoksikologia, elintarvikebiotekniikka, elintarvikkeiden mikrobiologia / turvallisuus, eläinten terveys ja Aistintiede.