Ravitsemus- ja elintarviketieteet: MS, PhD
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Logan, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ravitsemus- ja elintarviketieteen ohjelmassa keskitytään elintarvikkeiden kemiallisiin ja biologisiin komponentteihin ja tapoihin, joilla nämä ainesosat vaikuttavat terveyteen. Opiskelija oppii ruoan kemialliset, biologiset, mikrobiologiset, ravitsemukselliset, tekniset ja taloudelliset näkökohdat sekä ihmisten syömien elintarvikkeiden sosiaaliset vaikutukset, mukaan lukien miten ne vaikuttavat erilaisiin kysymyksiin, kuten talouteen, psykologiaan ja kulttuuriin.
Viime vuosina lisääntyneen tietoisuuden siitä, miten ruoka vaikuttaa suoraan väestön terveyteen, ravitsemus- ja elintarviketieteeseen koulutettujen ammattilaisten kysyntä on suurempi. Yleisö on alkanut ymmärtää, kuinka tärkeää on syödä tasapainoisia aterioita. Tämä tarkoittaa, että ravitsemusmahdollisuudet ovat kaikkien aikojen korkeimmat.