Ravitsemustieteen maisteri
Nakamura Gakuen University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Fukuoka, Japani
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Apr 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ravitsemustieteiden tutkijakoulu, vain maisterikurssi, joka avattiin vuonna 1990 Nakamura Gakuen University elintarvikkeisiin liittyvien saavutusten pitkien perinteiden ja historian perusteella. Vuonna 2004 Länsi-Japanissa perustettiin ensimmäinen ravitsemukseen liittyvä koulutus- ja tutkimuslaitos.
Maisterikurssi koostuu seuraavista kolmesta kentästä, joiden avulla opiskelijat voivat opiskella uusimpia ravitsemustieteitä kattavista näkökulmista: toiminnallinen ravitsemus, kliininen ravitsemus ja elintarviketiede. Tohtorin kurssi koostuu kolmesta syvällisestä kentästä, jotka jatkavat maisterikurssia ja antavat opiskelijoille entistä hienostuneempaa tietoa.
Jotta jatko -oppilaat saisivat todellista kokemusta luokkahuoneen seinien ulkopuolelta, he tekevät tutkimusta eri aloilla pitäen yhteyttä paikallisiin yhteisöihin ja esittelevät tutkimuksensa tuloksia aktiivisesti konferensseissa ja muissa paikoissa.
Valmistuneillamme on ollut merkittäviä rooleja terveyden ja ravitsemustieteen alan asiantuntijoina ja tutkijoina, jotka työskentelevät yliopistoissa, lukioissa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa ja yrityksissä.