Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa AIV ohjelman CRI

Tieteidenvälistä lähestymistapaa biotieteiden (AIV) Master Pariisin Diderot ja Descartes yliopistojen on monitieteinen kahden vuoden ohjelma puuttua määrällisiä lähestymistapoja eri liitännät Life Sciences. Sen tavoitteena on kouluttaa luovia ja lahjakkaita opiskelijoita kehittämään tutkimusta ympäristön rikastuttaa paras maailman jatko-ohjelmia. Ohjelma perustuu oppimisen tutkimuksen pedagogiikka - rikas tutkimus harjoittelupaikkoja ja yhteistyöprojekteissa. Ohjelmaa rahoittaa Bettencourt Schueller säätiö.

1. vuosi ja AIV Master on ensimmäinen Ranskassa opettaa systeemibiologian ja synteettisen biologian. Koulutus keskittyy rajapinnassa biotieteiden ja fysiikan, matematiikan ja tietojenkäsittelyopin. Lukuun ottamatta järjestelmiä ja synteettisen biologian, opiskelijat löytää menetelmiä matemaattisen mallinnuksen, tilastollinen analyysi ja sekä state-of-the-art teknologioita (fluoresenssimikroskopian, nanorakenteiden valmistukseen, molekyyli voimia mittaukset jne) käytetään määrällisesti ominaisuuksia elävät järjestelmät . He myös saavat taitoja tiedeviestinnän ja halutessasi osallistua ulkoiset moduulit hankkia tai vahvistaa erityistä tietämystä.

Aikana toinen vuosi Opiskelija syventää tietojaan biotieteiden, kehittää kykyään kriittisesti analysoida tieteellisiä teoksia ja löytää Research maailmaa. M2 opetussuunnitelma on omistettu tutkimukseen, kolmen harjoittelupaikkoja, joissa on vähintään yksi teoreettinen työharjoittelun ja yksi kokeellinen työharjoittelu. Niille, jotka haluavat harjoittaa PhD-ohjelman, viimeinen lukukausi antaa heille mahdollisuus valmistella opinnäytetyö.

Opiskelija voi seurata toinen vuosi maisterin ensimmäisen vuoden ohjelman tai hakea suoraan, se on täyttänyt aiemmin vastaava 4 vuoden jälkeisen lukiokoulutuksessa, mukaan lukien ainakin yksi työharjoittelu tutkimusasetelmissa.

Ensimmäinen vuosi AIV päällikön (M1)

Lukukausi 1

Ensimmäinen lukukausi alkaa 3 viikon pituinen bootcamp joka antaa tiivistetyn katsauksen biologian, kemian, matematiikan ja fysiikan että opiskelijat näkevät lukukauden aikana. Koska opiskelijat kaikki tulevat eri tieteenalojen asiantuntijoita yritämme antaa tunteen aiheita, jotka nousevat aikana lukukauden, ja antaa intuitiota, johon altistaa opiskelijat pitäisi alkaa työstää omaa. Tyypillisesti opiskelija fysiikan taustalla on kehitettävä perusoikeuksien biologisia käsitteitä, kuten Keski dogmi, evoluutio, DNA, menetelmät biologiassa, kun taas biologi yleensä on keskityttävä enemmän matemaattisia ja fysikaalisia käsitteitä, joita käytetään määrällinen kuvaus elävät järjestelmät .

Tämän jälkeen Bootcamp, useita keskeisiä kursseja järjestetään viikoittain. Opiskelija oppii teoreettisia ja käytännön käsitteitä, joita tarvitaan tekemään tieteellistä tutkimusta rajoilla biologian, matematiikan ja fysiikan.

Lukukausi 2: harjoittelupaikkoja

Toisessa M1 lukukauden opiskelijat "oppivat tutkimuksen", seuraavat työharjoittelu laboratoriossa heidän valintansa Pariisin alueella tai osallistumalla Pariisin Bettencourt iGEM joukkue MIT kansainvälisessä synteettisen biologian kilpailua. Meidän Pariisi-LB joukkue iGEM on ensimmäinen Ranskan joukkue osallistuu ja on erikseen mainita vuosittain, mukaan lukien voittanut 2013 maailmanmestaruuden. Lisäksi harjoittelupaikkoja tai iGEM osuudet, opiskelijat noudattavat seminaareja ja tieteelliseen viestintään Course.

Tutkimus työharjoittelu on olennainen osa koulutusta. Työharjoittelu on kokopäiväistä, ja olisi mieluiten koostuvat määritelty hanke, joka johtaa tuloksia 5 kuukauden aikana. Ihannetapauksessa työharjoittelu alkaa helmikuun alusta loppuun kesäkuussa. Mitään tutkimusta liittyviä hankkeita synteettinen, järjestelmiä ja määrälliset biologia ovat mahdollisia. Se on suuri mahdollisuus, että opiskelija löytää mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa tehdä tutkimusta laboratoriossa.

iGEM ​​kilpailu

Vaihtoehtona tämän pitkän työharjoittelu, opiskelijat voivat hakea iGEM Pariisin Bettencourt Team. Joka vuosi pieni joukko opiskelijoita AIV ja muista maisteriohjelmiin noin Pariisi kerätä niiden vahvuudet ja isännöi CRI setup iGEM hanke ja osallistua tähän kilpailuun synteettisen biologian. Tämä yleensä alkaa aivoriihi istunnoissa ja hankkeen rakentaminen ja ei vaadi täyttä aikaa osallistuminen ennen touko- tai kesäkuussa. Samalla odotamme, että osallistujat löytää työharjoittelu tyypillisesti 3-4 kuukautta ennen siirtymistään iGEM Team. Huomaa, että koska iGEM kilpailun finaali järjestetään marraskuussa, osallistujilla on järjestäytyä pysyä joukkueessa siihen mennessä. Forthe opiskelijat jatkaa meille toisen vuoden Master, tämä tarkoittaa, että ensimmäinen laboratorio pyöriminen M2 on omistettu viimeistely iGEM ryhmätyö.

Mikä on seuraava?

Lopussa Master 1, ja koska olet läpäissyt kaikki kokeet, tulemme keskustelemaan kanssanne tilaisuus sinulle jatkaa kanssamme M2. Yleensä kaikista opiskelijoista, jotka haluavat jäädä meille, voi tehdä niin. Jos kuitenkin jostain syystä haluat vaihtaa toiseen maisteriohjelman, joka on erikoistunut ja keskittynyt suosikki tutkimusaihe, autamme sinua tekemään siirtyminen.

Toisen vuoden AIV päällikön (M2)

Aikana 2. vuoden opiskelijat syventää tietojaan biotieteiden, kehittää kykyään kriittisesti analysoida tieteellisiä teoksia ja löytää Research maailmaa. Kaksi kappaletta tarjotaan: 1. yleinen monitieteinen raita opiskelijoille, jotka haluavat kehittää tietojaan eri rajapintojen biotieteet 2. SSB raita opiskelijoille, jotka haluavat edelleen osaamistaan ​​järjestelmien ja synteettisen biologian.

Rakenne vuoden osalta seminaarin kursseja ja työharjoittelu on sama molemmille kappaleita.

Vuoden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita löytämään tiensä tutkimuksen valtakunta. Opiskelijat voivat seurata toisen vuoden maisterin ensimmäisen vuoden ohjelman tai hakea suoraan, se on täyttänyt aiemmin vastaava 4 vuoden jälkeisen lukiokoulutuksessa, mukaan lukien ainakin yksi työharjoittelu tutkimusasetelmissa.

M2 koostuu yhden viikon työpaja yhdessä FDV 1. vuosi PhD Fellows. Pienissä ryhmissä opiskelijat oppivat luomaan tieteidenvälisiä tutkimushankkeita. Tämän jälkeen viikoittain perjantaina iltapäivällä kursseja, koko vuoden, suunnattu kehittää opiskelijoiden valmiuksia lukea ja analysoida nykyisen tieteellisen articles.The jäljellä M2 opetussuunnitelma on omistettu tutkimukseen, kolmen harjoittelupaikkoja, joissa on vähintään yksi teoreettinen työharjoittelun ja yksi kokeellinen työharjoittelu. Niille, jotka haluavat harjoittaa PhD-ohjelman, viimeinen lukukausi antaa heille mahdollisuus valmistella opinnäytetyö.

Oppilailla on mahdollisuus oppia tutkimuksen tekemällä tutkimusta labs, tavata monia tutkijoita ja keskustelemaan viimeaikaisista poikkitieteellistä tutkimusta artikkeleita ja arvosteluja. Lopussa vuoden, suurin osa opiskelijoista sovelletaan PhD ohjelma, Ranskassa tai ulkomailla. Yksi roolimme opettajien on varmistaa, että kaikki opiskelijat tietävät loppuun mennessä M2 mitä tieteellisiä kysymyksiä he haluaisivat työskennellä aikana 3-4 vuotta niiden tulevaisuuden PhD ja vakuuttaa, että opiskelijat ovat hankkineet tarvittavan perusteella niiden ratkaisemiseksi.

Vuosi yleiskatsaus

Vuosi alkaa Yhdessä viikossa työpaja Sèvres, ja sitten opiskelijoiden odotetaan suorittaa 3 harjoittelupaikkoja 3 kuukauden kunkin valmistellessaan ja kursseilla perjantaisin klo 15.00h.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä