Advanced Master lentoliikenteen hallinnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MS Air Transport Management

Opetetaan EnglantiTaloudellisesti ja taloudellisessa mielessä, lentoliikenne ovat nyt tottuneet toimimaan erittäin kilpaillussa ympäristössä vaativien suurta sopeutumiskykyä. Erikoistunut maisteriohjelman Air Transport Management tavoitteena on tarjota systeemistä ymmärrystä kaikilta osin lentoliikenteen alalla, mukaan lukien lentoliikenteen säästöt, toiminnan, markkinoinnin ja taloushallinnon strategiat, henkilöstöhallinnon ja suorituskyvyn, ja keskeiset haasteet ja tulevaisuuden strategiat.

Valmistuneet ovat varustettu kaikki olennaiset tietämystä uran alalla.


Edellytykset


Yleensä ehdokkaita ottamista erikoistunut maisterin tutkinto ohjelma on 5-vuoden kandidaatin tutkinto [Bac + 5] tai 4-vuoden kandidaatin tutkinto [Bac + 4] sekä 3 vuoden työkokemus. Hakijat, joilla 4-vuoden kandidaatin tutkinto ja ei ole työkokemusta voi hakea, mutta määrä paikkoja saatavilla tällaisia ​​ehdokkaita on hyvin rajallinen (enintään 3).


Haettaessa Specialized maisteriohjelman Air Transport Management, seuraavat tutkinnot arvostetaan:

- Tutkinto liike-tai insinööri,

- Oikeustieteen tutkinto, taloustieteen tai johdon (kaksivuotinen maisterin tutkinto, yhden vuoden ennakko tai erikoiskoulutusta tutkinto eli DESS, DEA tai ei-ranskalainen vastaava).


Erityistä huomiota kiinnitetään hakijoille, jotka ovat suorittaneet harjoitteluja lentoyhtiöt, lentoasemat, matkatoimistot tai ilmailualan teollisuusyritystä.


Mahdollisuudet


Lentoliikenne tarvitse täyttää useita erikoistuneita kantoja. Kuitenkin vain suuret yritykset (lentoyhtiöt, valmistajat, lentokentät) pystyvät rekrytoida huomattava määrä oikeudellisia, taloudellisia ja hallinta asiantuntijoita. Kun on kyse keskisuurista yrityksistä, systeeminen käsitys lentoliikenteen alalla on välttämätön edellytys, jolla saavutetaan tehokkuutta. Erikoistunut maisterintutkinto Air Transport Management on selvästi merkittävä etu alakohtaisia ​​toimia, kuten seuraavat: lentoliikenne markkinointi ja markkinatutkimukset, myyntiedustaja, väylänlaajennus hallinta, uusien lentokoneiden kehittämiseen lennon ohjelmia, toiminnan tutkimuksen, lentoaseman kapasiteetti analysointi ja kehittäminen, hallinta tilintarkastaja, maapalvelut johtaja, jne.

Rakenne


1. osa: Theory (lokakuu-maaliskuu)

15 moduulit on 1-2 viikkoa kullekin


• rooli lentokonetta maailmanlaajuisen liikennejärjestelmän,

• kansainväliset ja Euroopan siviili-ilmailun lainsäädäntöä,

• lentoliikenne taloutta ja hallintoa,

• lentoliikenteen turvallisuus,

• kestävä kehitystyössä,


2. osa: In-yhtiö työharjoittelu (huhti-syyskuu)


6 kuukauden harjoittelujakson ammattimaisessa ympäristössä, joko Ranskassa tai ulkomailla.

• lentoyhtiöiden toimintaa,

• markkinointi,

• joukkue hallintokomiteaksi,

• taloudellinen hallinta,

• henkilöstöjohtaminen,

• lasti,

• matkustaja ja laadukasta palvelua,

• maa-andling,

• viestintä ja kriisinhallintaa jälkeen aircrash,
• lentokoneet strategioita.

Se valvoo ohjaaja vastaanottajana toimivan organisaation ja
stipendin tutor. Opiskelijan on tuotettava tutkielma,
jonka hän / hän puolustaa ennen yhdistetyn tuomaristo.

Viimeksi päivitetty Elo 2015

Oppilaitoksesta

ENAC was founded in 1949 in Paris-Orly, and moved to Toulouse in 1968. The «Ecole Nationale de l’Aviation Civile» (ENAC)is a unique example: it is the only aviation-oriented university in France and i ... Lue lisää

ENAC was founded in 1949 in Paris-Orly, and moved to Toulouse in 1968. The «Ecole Nationale de l’Aviation Civile» (ENAC)is a unique example: it is the only aviation-oriented university in France and in Europeoffering a wide and complete panel of aeronautics-oriented training programs and activities, serving the aeronautical world, and particularly the air transport sector. Näytä vähemmän