Alankomaat

Tutkimuksessa Alankomaat

Korkeakoulujen

Alankomaat tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot. Astetta tarjotaan kahteen pääryhmään:

1.. Tutkimuksellista ohjelmia tutkimusta yliopistoissa. Tutkimus yliopistot ovat instituutioiden sekä yleisiä ohjelmia ja ne, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi tekniikan ja maatalous.

2. Ammatillinen korkea-asteen koulutuksen ohjelmia ammattikorkeakouluissa yliopistoissa. Yliopistot ammattikorkeakoulut kouluttavat opiskelijoita työskentelemään tietyissä ammateissa, kuten kuvataiteen tai koulutukseen.

Kaikki master-ohjelmat vaativat kandidaatin tutkinto ottamista. Kandidaatin tutkinto tutkimuksellista ohjelma vaadittavaa tutkimuksellista ohjelma maisterin tasolla, mutta hakijoille kandidaatin tutkinto ammattikorkeakoulussa ohjelma voidaan hyväksyä, jos ne täyttävät lisävaatimukset.

 

Miksi opiskella Alankomaissa?

Alankomaissa opiskelevaa tarjoaa erinomaisen arvoon sekä matalan opetusta, huippuluokan yliopistojen ja monikulttuurinen elämäntapa, joka käsittää kansainvälisiä opiskelijoita. Vuonna 2012 Alankomaiden yliopistojen hallussa 12 200 parasta tehtävissä Times Higher Education World University Rankings .

Vaikka opiskelijat, jotka puhuvat hollanti ehkä mieluummin ilmoittautua ohjelma opetti hollanniksi, monet ohjelmat Alankomaissa opetetaan Englanti. Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita ja muodostavat noin 13 prosenttia opiskelijoista maassa. Lisäksi jotkut laitokset tarjoavat ohjelmia suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Kaikki Alankomaiden laitos, joka rekrytoi kansainvälisiä opiskelijoita on noudatettava käytännesäännöt, joka kattaa neuvonnan ja valinta näiden opiskelijoille.Suosituimpia koulutusohjelmia kansainvälisille opiskelijoille ovat taloustieteen, tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja kielet.

 

Yliopistot

Alankomaat on 13 tutkimusta yliopistoissa, 39 ammattikorkeakoulua ja 14 muille toimielimille. Kolme tutkimusta yliopistoissa erikoistuneet teknologian ja yksi tutkimusyliopisto, Wageningenin, erikoistunut maatalous. Yliopistot saavat rahoitusta eri lähteistä, mukaan lukien valtion avustukset, opetusta, palkkiot ja sopimukset ulkopuolisten organisaatioiden.

 

Opetusta, Ohjelman kesto ja Lukuvuosi

Opetusta EU Opiskelija noin € 1,800 € 12000 vuodessa riippuen siitä, ohjelmatyyppi ja koulu. Hinnat EU: n ulkopuolisille opiskelijoille on noin € 8000 € 20000 vuodessa.Vaikka kaikki Hollannin maisteriohjelmaa tarjoavat erinomaista arvoa, Hollanti ovat erityisen tunnettuja asiantuntemusta Kestävä energia, vesihuolto ja Art & Design.

Tutkimuksellista maisteriohjelman vaatii 60-120 luotto tuntia, joka kestää 1-2 vuotta loppuun. Tekniikan, maatalouden, matematiikan ja tieteiden kaikki vaativat 120 credit-hour/2-year ohjelmia. Tutkimus astetta myönnetään joko Master of Science tai Master of Arts.

Taideteollisuuden ja tutkintoja vaativat myös 60-120 luotto tuntia, riippuen akateeminen kurinalaisuutta. Tutkinto on nimenomaan akateemisen erikoisuus, kuten Master of Architecture.

Yksi luotto tunti kestää yleensä 28 tuntia loppuun, ja lukuvuosi on 42 viikkoa pitkä. Päätoiminen opiskelija yleensä suorittaa 60 opintoviikkoa yhden lukuvuoden.Lukuvuosi koostuu yleensä kaksi lukukautta, jossa syyslukukauden käynnissä syyskuusta tammi-helmikuussa ja kevätlukukauden käynnissä helmikuusta kesäkuuhun.

 

Jatko-arvoasioiden

Valmistuttuaan kaikki opiskelijat saavat diplomin, joka osoittaa heidän tutkinto sekä kuvaus opinto joten mahdollisten työnantajien kansainvälisen opiskelijan kotimaasta voi ymmärtää tutkinto. Lisäksi kaikki kansainväliset opiskelijat voivat oleskella Alankomaissa enintään yhden vuoden kuluttua he valmistuvat työnhakuun. Ei rajoituksia työllistymismahdollisuuksia kyseisen vuoden aikana. Valmistuneet ovat myös kannustetaan hakemaan jatko-ohjelmia tai tutkimustehtävissä.

 

Visa Vaatimukset ja työluvat

EU: n opiskelijat eivät tarvitse viisumia, mutta vaaditaan oltava rekisteröity Alankomaiden maahanmuuttoviranomaisten (IND) by isäntälaitoksiinsa ja ilmoittamaan kunnanvaltuuston. Opiskelijat EU: n ulkopuolisista maista on oltava oleskelulupa, joka on voimassa 12 kuukautta ja sitä voidaan jatkaa. Opiskelijan vastaanottavan oppilaitoksen tulisi soveltaa tähän luvan jälkeen opiskelija saapuu.

 

Sairausvakuutuslain

Kaikki kansainväliset opiskelijoiden on jonkinlainen sairausvakuutus, joka voi tarjota kotimaassaan. Kuitenkin kuka tahansa, joka tulee työskennellyt Alankomaissa pitäisi ilmoittautua Alankomaiden julkisen sairausvakuutuksen. Työlupia ei tarvita opiskelijoiden EU-maista, mutta tarvitaan muita kansainvälisiä opiskelijoita.

 

Vinkkejä

Top Alankomaiden yliopistojen ovat erittäin kilpailukykyisiä, joten tuleville opiskelijoille pitäisi tarkistaa pääsyvaatimukset aikaista varmista, että ne ovat oikeutettuja. Englanti-kieli-ohjelmat vaativat opiskelijoita maista, joissa Englanti ei ole äidinkieli osoittamaan pätevyytensä TOEFL tai muu akkreditoitu Englanti kielikoe.

Tietoja Alankomaat

Alankomaat sijaitsee Luoteis-Euroopassa rajoja Pohjanmerellä, Belgiassa ja Saksassa. Lisäksi tulppaanit ja tuulimyllyt, maa on kuuluisa patoja - noin viidesosa maan Alankomaissa on merenpinnan alapuolella ja laaja oja järjestelmä pitää tulvia loitolla. Haag, yksi suurimmista kaupungeista Alankomaissa, on isäntänä Kansainvälisen rikostuomioistuimen ja useiden muiden kansainvälisten tuomioistuinten. Johtavat teollisuudenalat ovat merenkulku, kalastus, kauppa ja pankki. Merkittäviä Hollannin taiteilijat ovat Vincent van Goghin ja MC Escher.

 

Ilmasto

Alankomaat ylpeilee kohtalainen meri-ilmasto. Kesät ovat suhteellisen viileä, ja keskimääräinen Kesällä ennätyksen noin 23 ° C elokuussa ja keskimääräinen talvella alamäet noin 0 ° C helmikuussa. Rain voidaan odottaa noin puolet päivän missä tahansa kuussa, ja lumisade tapahtuu noin 25 päivää joka talvi.

 

Kulttuuri

Vaikka Hollanti on virallinen kieli Alankomaat, eniten Hollannin kansalaista puhuu Englanti. Hollannin ovat tunnettuja siitä avoin yhteiskunta, joka kannustaa innovaatioihin ja kattaa useita kulttuureja. Lisäksi Alankomaat on erittäin alhainen rikollisuuden määrä.

 

Elinkustannukset

Elinkustannukset on suhteellisen alhainen Alankomaissa, verrattuna moniin Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan maissa. Opiskelijat on myös lämpimän ja alennukset monissa ravintoloissa, teattereissa ja museoissa. Lisäksi Alankomaat on erittäin polkupyörä-ystävällinen ja monet opiskelijat löytävät ne eivät tarvitse käyttää julkisia liikennevälineitä.