Arkkitehti

Yleistä

7 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kurssin tavoitteena on vaalia arkkitehdit, jotka ovat hyvin perehtynyt aiemmin, ovat tietoisia uusimmista innovaatioista ja älyllisesti maadoitettu hahmottaa arkkitehtuurin ja suunnittelu nyt ja tulevaisuudessa. Kurssi kehittäisi tutkimuksen kulttuuria, jossa opiskelijoita kannustetaan oppimaan kokeilemalla ja ymmärtää arkkitehtuurin monipuolinen kulttuuri- ja ympäristöolosuhteisiin.

Keskeiset ominaisuudet

 • Jatko Kurssi visioi alustana toteuttaa erilaisia ​​tutkimushankkeita ja aloittaa tohtorin tutkimusohjelmia tulevaisuudessa.
 • Kurssi päätyy tarve inculcating sisällä opiskelijat, kyky käsitellä ajankohtaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat arkkitehtuuri ja ennakoida tulevaa suuntiin arkkitehtuurin ja arkkitehtonisen suunnittelun käytäntöjä.
 • Se antaa mahdollisuuden hioa heidän suunnittelun taitoja ja kehottaa tutkimuksen pyrkimällä ymmärrystä arkkitehtuurin kautta uusimpia innovaatioita teknologiaa.

Vähimmäiskesto Ohjelmat on 4 lukukautta mutta kuitenkin enintään 8 lukukautta lukuun lukukausien peruutettu lääketieteellisin perustein.

Seuraavat normeja on yleensä noudatetaan osoitetaan luottoja kursseja.

 • Yksi luotto kunkin luento / tutorial tunti viikossa per lukukausi.
 • Yksi luotto jokaista Design Studio / opinnäytetyö / opinnäytetyön istunnon kaksi jaksoa viikossa per lukukausi.

Opetussuunnitelman M.Arch. on suunniteltu siten, että pienin määrätty ov vaaditaan palkinnon, missä on rajoissa 80-95.

Keskipitkällä opetusta, tutkimusta ja kieli hankeraportteihin on Englanti.

ThesisWork

Thesis on suoritettava valvonnassa pätevä opettaja asianomaisissa osastolla.

 • Ehdokas voi kuitenkin tietyissä tapauksissa olla sallittua työskennellä hankkeen Industrial / Research Organization, joka perustuu suosituksiin HOD, suostumuksella johtajan toimielimen. Tällaisissa tapauksissa tutkielman on yhdessä valvoo valvoja osaston ja asiantuntija organisaatiosta ja opiskelija huolehtivat vastaamaan valvojan säännöllisesti ja osallistua tarkastelun komitea kokousten arvioimiseksi etenemisestä.
 • Työssä on pyrittävä vähintään 15 viikon ajan viimeinen lukukausi.
 • Jokainen ehdokas tekee M.Arch. on rohkaistava lähettää paperia julkaistavaksi Journal tai konferenssin perustuu hänen / väitöstyössään.

Avoimet työpaikat

 • M.Arch. Tietenkin lisää uranäkymiä hallituksen ja yksityisen sektorin, jotta voidaan vastata haasteisiin nykyajan rakennetun ympäristön.
 • auttaa laajentamalla kirjo osaamista suunnittelussa rakennuksia, kaupunkisuunnittelua, GIS, ja myös suunnitteluprosessiin kaupunkien.
 • paikkoja valmistuneiden paremmin asemissa olla yrittäjille ja aloittaa oman konsulttiyrityksiä.
 • antaa paremmat mahdollisuudet valmistuneet pyrkiessään uransa tutkijoita.
 • tarjoaa ihanteellisen alustan tutkimuksen jatkamista maassa ja ulkomailla.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Lue lisää

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Näytä vähemmän
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muscat , Colombo , Kochi + 6 Lisää Vähemmän