Arkkitehtitieteen maisteri - MArchSc

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Tule asiantuntijaksi rakennetun ympäristön tieteessä ja lisää ymmärrystäsi arkkitehtuurin, tekniikan, testauksen ja rakennustutkimuksen yhteyksistä.

Tutkit rakennusten rakentamista ja suorituskykyä, rakennusmateriaalien toimintaa, teollisuuden kestävyyttä sekä rakennusten ja ympäristön suhdetta. Opi kyseenalaistamaan, testaamaan ja selittämään nämä elementit ja luottamaan tietoihisi arkkitehti-tutkijana.

Valitse joukosta tutkintoja, jotka sopivat uratavoitteisiisi ja ajan saatavuuteen.

Uuden-Seelannin rakennusinstituutti (NZIOB) tunnustaa ammattimaisesti arkkitehtitieteen maisterin.

AlexandruPetre / Pixabay

Muuta maailmaa, jossa elämme

Hanki käsitys ihmisten, rakennusten ja kulttuurin vuorovaikutuksesta. Harkitset monia näkökulmia, mukaan lukien tikangan ja matauranga Māorin tärkeä rooli arkkitehtisuunnittelussa ja päätöksenteossa.

Saat myös käytännön perustan rakennusten vaikutuksesta luonnon suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön ja ylläpitoon suunnittelulla, rakentamisella, käytöllä ja kunnossapidolla. Mahdollisuus erikoistua projektijohtamiseen tai kestäviin tekniikkajärjestelmiin.

Yhteisö

Jatko-opiskelu auttaa sinua luomaan arvokkaita suhteita ja verkostoja ikäisensä, yliopiston henkilökunnan ja tulevien kollegoiden kanssa. Hyödynnä mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin, seminaareihin, työpajoihin ja sosiaalisiin toimintoihin.

Saat hyötyä myös työskentelevien ammattilaisten asiantuntemuksesta tiedekunnan yhteyksien kautta paikallisen teollisuuden kanssa.

Työpaikat

Arkkitehtitieteen jatkotutkinto voi avata oven uralle rakennetun ympäristön suunnittelussa ja kehittämisessä. Saatat aloittaa oman käytännön tai työskennellä työntekijänä yrityksessä tai valtion organisaatiossa. Voit työskennellä rakennusprojektipäällikkönä, kestävien järjestelmien suunnittelijana tai konsultttina. Muita työpaikkoja voivat olla valaistusneuvonantaja tai suunnittelija, rakennusluvan neuvonantaja, palosuunnittelu- ja määräysten analyytikko, akustinen insinööri ja määränmittaaja.

Voit myös keskittyä arkkitehtuurin historian, teorian ja nykykäytännön tutkimukseen ja avata uran yliopistoissa tai tutkimusorganisaatioissa.

Apurahat

Arkkitehtuurikoulussa on vuosittain useita palkintoja ja apurahoja.

Voit myös etsiä muita apurahoja, jotka perustuvat opiskeluun, aihealueeseen ja taustaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lue lisää

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Näytä vähemmän
kumisaapas , kumisaapas , kumisaapas + 2 Lisää Vähemmän