Arkkitehtuurin maisteri

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

MUA kouluttaa arkkitehdit, joita nykyiset markkinat vaativat. Arkkitehtuurin maisterin tutkinto, joka sisältää liiketoiminnan koulutusta, projektinhallinnan osaamista ja pakollisten ammatillisten käytäntöjen toteuttamista.


Arkkitehtuurin maisterin tutkinto Universidad de Navarra on maisterin tutkinto, joka mahdollistaa arkkitehdin ammatin harjoittamisen Espanjassa ammatillisessa ympäristössä, jossa teknisen ja luovan koulutuksen välinen tasapaino on korkeatasoinen. innovaatiotoiminnan ja johtamisen osaamista ja valmiuksia.

Perinteisen humanistisen, muotoilun ja teknisen aineiston lisäksi maisterin tutkinto keskittyy yritysten koulutukseen, joka helpottaa ammattitaitoisten tiimien työskentelyä ammatin kansainvälisen ja yhteistyösuhteen mukaisesti.

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto yhdistää yrityksen omia aiheita, opetetaan yhteistyössä IESE-kauppakorkeakoulun professoreiden ja Universidad de Navarra professoreiden kanssa, ja muiden opettajien erityispiirteet on kehitetty koulun opettajille. arkkitehtuurin ja muiden ammattilaisten kanssa, joilla on arvostettu ja vankka ammatillinen ura.

Maisterin tutkintoa opetetaan Universidad de Navarra uudessa jatko-opiskelussa Madridissa.

107946_rankingarchitecture.jpg

Lopullinen projekti

Lopullista projektia kehitetään poikittain muille aiheille, ja sitä kehitetään maisterin alusta.

Se koostuu kattavasta ammatillisesta arkkitehtuuriprojektista, jossa kaikki koulutusprosessin aikana hankitut taidot syntetisoidaan, kehitetään siten, että ne osoittavat riittävyyden sen rakennuksen täydellisen toteuttamisen määrittämiseksi, jonka nähtäväksi, ja sovellettavat tekniset ja hallinnolliset määräykset.

opetussuunnitelma

Opetussuunnitelma kertoo tutkinnon aiheista, sen luonteesta (perus, pakollinen, valinnainen jne.) Ja opintopisteistä, joista jokaisella on. Aiheet on ryhmitelty aiheiksi, jotka puolestaan on integroitu moduuleihin.

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto koostuu 60 op: sta, jotka jaetaan neljään moduuliin. Kolme niistä - Proyectual, Technical ja Final Degree Project -moduulit - ovat asetuksessa EDU72075 / 2010 vahvistettuja. Heille on lisätty tähän moduuliin liittyvä Business-moduuli, jota opetetaan yhteistyössä IESE-kauppakorkeakoulun ja Universidad de Navarra professoreiden kanssa rakennussektorin tapausmenetelmällä.

Arkkitehtuurin maisterin tutkinnolla on kymmenen kuukauden opetusjakso ja työharjoittelu. Maisterin tutkinto on kasvokkain.

aiheita
 • Projektit, kokoonpano ja kaupunkisuunnittelu (5 op) \ t
 • Projektinhallinta, työt ja palvelut (4 op)
 • Strategia (2 op)
 • Rahoitus (4,5 op)
 • Ihmisen tekijä (3,5 op)
 • Tekniset käytännöt (3 op)
 • Projektikäytännöt (3 op)
 • Lopullinen projekti (30 op)
M etodologia

Ohjelma käyttää tapausmenetelmää opetusjärjestelmänä, joka koostuu todellisten ongelmien ratkaisemisesta, johon liittyy tosiasioiden ja ratkaisujen ja vaihtoehtojen ehdoton analyysi. Saadaksesi kaiken irti siitä, opiskelijan on valmistauduttava valmistelemaan jokainen tapaus erikseen ja keskustelemaan siitä sitten tiiminä ennen kuin he osallistuvat opettajan johtamaan luokan keskusteluun. Se on prosessi, joka rikastuttaa oppimista muiden luokkatoverien ja opettajan ehdottaman ratkaisun ansiosta.

107943_image_gallery.jpg

Tämän lisäksi käytetään myös seuraavia oppimismenetelmiä:

 • Opettajan altistuvat luokat, joissa aineen perustekijät on vahvistettu opiskelijan valmistelemiseksi käytännön aiheiksi. Tätä tarkoitusta varten käytetään taulua, tietokonetta, projektioita. On mukavaa, että opiskelija saapuu luokkaan, joka on valmistanut vastaavat materiaalit, jotka ovat heidän saatavillaan aiemmin.
 • Keskustelu professorin esiin tuomista ongelmista ja hänen julkisesta keskustelustaan. Tarvitaan etukäteen henkilökohtainen työ ja työryhmien välinen keskustelu.
 • Keskustelu tapauksista. Analysoimalla todellisia tapauksia opiskelijat ja tiedekunta osallistuvat perusteellisen keskustelun prosessiin, joka koskee arkkitehtuurin ammattilaisen olosuhteita.
 • Ammatillisten tilanteiden simulointi. Se perustuu vastaavaan olettamukseen niille, jotka kohtaavat arkkitehdin ammatin harjoittamisen siten, että opiskelija, henkilökunta ja ryhmä ottavat käyttöön erilaisia rooleja ja hankkivat ammatille ominaiset työtavat.
 • Diplomityö.
 • Tutorship. Istunnot opettajan ja / tai käytännön ohjaajan kanssa.
 • Raporttien, kirjoitusten, mielipiteiden ja vastaavien valmistelu.

pääsy

Pääsymenettelyn tarkoituksena on saavuttaa tasainen taso koko promootiossa ja tunnistaa ehdokkaat, jotka todennäköisesti hyödyntävät akateemista ohjelmaa.

Se koostuu ehdokkaan profiilin täydellisestä arvioinnista ottaen huomioon online-sisäänpääsyn hakemuksessa akkreditoidut akateemiset ansiot ja toimitetut portfolio.

Pääsyn hakuprosessi on avoinna 2. lokakuuta 2018 koko vuoden ajan, vaikka mahdollisuus päästä päällikölle riippuu avoimista työpaikoista.

Opiskelijat muista yliopistoista

Muista yliopistoista tuleville hakijoille osallistumisprosessi toteutetaan "liikkuvan hyväksynnän" kautta, jossa asianomaiset osapuolet saavat päätöslauselman kuukauden kuluttua hakemuksensa suorittamisesta.

Universidad de Navarra opiskelijat

UNAV: n opiskelijoilla on ainutlaatuinen ja erityinen puhelu niiden määräaikaan mennessä.

Pääsymaksu Profiili

Sisäänkirjautumisprofiili on se opiskelija, joka on läpäissyt perustutkinto-opintoja, jotka antavat pääsyn kelpoisuuspäällikölle, kuten heinäkuun 29. päivänä annetussa järjestyksessä EDU / 2075/2010, jossa vahvistetaan tutkintotodistuksen vaatimukset. viralliset yliopiston opiskelijat, jotka täyttävät arkkitehdin ammatin harjoittamisen.

Sen tutkinnon ohella saavutettujen taitojen ja tietojen lisäksi Universidad de Navarra arkkitehtuurin maisterin tutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on oltava seuraavat ominaisuudet:

 • Aloite ja motivaatio hakea laatua ja huippuosaamista työssä, ammatillisen etiikan kunnioittamista ja henkistä koskemattomuutta.
 • Kyky työskennellä yksilöllisesti ja tiiminä.
 • Opiskelijat, joilla on henkinen levottomuus ja kyky ymmärtää ihmisten ja heidän ympäristönsä välisiä suhteita.
 • Kiinnostus tulevaisuuden ammattimaiseen maailmaan, jossa hankkeiden kehittäminen tapahtuu muuttuvassa ja globaalissa ympäristössä.
 • Reittisuunnitelman etsiminen ammatillisen profiilinsa määrittämiseksi selvästi erottuvalla arvolla.
 • Lisäksi opiskelijoiden tulee olla sujuvaa espanjaa ja niillä on oltava englanninkielinen taso, joka vastaa B2: ta.
sisäänkäynnille
 1. Hakemus verkkoonpääsyä varten
 2. Portfolion lähetys
 3. päätöslauselma
 4. esirekisteröinti
 5. rekisteröinti

Ammatillinen projektio

Arkkitehtuurin maisterin tutkinto syntetisoi ammattitaidon uran loppupäästä, jonka avulla harjoittelupaikkojen, työpajojen ja yritysten koulutuksen avulla voit kehittää projekteja muuttuvassa ja globaalissa ympäristössä, jossa johdon taidot mahdollistavat monimutkaisten hankkeiden toteuttamisen ja Collaborative.

Päällikkö tarjoaa sinulle reittisuunnitelman, joka antaa ammatilliselle profiilillesi selkeän eron arvon. Kansainväliselle markkinoille avoin ohjelma, joka mukautuu uuteen sosiaaliseen ja taloudelliseen skenaarioon.

Välitön ja lähitulevaisuudessa silmällä pitäen päällikkö on sitoutunut lisäämään teknistä ja projektikoulutusta, yritystuntemusta ja johtamista, joka avaa uuden näkökulman opiskelijan ammatilliseen profiiliin ja jota opetetaan yhteistyössä opettajien kanssa IESE-kauppakorkeakoulun.

Koulutus, jossa pakolliset ammatilliset käytännöt muodostavat alun tulevaisuudennäkymälle kaupunkisuunnittelu- ja rakennushankkeiden palveluksessa, joka toteutetaan teknisesti tiukalla, kestävällä tietoisuudella ja yhteiskunnallisella vastuulla.

Arkkitehtuurin korkeakoulututkinto tarjoaa koulutusta, joka on suunnattu laadukkaaseen ammatilliseen käytäntöön ja joka on mukautettu uuteen sosiaaliseen ja ammatilliseen kontekstiin ja avoin kansainvälisille markkinoille.

Kaikki tämä tavoitteena on ylläpitää korkeakoulututkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä Universidad de Navarra , joka on sijoittunut Espanjan numeroon 1 ja työllistettävyyteen 48 maailmassa.

Viimeksi päivitetty Joulukuu 2019

Oppilaitoksesta

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Lue lisää

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Näytä vähemmän
Pamplona , Madrid , San Sebastián + 2 More Vähemmän