Arkkitehtuurin päällikkö

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Arkkitehtuurin päällikkö (Design) on riippumatonta, valvottua tutkimusta koskeva ohjelma, joka johtaa arkkitehtisuunnittelun näyttelyn esittämiseen, joka vastaa laaja-alaisen kulttuurisen merkityksen rakennuksen kaavamaista suunnittelua.

Tämän kurssin opiskelijat toteuttavat itsenäisen, valvotun tutkimuksen ohjelman. Arviointi perustuu heidän työnsä näyttelyyn.

Alkamispäivät

  • Ohjaajien kanssa sopimalla opiskelijat voivat aloittaa milloin tahansa koko vuoden, paitsi joulukuussa

Viikoittainen yhteystietoaika

  • Kokopäiväisen opiskelijan odotetaan viettävän vähintään 30 tuntia viikossa tutkimuksessaan ympäri vuoden. Osa-aikaisten opiskelijoiden odotetaan viettävän vähintään 15 tuntia viikossa tutkimuksessaan ympäri vuoden.

Pääsyvaatimukset

Arkkitehtuurin kandidaatin tutkintotodistukset, joilla on vähintään toisen luokan toisen luokan arvosanat ja riittävä arkkitehtoninen suunnittelukokemus tyydyttääkseen arkkitehtuurin, maiseman ja visuaalisen taiteen koulutusta ja tutkijakoulua, että hakijalla on riittävä asiantuntemus kurssin suorittamiseen

Englannin pätevyys

Englanti on UWA: n opetus- ja arviointikieli, ja sinun on täytettävä yliopiston englannin kielivaatimukset, jotta he voisivat saada paikan.

ura Pathways

Tämä tutkinto antaa sinulle taidot ja kokemuksen urasi arkkitehtuurille seuraavalle tasolle.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most.

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most. Näytä vähemmän