Australia

Study in Australia

Korkeakoulujen

Yliopisto-opetusta myös kandidaatin tutkinnon opintojen tasolla. Klo jatko, jatko todistukset ja tutkinnot tarjotaan lisäksi maisterin ja tohtorin tutkinnot. Maisteriohjelmat ovat saatavilla monilla tieteenaloilla kuten yhteiskuntatieteiden, tekniikan, terveyden, liiketalouden ja taloustieteen. Ylempiä korkeakoulututkintoja yleensä liittyy tutkimus-tai kursseista, tai molempia.

 

Miksi opiskella Australiassa?

Lisäksi Australia on hyvä paikka asua, Australian maisteriohjelmien ovat korkealaatuisia maailmassa. Australian akateemisessa ympäristössä edistää innovointia, luovuutta ja itsenäistä ajattelua.

Australia on sitoutunut varmistamaan kansainvälisten opiskelijoiden on hyviä kokemuksia Australiassa.Laitokset, jotka myöntävät kansainvälisiä opiskelijoita on noudatettava tiukkoja vaatimuksia, jotka koskevat markkinointia, tietenkin toimitus, tilat ja opiskelijoiden palvelut, kuten oikeus-ja terveyspalvelut.

 

Yliopistot

Neljä Australian 39 yliopistot sijoittuu alkuun mennessä 100 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Nämä koulut ovat Melbournen yliopistossa (28), Australian National University (37.), University of Sydney (62.) ja University of Queensland (65). Noin 230000 kansainvälisiä opiskelijoita osallistumaan korkeakoulujen ohjelmien Australiassa, jossa noin 90000 tutkinnon vuosittain.

 

Opetus ja Ohjelman kesto

Kansainvälisen opiskelijan on maksettava opetusta ja maksuja ennen alkua maisteriohjelman opinnot.Tyypillisiä opetusta maisterin tutkinnot on 15.000 dollari 36,000 dollaria vuodessa riippuen yliopistossa.

Masters koulutusohjelmien kestää 1-2 vuotta. Opintojen on yleensä kaksi vuotta kandidaatin tutkinto, mutta maisterin tutkinnon voi saada yhdessä vuodessa, jos opiskelijan kandidaatin tutkinto on suoritettu erinomaisin arvosanoin.

 

Lukuvuosi

Lukuvuoden Australiassa alkaa maaliskuun alussa ja jatkuu marraskuun lopulla. Useimmat koulut tarjoavat kaksi lukukautta vuodessa, mutta jotkut koulut käyttävät kolmanneksen järjestelmä ja muut koulut tarjoavat kesällä kursseja joulukuusta helmikuuhun.

 

Jatko-arvoasioiden

Maisterin tutkinnon tahansa kurinalaisuutta Australian laitos tekee jatko arvokkaampaa työnantajille maailmanlaajuisesti.Lisäksi viime lainsäädäntö hyväksyttiin, että luvat kansainvälisen tutkinnon Australian laitosten saada post-tutkimuksessa työviisumi, jonka avulla he voivat työskennellä Australiassa jopa neljä vuotta valmistumisen jälkeen.

Vaikka kansainväliset opiskelijat voivat saada työskennellä Australiassa jälkeen, opiskelija ei saa suorittaa opintoja Australiassa ainoastaan ​​maahanmuuttoa. Australia tarjoaa etuuskohteluun maahanmuuton hoito yksilöiden koulutusta vaativissa ammateissa List, mutta ammattitaitoisen maahanmuutto prosessi on erillinen opiskelija viisumi prosessi. Ei ole mitään takeita, että opiskelija opiskelee maisteriksi Australiassa voi siirtyä Australiaan.

Suoritettuaan maisterin tutkinto, opiskelijat voivat myös jatkaa opintojaan, jos ne on otettu jatko-ohjelma ja saada lisää opiskelija viisumi.

 

Visa vaatimukset

Saada opiskelija viisumi, opiskelijoita on kirjoilla kokopäiväistä, joka on rekisteröity Australian Department of Maahanmuutto ja kansalaisuus (DIAC). Opiskelijoiden lyhytkestoinen alle 3 kuukautta voi opiskella kävijän viisumia. Kuitenkin vain opiskelijoille opiskelija viisumi on pääsy Australian terveydenhuollon ja osa-aikatyötä. Opiskelija voi hakea opiskelija viisumi, kun he saavat kirjeen tarjous tai sähköisen vahvistuksen ilmoittautuminen.

 

Sairausvakuutuslain

Australia on erityinen sairausvakuutus-ohjelma kansainvälisille opiskelijoille kutsutaan Overseas Student Health Cover (OSHC). Opiskelijat pitäisi ostaa OSHC ennen saapumistaan ​​Australiassa ja kattavuus on säilytettävä ajaksi opiskelijan oleskelun opiskelija viisumi. OSHC lääkinnälliset tai sairaalahoidon ja kattaa osittain reseptilääkkeitä ja ambulansseja.

 

Vinkkejä

Suuri Australia on levoton ja kävijöitä on oltava tietoinen vaaroja matkustaa takamailla. Vaikka ei takamailla, suojakerroin tulisi käyttää aina, ja matkailijat tulisi juoda runsaasti vettä.

Bush tulipalot ovat yhteinen vaara erityisesti myöhäisestä keväästä kesään. Travelers pitäisi säilyttää tietoisuus sijainti tulipaloja koko ajan.

Muita vaaratekijöitä ovat myrkyllisiä käärmeitä, hämähäkkejä ja meren stingers. Nämä vaarat voidaan välttää tilannetietoisuus ja asianmukainen vaatetus ja jalkineet.

Tietoja Australia

Australia on saari manner ja maa sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla välillä Tyynenmeren ja Intian valtameren. Vaikka kuudenneksi suurin maa pinta-alaltaan maailman, Australia väkiluku on vain noin 20 miljoonaa euroa. Suurin osa väestöstä asuu pitkin etelään ja itään rannikkoa. Australia on hyvin kehittynyt maa, maailman viidenneksi suurimmat tulot henkeä kohti. Suurimmat teollisuudenalat keskittyvät Australian runsaat luonnonvarat, kuten maatalous-, puutarhanhoito, kalastus, metsätalous ja kivennäisaineita.

 

Ilmasto

Koska Australian suuri maa massa, ilmasto vaihtelee suuresti eri puolilla maata. Pohjois kolmasosa maan on tropiikissa ja loput on lämmin ilmasto, jossa kylmin alueilla Kaakkois-ja Tasmania. Vuodenajat ovat vastapäätä pohjoisella pallonpuoliskolla.Kesällä tapahtuu joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevään syyskuusta marraskuuhun.

 

Kulttuuri

Australia on erittäin turvallinen, ystävällinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, joka on yksi monipuolinen maailmassa. Lähes neljännes väestöstä on syntynyt toisessa maassa. Lisäksi useita heidän kulttuuristaan ​​paljon Australian kulttuuri on peräisin sen aboriginaalien perintöä.

Vaikka Australian yhteiskunta on yleensä hyvin rento, monilla työpaikoilla ja ravintoloissa on pukeutumissääntöjä. Australialaiset rakastavat sekä urheilua ja taidetta, kuten elokuva, kirjallisuus, musiikki, tanssi ja teatteri. Taidemuseot ja galleriat runsaasti kaikissa suurimmissa Australian kaupungeissa.

 

Elinkustannukset

Elinkustannukset on samanlainen Yhdysvallat ja Iso-Britannia.Kansainvälisen opiskelijan on osoitettava maahanmuuttoviranomaisten, että heillä on tarpeeksi rahaa kattamaan elinkustannukset, opetusta ja maksuja oleskelunsa aikana. Opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti ansaita rahaa kohti elinkustannukset. Vuosikuluna vaatimus vuodesta 2012 oli 18610 dollaria, että opiskelija, 6515 dollaria varten opiskelijan puoliso tai kumppani, 3720 dollaria varten opiskelijan ensimmäinen lapsi, ja 2790 dollaria jokaista ylimääräistä lasta.