Belgia

Tutkimuksessa Belgiassa

Korkeakoulujen

Korkeakoulut Belgiassa tarjoavat kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot. Belgia on kahdenlaisia ​​korkeakoulujen:

Yliopistokoulutus on yliopistoissa tarjolla, ja se sisältää koulutuksen valittu kurinalaisuutta sekä tieteellistä tutkimusta.
Non-yliopiston korkeakoulujen sisältää sekä korkeakouluissa ja taidekorkeakoulua. Korkeakouluissa valmistaa opiskelijoita tietyissä ammateissa. Taidekorkeakoulua opettaa teoriaa ja käytäntöä eri taiteen.
Monet maisteriksi kurssit opetetaan hollanniksi tai ranskaksi, ja jotkin ohjelmat ja kurssit opetetaan Englanti.

 

Miksi opiskella Belgiassa?

Belgia on Euroopan sydämessä, vain lyhyen junamatkan päässä suuria kulttuurisia kaupungeissa, kuten Pariisissa ja Berliinissä. Koska risteyksessä Europe, Belgia on tunnettu monikulttuurisuuden ja vieraanvarainen asenne kansainvälisiä opiskelijoita.

Belgian korkeakoulut ovat tunnustettu ympäri maailmaa sekä liike-ja tiedeyhteisöjen niiden korkean laadun. Belgia myös veneet korkea elämänlaatu, mukaan lukien alhainen lukukausimaksuista, erinomainen terveydenhuollon ja vankka julkisen liikenteen verkkoon.

 

Yliopistot

Belgiassa on kuusi yliopistoa, jotka kattavat maistereita kaikilla koulutusaloilla, kuten talous-, insinööri-, kielet ja psykologia.

Belgian 21 korkeakoulut tarjoavat maisteriohjelmaa kahdeksalla: agronomics, taideteollisuuden, taloustieteen, lääketieteeseen, koulutus, yhteiskuntatieteiden, tekniikan ja käännös ja tulkinta.

Belgia on myös 17 taidekorkeakoulua jotka tarjoavat maisterin tutkinnot yksi neljästä yleisten alueiden: kuvataide, musiikki, näyttämötaide, ja televisioverkon tekniikoita.

 

Opetus ja Ohjelman kesto

Opetus 2012-2013 yliopistoissa opiskelijoiden EU-maista on € 835. Opiskelijat EU: n ulkopuolisista maista maksaa lisämaksuja noin € 2.000 € 4000 riippuen opinto-ohjelmaansa ja yliopisto.

Opetusta yliopistossa korkeakouluissa ja taidekorkeakoulua on pienempi. 2012-2013 opetusta maisteriohjelman on € 351 vuosittain paitsi viimeinen vuosi, joka on € 455. Jälleen lisämaksuja voivat hakea opiskelijat EU: n ulkopuolisista maista. Erityinen toimielin voi antaa tietoja näistä lisämaksuja.

Maisteriohjelmat ovat 1 vuotta (60 op) tai 2 vuotta (120 ov) riippuen koulutusaloittain. Lisäksi opiskelijat, joilla on jo maisterin tutkinnon voi saada täydentävää maisterin tutkinto ja vähintään 60 opintoviikon erikoistunut ammatti.

 

Lukuvuosi

Lukuvuoden sisältää kolme lukukautta. Ensimmäinen toimikausi alkaa syyskuun puolivälissä ja päättyy joulukuun lopussa, jonka jälkeen tentit tammikuussa. Toinen termi alkaa helmikuun alussa ja kestää vaikka toukokuun puolivälissä, jonka jälkeen tenttejä toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa. Kolmas termi kulkee kesällä. Opiskelijat, jotka epäonnistuvat tentit voi vallata niitä istunnon aikana, joka ulottuu elokuun puolivälissä syyskuun puoliväliin.

 

Jatko-arvoasioiden

Kansainväliset opiskelijat, jotka saavat maisterin tutkinnon Belgiassa voi toimia belgialainen yhtiö valmistumisen jälkeen. Kuitenkin oikeus työhön ei ole automaattista, joten opiskelijat tulisi tarkistaa nykyistä lainsäädäntöä, jos niitä tarjotaan asema. Vähintäänkin opiskelijat voidaan vaatia työlupaa, tämä koskee opiskelijoita sekä EU: n ja EU: n ulkopuolisten maiden kanssa.

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan voidaan hyväksyä jatko-ohjelma ja liittyä tutkimusryhmä saatuaan heidän maisteriksi Belgiassa.

 

Visa vaatimukset

Opiskelijat EU / ETA-maiden ei tarvitse viisumia opiskella Belgiassa. Opiskelijat muista maista voivat vaatia viisumia, mutta kuten vaatimukset vaihtelevat maittain, tuleville opiskelijoille tulee ottaa yhteyttä Belgian suurlähetystö tai konsulaatti kotimaassaan.

 

Sairausvakuutuslain

EU: n ulkopuoliset opiskelijat, joilla ei ole sairausvakuutusta kotimaastaan, joka kattaa vieraillessa Belgiassa vaaditaan liittymään "mutuelle" saada sairausvakuutuksen. Opiskelijat EU-maiden on oltava eurooppalaisen sairaanhoitokortin kotimaastaan; tämän kortin avulla ne voivat liittyä mutuelle samoin edellytyksin kuin Belgian kansalainen.Sairausvakuutus maksaa noin 50 € per vuosineljännes jokaiselle henkilölle ja ne on maksettava voimassaoloaikana tutkimuksessa.

 

Vinkkejä

Koska Ranskan ja Hollannin ovat kieliä valinta opetusta Belgiassa, tuleville opiskelijoille joidenkin maisteriohjelmassa voidaan vaatia siirtää Hollannin tai Ranskan kielitutkinto. Erityisiä vaatimuksia, opiskelijoiden pitäisi kysyä toimielimen ne ovat kiinnostuneita osallistumaan. Useimmat oppilaitokset tarjoavat ylimääräisiä kielen opetusta oppilaille, joilla on vaikeuksia kielen opetusta.

Vaikka kustannukset opiskelu Belgiassa on alhainen, on vielä monia apurahoja ja avustuksia saatavilla opiskelijoiden maisteriohjelmiin, jotka tarvitsevat lisäapua.

Tietoja Belgia

Belgia sijaitsee Länsi-Euroopassa, jossa rajoja Pohjanmeren, Ranska, Saksa, Luxemburg ja Alankomaat. Pääomaa, Bryssel sijaitsee keskellä maata ja on pääkonttori monia tärkeitä eurooppalaisten järjestöjen kuten Euroopan unionin, Euroopan komissio, ja Pohjois-Atlantin liiton (Nato). Lisäksi suklaata ja olutta, Belgia on kuuluisa siitä ensimmäinen sanomalehti maailmassa, joka painettiin Antwerpenissä.

 

Ilmasto

Koska Belgian pienellä alueella, ilmasto on suhteellisen yhtenäinen koko maassa. Yleinen ilmapiiri on leuto, leudot talvet ja viileät kesät, ja tyypillinen päivä on hieman sateinen ja pilvinen. Maasto kuuluu tasainen tasangoilla, mäkiä ja vuoria.

 

Kulttuuri

Belgia on tunnettu leegio kulttuuritoimintaa ja urheilutapahtumien saatavilla, erityisesti Brysselissä. Opiskelijat löytävät tapahtumia ja paikat musiikki, maalaus, teatterin, elokuvan ja muiden taiteiden. Monet, kuten konsertteja ja konferensseja alennettuja saatavilla opiskelijat.

 

Elinkustannukset

Elinkustannukset opiskelijoille Belgiassa on suhteellisen alhainen. Lisäksi opetusta ja maksuja, opiskelijat voivat odottaa viettää noin 800 € kuukaudessa elinkustannukset, noin puolet menee asumiseen. Kansallisuudesta riippumatta, kokoaikainen opiskelijat saavat työskennellä auttaa vastata kustannuksia. Opiskelijat ulkopuolelta Euroopan talousalueen (ETA) voidaan vaatia työlupaa.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Belgia

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Belgia