Biologian maisteriohjelma - Curriculum Biodiversity and Environmental Health

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

HAE NYT!

Biologia (biologisen monimuotoisuuden ja ympäristöterveyden erikoistuminen)

Biologian maisterin tutkintokurssi tarjoaa erittäin erikoistuneen koulutuskurssin pääsylle korkeatasoiselle koulutukselle (PhD) ja tieteelliseen tutkimukseen yliopistoissa tai julkisissa tai yksityisissä tutkimuslaboratorioissa, hanketoiminnoissa biotekniikan, lääketeollisuuden sekä maatalouden / elintarvikkeiden yrityksissä ja julkiset ja yksityiset organisaatiot sekä työmahdollisuudet ympäristövaikutusten, biologisen monimuotoisuuden ja terveyden aloilla.

Biologinen monimuotoisuus ja ympäristöterveys on yksi University of Siena biologia-ohjelman maisteriohjelman kahdesta koulutuspolusta.

Università di Sienan valokuva-arkisto

Kurssi pyrkii tarjoamaan tietoa luonnon monimuotoisuuden kentästä ja sen vuorovaikutussuhteista planetaarisen terveyden kanssa. Teemoja mikrobien, sienien, kasvien ja eläinten monimuotoisuuden aloilla katetaan joko luennoilla ja laboratorioihin perustuvilla toiminnoilla. Suojelubiologiaan ja resurssienhallintaan keskittyvät moduulit on suunnattu kouluttamaan ympäristön kestävyyttä, määrittelemällä elävien organismien rooli ekosysteemeissä sekä soveltamalla seuranta- ja kontrolli- tekniikoita monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Myös kriittisiä kysymyksiä, jotka liittyvät biologisen monimuotoisuuden edistämiseen lääkkeiden kehittämisessä ja elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden valvonnassa, otetaan huomioon.

Kaiken kaikkiaan kurssi on tarkoitettu valmistamaan uusi asiantuntijasukupolvi, joka kykenee tutkimaan ja soveltamaan integroituja lähestymistapoja biologiseen monimuotoisuuteen ja kasvien terveyteen.

Pääsy kandidaatin tutkintoon biologia, biotekniikka ja luonnontieteellinen tiedekunta ja ympäristö.

HAE NYT!

Tavoitteet ja ammatillinen rooli

Kurssi valmistautuu biologin ammattiin ja muihin vastaaviin. Jotkut esimerkit ovat tutkijoita valtion ja yksityisissä yliopistoissa sekä muissa julkisissa ja yksityisissä tutkimusorganisaatioissa; vastuualueena lääke-, bioteknologia- ja maatalouselintarviketeollisuudessa sekä julkisissa ja yksityisissä laboratorioissa; vastuussa julkisissa ja yksityisissä elimissä (kunnat, alueet, museot, puistot ja suojelualueet).

Lisäksi se mahdollistaa pääsyn luonnontieteiden opetuskursseille ja / tai kilpailuihin julkisissa ja yksityisissä perus- ja korkeakouluissa.

 • Tutkija yliopistoissa ja muissa julkisissa ja yksityisissä tutkimusorganisaatioissa
 • Lääke- ja biotekniikka-alan laboratorioiden päällikkö
 • Vastuussa julkisissa ja yksityisissä elimissä
 • Vapaa ammatillinen biologi

HAE NYT!

Sisäänpääsyvaatimukset

Kansainvälisillä opiskelijoilla, jotka haluavat hakea Laurea Magistralen (maisterin tutkintoa), on oltava tutkinnon tai yliopiston kolmivuotisen tutkintotodistuksen tai muun ulkomailta suoritetun tutkintotodistuksen, joka on tunnustettu sopivaksi, ja jolla on erityiset opetussuunnitelman vaatimukset ja asianmukainen henkilökohtainen valmistelu, varmennettuna tilailla joka vahvistetaan jokaiselle maisteriohjelman opintosäännöille, joissa mainitaan myös erityiset pääsyperusteet.

Huomaa, että joillakin ohjelmilla voi olla rajoitettu pääsy ohjelmaan ja sovellukselle voidaan tehdä pääsykokeet.

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua ensimmäiseen syklin (kandidaatin - Laurea Triennale) -tutkinnon ohjelmaan, jota opetetaan italiaksi tai englanniksi, tai rajoittamattoman pääsyn yhden syklin tutkintoon Giurisprudenzassa University of Siena , voivat lähettää asiakirjansa saadakseen kirjeen hyväksyminen verkkoalustan kautta yliopiston kullekin lukuvuodelle asettamassa määräajassa.

Verkkofoorumin sovelluksilla, joilla arvioidaan kansainvälisten opiskelijoiden pääsypätevyyttä, jotka haluavat ilmoittautua ensimmäiseen (perustutkinto) tai toiseen (maisterin) syklin tutkinto-ohjelmaan italiaksi tai englanniksi University of Siena on eri aikataulut erilaisia kursseja. Opiskelijoita kutsutaan vierailemaan määräajoin tälle alustalle - https://enrolment.unisi.it/ - jotta voidaan nähdä, mitkä sovellukset ovat avoinna ja niiden määräajat.

Yliopistoilla ja korkeakouluilla on oikeus tunnustaa virallisesti kansainväliset tutkinnot.

Muistathan, että tämä menettely ei muuta vieraan asteen tutkintotodistusta italiaksi.

Università di Siena valokuva-arkisto / Shutterstock

Akateeminen kalenteri

University of Siena ovat ottaneet käyttöön lukukauden järjestelmän.

Lukuvuosi on jaettu kahteen osaan: lokakuusta tammikuuhun ja maaliskuusta toukokuuhun. Jokaisen toimikauden lopussa on määräajoin tutkittava.

Jokaisella laitoksella on kuitenkin oma akateeminen kalenteri, joka löytyy laitosten verkkosivuilta (osiosta “Didattica”): https://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

HAE NYT!

Ohjeellinen kalenteri 2020-2021

Syksy (1. lukukausi)

 • Luentojakso: 1. lokakuuta 2020 - 18. tammikuuta 2021
 • Tutkimusjakso: 21. tammikuuta - 1. maaliskuuta 2021

Kevätlukukausi (2. lukukausi)

 • Luentojakso: 4. maaliskuuta - 14. kesäkuuta 2021
 • Tutkimusjakso: 17. kesäkuuta - 31. heinäkuuta 2021

Lukukausimaksut

Maksun määrien määrittäminen

University of Siena tarjoamista jokaisesta opiskelijalle, joka ilmoittautuu tutkintokursseille, maisterin tutkintokursseille tai yhden syklin maisterin tutkintokursseille, määritetään seuraavien osatekijöiden perusteella:

 • Luokka, johon tutkintokurssi kuuluu;
 • Opiskelijan lähisukulaisen taloudellinen asema, joka ilmaistaan ilmoittautumisvuotta välittömästi edeltävän vuoden vastaavalla taloudellisella tilanneindikaattorilla (ISEE);
 • Ilmoittautumisvuosi;
 • Ansaitut yliopistotutkinnot (ECTS) 12 kuukauden aikana ennen 10. elokuuta.

Opintokurssi kuuluu johonkin seuraavista kolmesta luokasta:

 • Humanistiset ja sosiaaliset opinnot (Yhdysvallat)
 • Tekninen-tieteellinen (TS)
 • EU: n säännelty terveydenhuolto (EU)

Huomautus: Jos opiskelijat, jotka ovat EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisia ​​ja jotka eivät ole Italian asukkaita, ja opiskelijoille, joille ISEE-laskentaa ei sovelleta heidän lähiomaisuuteen, voidaan soveltaa alkuperämaasta riippuvaa mukautuskerrointa.

University of Siena tarjoaa käyttöön lukukausimaksun laskusivun: https://www.maprin.unisi.it/tasse19_20/index_eng.php

Università di Siena valokuva-arkisto / Shutterstock

HAE NYT!

Vahva kansainvälinen operaatio

Kahdeksan vuosisadan historiansa University of Siena on tuottanut laajan valikoiman tutkimuksia monilta kulttuurin aloilta.

Vuosien mittaan University of Siena kansainvälistymisstrategiaansa tavoitteenaan vahvistaa kansainvälisiä akateemisia suhteitaan ja houkutella opiskelijoita ja tutkijoita eri puolilta maailmaa.

Tämä historiallinen instituutti on 2000-luvun alkupuolella pystynyt vastaamaan oppimisen, tiedon ja tutkimuksen globalisoitumiseen liittyviin haasteisiin lukuisilla kansainvälisillä yhteistyöillä.

Uudet kansainväliset yhteistyösopimukset ja hankkeet, jotka tehdään vuosittain, lisäämällä tutkintojen ja kurssien lukumäärää englanniksi, pitäen hyvää sijoittelua kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa; nämä ovat joitain University of Siena vahvuuksista.

Tervetuloa Sienaan

University of Siena on yksi vanhimmista yliopistoista Euroopassa, joka on perustettu vuonna 1240.

Sen historia on kehittynyt Toscanan kulttuuriperinteiden rinnalla keskiajalta nykyaikaan.

Siena sijaitsee Toscanan sydämessä keskellä maisemaa, jolla on hellävaraisesti rinteitä. Kolmelle jyrkälle kukkulolle rakennettu ja muinaisten muurien ympäröimä se on ainutlaatuinen kaupunki, jossa opiskelijat voivat viettää kannattavan opiskelujakson, joka on täynnä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen rikastukseen.

HAE NYT!

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times.

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times. Näytä vähemmän