Brasilia

Tutkimuksessa Brasiliassa

Korkeakoulujen Brasiliassa

Kolme eri korkeakoulujen olemassa Brasiliassa: yliopistot, joka harjoittaa tutkimusta ja työllistävät tiedekunnan omistavia tohtoreita, yliopistojen keskuksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​kursseja, mutta eivät ole tutkimuksellista ja integroitu tiedekuntien, jotka ovat pienempiä, korkeakoulut tarvitsevat hyväksyntää Brasiliasta 's opetusministeriö ennen tarjoamalla uusia astetta, sertifioinnit ja kursseja. Vaikka suurin osa valtion ja liittovaltion toimivat yliopistot eivät peri lukukausimaksuja, pienempiä kouluja hoitaa kunnan governements voivat periä maksuja osallistua heidän koulussaan.

Koska Brasilian astetta eivät noudata perinteisen koulutuksen tutkinnon hierarkia useimmissa muissa maissa, opiskelijoiden on otettava huomioon, että ylempää astetta (osakkuusyhtiö 's ja kandidaatin ' s) kutsutaan "jatko " (graduação) astetta Brasiliassa .Ansaita kandidaatin 's (bacharelado) tutkinto kestää neljästä kuuden vuoden ajan ja antaa oppilaan työskennellä lääkärin tai lakimiehen Brasiliassa

Lisensiaatti (Licenciatura) suorittaminen kestää noin neljä vuotta ja sallii asteen haltijan toimimaan niin ammatti työpaikkoja toissijaisina tai peruskoulun opettajat. Ansaita teknologia suorittaminen kestää lyhyessä ajassa - noin kaksi vuotta - ja tarjoaa yksilöiden taidot työskennellä pitkälle erikoistuneita uran aloilla, kuten matkailu johtaja tai maatalouden liiketoiminnan johtaja.

Jatkotutkinnot nimeltään "laajassa merkityksessä " ovat myös saatavilla, jotka osoittavat opiskelijan on erikoistunut akateeminen aihe. Tämä tutkinto ei anna opiskelija jatkaa PhD. Sen sijaan opiskelija kiinnostunut tohtorintutkinto tulee ansaita strictu merkityksessä master 's tutkinto sijaan "laajassa merkityksessä ".Masters of Business Administration-tutkinnon ohjelmat Brasiliassa pidetään laajassa merkityksessä ohjelmia.

Brasilian 's opetusministeriö ei tunnista hyvitysten käytöstä sen korkeakoululaitoksen vaan käyttää kuinka monta tuntia opiskelija on kertynyt hänen akateemisen uransa. Esimerkiksi opiskelija ansaita välillä 850 ja 1200 tuntia yliopisto-opetus Brasiliassa (yksi kokopäiväinen vuoden yliopisto) olisi kertynyt noin 30 Yhdysvaltain opintoviikkoa tai 60 opintopistettä, jos he osallistuivat kollegion Yhdysvalloissa tai Euroopan unionin maassa.

 

Vestibular

Vestibular on Brasilian 's yliopiston pääsykoe, joka voidaan ottaa vain kerran vuodessa. Samanlainen ACT-tai SAT tentit annetaan Yhdysvalloissa, tasapainohäiriöitä voi vaihdella yhdestä viiteen päivää, ja sen testit opiskelijat tietonsa matematiikka, kirjallisuus, biologia, fysiikka, historia ja portugalin kieltä.Koska julkinen yliopisto opetusta Brasiliassa on ilmainen ja avoin lähtö ovat rajalliset, kilpailu on kovaa opiskelijoiden keskuudessa ottaen Vestibular. Vaihtoehtoisesti opiskelijamäärä yksityinen yliopisto, jossa opetusta vaaditaan eivät joudu kilpailukyvyn taattua julkisia yliopistoja ja yleensä saada sisäänkäynti vähemmän kuin täydellinen Vestibular tulokset.

 

Saamisen edellytykset Student Visa

Opiskelijoille, jotka haluavat osallistua Brasilian yliopistossa tulee ottaa Vestibular, jos ne eivät jo on pisteiden samanlainen pääsykoe (kuten Yhdysvaltojen SAT tai ACT), jota voidaan käyttää paikka Vestibular tulokset. Täytetty viisumihakemuslomake on sitten toimitetaan verkossa Brasilian konsulaatti, sekä notaarin kopio opiskelijan 's kuljettaja ' s lisenssi tai henkilökortti.Kaksi passikuvaa, kopio opiskelijan 's lentoaikataulun tai lentoliput (todiste lähdöstä), kopio opiskelijan ' s syntymätodistus, todistus siitä, että opiskelijalla on riittävästi varoja maksaa elinkustannukset opiskellessaan Brasiliassa ja kutsukirje, jonka yliopiston opiskelija osallistuu tarvitaan myös ennen Brasilian 's opetusministeriö antaa opiskelija viisumi.

 

Miksi opiskella Brasiliassa?

Brasilian yliopistot tarjoavat tuhansia eri koulutusohjelmien vaihtelevat aloilla, kuten sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja hydroengineering luonnon monimuotoisuuden resurssien hallintaan ja sähkötekniikka. Teknologista tutkimusta rahoitetaan avokätisesti valtion virastojen, että korostamme ilmailu, maatalous ja uusiutuvien resursseja.Brasilian 's arvostetuimmista teknologiakeskukset ovat Oswaldo Cruz Institute, Brasilian Agricultural Research Corporation ja Brasilian avaruusjärjestö, joka ylpeilee ottaa pisimmällä tilaa ja tähtitieteen ohjelma kaikkien muiden Latinalaisen maissa.

Tietoja Brasiliassa

Brasilian liittotasavallan on suurin maa Etelä-Amerikassa, jossa asuu lähes 200 miljoonaa ihmistä, jotka nauttivat yksi maailman 's nopeimmin kasvavista talouksista. Brasilian 's rantaviiva on viereiset Atlantin valtamerelle, ja sen jäljellä rajojen reunus maissa Guyana, Venezuela, Surinam, Columbia, Peru, Bolivia ja Ranskan Guayana. Perustajajäsen Latinalaisen unionissa, G20, Etelä-Amerikan unionin Kansakuntien ja Yhdistyneiden Kansakuntien, Brasiliassa pidetään "megadiverse " maa, yksi vain 17 maailmassa. Se on koti monia lajikkeita luonnonympäristön ja villieläinten sekä suojeltujen elinympäristöjen sisältää valtavan määrän luonnonvaroja. Poliittisesti Brasilia on demokraattinen tasavalta säätelee presidentti, joka on hallituksen päämies. Tämä maa on myös äskettäin tunnistettu merkittäviä uusia teho muun kehittyneissä maissa.

 

Olennaiset seikat Brasilia

  • Brasilia on monimutkainen ja kompakti järjestelmä jokia, jotka ovat Amazon, Negro ja Parana Rivers. Amazon on suurin määrä vettä, joka esiintyy joki maailmassa ja on toiseksi pisin joki maapallolla
  • Lähes neljännes maailman 's sademetsien löytyvät Brasiliasta ja koostuvat lähinnä Amazonin viidakkoon. Amazonin sademetsä on myös asuu enemmän apina kuin missään muualla maapallolla
  • Jalkapallo (Futebol) on Brasilian 's suosituin urheilulaji. Opiskelijat huomaavat, että kaikki keskisuuret ja suuret kaupungin he vierailevat opiskellessaan Brasilia on yksi tai useampia jalkapallostadioneilta
  • Kolmasosa Brasilian 's kaksi miljoonaa asukasta työskentelevät maatalouden alalla. Kahvipapuja, maissi, vehnä, sokeriruoko, riisi ja soija ovat Brasilia ensisijainen viljelykasvien
  • Yksi seitsemästä ihmeestä maailman, Kristus Vapahtaja patsas, löytyy Rio De Janeiro
  • Pääkaupunki Brasilia on Brasilia, jossa suuret korkeakoulut kuten University of Brasilia, Cental yliopiston Brasilia (UniCEUB) ja Catholic University of Brasilia (UCB) sijaitsevat
  • Antropologit ovat arvioineet, että jopa 60 heimot olemassa Amazonin sademetsä, joka on vielä ottaa yhteyttä sivilisaation

 

Brasilian 's Ilmasto

Vaikka enimmäkseen trooppinen, Brasilia 's sisäilmasto käsittää useita muita eri alatyyppeihin kuten semiarid, lauhkea, päiväntasaajan ja subtrooppinen. Pohjoisen osan Brasilian esittelee kuuma ja kostea päiväntasaajan lämpötilat edistävät kasvua valtava sademetsät ja Keski Brasilia tarjoaa trooppisen savannia. Semiarid aavikot tervehtiä vierailijoita matkustaa Koillis Brasiliassa ja ihmiset elävät Etelä-Brasiliassa ympäröivät lauhkean metsät paksu havupuita. Pohjois-ja Keski Brasilia kokemus suuria määriä sademäärä ja ei ole ns "kuivaa " kausi. Keskilämpötilat koko maan alueella 75 astetta Fahrenheit (24 Celsius) ja alimmillaan 60 astetta Fahrenheit (15 Celsius), jossa alimmat lämpötilat esiintyvät ympäri Sao Paulo.

 

Kielet Brasiliassa

Perustuslaki Brasilian vahvistaa virallista kieltä portugali, jota puhuu 98 prosenttia väestöstä. Lisäksi Portugali on ainoa kieli televisiossa, radiossa, sanomalehdissä ja kaiken tarkoitus liiketoimia. Äskettäin hallitus sääti lain, jonka nojalla käyttäen Brasilian viittomakieli (Libras) hallituksen ja koulutukseen liittyvät palvelut. Ainoa maa Amerikassa puhua portugali, Brasilian pitää kieli tärkeä osa kulttuuria ja kansallista identiteettiä, joka erottaa ne naapurimaiden, jotka puhuvat lähinnä espanjalaisia.

 

Uskonto Brasiliassa

Brasiliassa asuu harjoitella lisää roomalaiskatolisia kuin missään muussa maassa, jossa 75 prosenttia väestöstä väittäen harjoitella katolilaisuuden.Kristinusko, juutalaisuus, buddhalaisuus, protestanttien ja afrobrasilialaisista uskonnot ovat loput 25 prosenttia. Tällä hetkellä Brasilian 's Opetusministeriö kertoo, että lähes 35 katolinen yliopistot on perustettu maahan.

 

Brasilian 's Valuutta

"Todellinen " on nimi Brasilian valuutta, joka on merkitty "R $ " merkki tai koodi "BRL ". Jokainen todellinen vastaa 100 centavos. Opiskelijat haluavat ansaita tutkinnon Brasilian pitäisi olla tietoinen siitä, että elinkustannukset Brasiliassa on suhteellisen korkea, erityisesti kulut majoitus, valmistettu eriä (kodinkoneita, vaatteita, elektroniikkaa) ja kuljetus. Lisäksi jonkinlaista sairausvakuutus on erittäin suositeltavaa, koska keskimääräiset kustannukset vierailevien lääkäri on noin 250 realia eli yli $ 100 dollaria. Kuukauden palvelujen käytöstä vaihtelevat suuresti, sähkön ja veden sisältyy yleensä kuukausittain vuokra asunnon.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Brasilia

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Brasilia