custom oppiminen aloitteet

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ihmiset yrityksesi sisällä ovat sinun arvokkain voimavara.

Olemme Chicagon yliopiston Graduate School of Business, yksi maailman johtava liiketoiminnan kouluissa. Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun.

Tiimisi haasteisiin entistä valmius. He ajaa heidän parhaat ideat uudelle tasolle. Ne jatkaa luottavaisena.

Tutustu ja kehittää todellista arvoa ja potentiaalia tiimisi mukautettuja Executive Education Chicago GSB.


Tavoitteena on kehittää johtajien yrityksesi, oppia johtava liiketoiminnan koulutukseen. Nykypäivän liiketoimintaympäristö edellyttää kekseliäisyyttä. Chicago GSB tiedämme, että vahvin ideat tulevat syvä ymmärrys käsitteiden taustalla liiketoimintaa. Meidän kuri syvyyttä ja laajuutta yritysten osaamista ja osin nykyisiin haasteisiin-avaintekijöitä määrittävä menestyksekkäin strategioita.


Autamme sinua kehittämään omia Executive Education-ohjelman. Käytyään perusteellisesti tarvearviointi, autamme sinua määrittämään parhaan lähestymistavan oppimiseen. Voimme muuttaa "suoraan hyllyltä" kurssi tai luoda täysin mukautetun ohjelman kohdennettuja tarpeisiisi. Voit valita käyttää state-of-the-art luokkahuoneessa tilat Chicagon, Lontoon ja Singaporessa, tai meidän tiedekunnan tulee sinulle, missä päin maailmaa voi olla.

Vuonna haastava taloudessa, on tärkeämpää kuin koskaan täyttämään osaamisvajetta joten joukkue voi maksimoida mahdollisuudet ja olla valmis ajamaan seuraava aalto. Custom Executive Education aloitteet ovat älykkäitä ja tehokkaita investointeja teidän inhimilliseen pääomaan. Anna Chicago GSB räätälöity Executive Education-ohjelma, joka täyttää asiakkaan tarpeita. Lisätä työntekijöiden ja omistaja-arvoa sekä yrityksen mahdollisuudet.

Partner johtava liiketoiminnan koulutus-ja ylittää yhtiön ylin odotukset. Fact. Forbes: n vuoden 2002 luettelo Amerikan top 500 yritystä, jotka johti Chicagon GSB alumnien sijoittui korkeimmillaan suorituskyky perustuu osakkeen kokonaistuotto.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vuodesta 1898, University of Chicago Booth School of Business on tuottanut ideoita ja johtajat, jotka muovaavat yritysmaailmassa. Tiukkaan, kurinalaisuus lähestymistapa yritysten koulutus muuttuu meid ... Lue lisää

Vuodesta 1898, University of Chicago Booth School of Business on tuottanut ideoita ja johtajat, jotka muovaavat yritysmaailmassa. Tiukkaan, kurinalaisuus lähestymistapa yritysten koulutus muuttuu meidän opiskelijoita varma, tehokas, kunnioitettu yritysjohtajat valmis kohtaamaan kovimmat haasteet. &nbsp Olemme ylpeitä hakea: Avoimia tiedekunta, tutkinto ja avointa ohjelmatarjontaa kolmella mantereella, maailmanlaajuinen elin lähes 42000 aikaan alumni, vahva ja kasvava suhteita yrityksiin, jotka tarjoavat runsaasti elinikäisen uramahdollisuuksia. Osana maailmankuulun Chicagon yliopistossa, jaamme yliopiston perusarvoja, jotka ovat muovanneet erottuva henkistä kulttuuria. Chicago Booth, me jatkuvasti kyseenalaistaa, testata ideoita ja etsiä todisteita. Tämä erittäin tehokas lähestymistapa potentiaalisia uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja. Kuusi meidän tiedekunnan jäseniä ovat voittaneet Nobel-palkinnot näitä ideoita - ennätys mikään muu liiketoiminta koululla on Hyväksytty. &nbsp Tämä sama kulttuuri muuttuu valmistuneista liiketoiminta ajattelijat erinomaisesti varustettu analysoida ja ratkaista suurimmat liiketoiminnan haasteisiin. Näytä vähemmän
Chicago , Philadelphia , Lontoo , Madrid + 3 Lisää Vähemmän