DI datatieteessä yhteiskunnalle ja yrityksille

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kaksivuotinen DI ohjelma "Data Science for Society and Business (DSSB)" on erittäin valikoiva ohjelma yhteiskuntatieteiden ja yritysten opiskelijoille, jonka tavoitteena on tulla tietojenkäsittelytieteen asiantuntijoiksi. Ohjelma voi myös olla mielenkiintoinen luonnontieteiden tai humanististen tieteiden opiskelijoille, jotka pyrkivät laajentumaan big data -analytiikkaan, dataohjattuun ja laskennalliseen yhteiskuntatieteeseen.

Perustuu heidän vahvaan määrälliseen taustaansa. Kahden jännittävän vuoden aikana valmistuneet saavat huipputason osaamista, työkaluja ja menetelmiä keskustelemaan, mallintamaan, ennustamaan ja ratkaisemaan digitaalisten yhteiskuntien, nykyaikaisten organisaatioiden ja kilpailukykyisten yritysten kiireelliset haasteet.

Todella monitieteinen ohjelma yhdistää laajan kurssitarjonnan useilta yhteiskunta- ja datatieteiltä neljällä valinnaisella radalla yksilöllisen monimuotoisuuden ja erikoistumisen mahdollistamiseksi. Keskittyneenä korkeaan työllistyvyyteen DSSB-tutkinnon suorittaneet ovat parhaiten valmistautuneita digitalisoitumisesta johtuviin nopeasti kasvaviin, maailmanlaajuisiin ammatillisiin ja akateemisiin uravaihtoehtoihin.

"Datatiede on niin jännittävää, koska se luo uusia yhteisöjä ja vapauttaa meidät kurinalaisuudesta."

"DSSB-ohjelmamme kutsuu opiskelijoita kansainväliselle kampuksellemme lähestymään digitaalisen datan ja digitalisaation dynaamista kenttää sosiaalisista, liike-elämän, tekniikan ja luonnontieteiden näkökulmista.

Ohjelman päämotiivi on sitoutumisemme huippututkimukseen, ongelmakeskeisyyteen ja innovatiivisiin hankkeisiin.

DSSB on ovenavaaja lupaaville urille kaikilla teollisuuden aloilla sekä PR: ssä, journalismissa, poliittisissa ajatushautomoissa, hallituksessa, kansainvälisissä ja kansalaisjärjestöissä. "

Tohtori Hilke Brockmann

5 syytä, miksi sinun pitäisi opiskella tietojenkäsittelytietoa yhteiskunnalle ja yrityksille (DSSB) Jacobs University

 • Ainutlaatuinen monitieteinen modulaarinen ohjelma, jossa on valittavia kappaleita yksilölliselle monimuotoisuudelle ja erikoistumiselle, joka edistää henkilökohtaisia uratavoitteita.
 • Edistyksellinen vaativa akateeminen ohjelma, jolla on pääsy innovatiiviseen tutkimukseen, läheinen yhteisö opettajien ja opiskelijoiden välillä, jaettu oppimiskokemus ja innovatiiviset oppimisympäristöt.
 • Keskity eniten työllistyvyyteen ja valmistautumiseen globaalien uranäkymien vaatimuksiin kaikilla tietopohjaisten ammatillisten ja akateemisten alojen alueilla.
 • Erittäin korkea valmistumisaste.
 • Hyödynnä Jacobs University suora pääsy johtaviin digitaali- ja teknologiayrityksiin, konsulttiyrityksiin, kansalaisjärjestöihin ja huippututkimuslaitoksiin sekä laajaan maailmanlaajuiseen Alumni-verkostoon.

technology, developer, touch

Ohjelman ominaisuudet

KTM Data Science for Society and Business -opinto-ohjelma opettaa kansainvälisille opiskelijoille, joilla on vahva yhteiskuntatieteellinen tausta (esim. Liike-elämä, taloustiede, demografia, mediatutkimus, valtiotiede, psykologia, sosiologia) kuinka nopeasti kasvavia digitaalisia tietoresursseja ja uusia laskennallisia työkaluja hyödyntää ja menetelmät haastavien monitieteisten ongelmien ratkaisemiseksi ammatillisella tai akateemisella alallaan.

Ohjelma voi myös olla mielenkiintoinen opiskelijoille , joiden tausta on humanistinen, luonnontieteellinen tai tekninen tiede ja jotka haluavat keskittyä innovatiiviseen sosiaalisen datan analytiikkaan ja digitalisoinnista nouseviin sosiaalisiin ja liike-elämän kysymyksiin .

DSSB-ohjelman opiskelijat hyötyvät siten laajasta kurssiopetuksesta erilaisissa yhteiskunta-, data- ja yritystieteissä sekä läheisestä yhteistyöstä tietojenkäsittely-, ympäristö- ja biotieteiden kanssa.

Lisäksi ohjelma edistää yksilöiden monimuotoisuutta ja erikoistumista. DSSB-opiskelijat voivat valita ja valita kurssitarjonnan neljältä valinnaiselta radalta henkilökohtaisten etujensa ja urasuunnitelmiensa perusteella .

 1. Society Track lisää laskennallisia yhteiskuntatieteellisiä lähestymistapoja ja kiireellisiä kysymyksiä verkkorikollisuudesta tai älykkään kaupungin ja liikenteen käsitteistä.
 2. Business Track kattaa konsultoinnin, kestävän taloustieteen, toimitusketjun rahoituksen periaatteet sekä häiritsevät tuotanto- ja logistiikkamallit.
 3. Health & Environmental Track yhdistää sosiaalisesti merkitykselliset datatieteelliset kysymykset luonnontieteiden (terveys, lääketiede, ympäristötieteet) oivalluksiin ja tekniikoihin.
 4. Data Science Track antaa opiskelijoille, joilla on vahva matemaattinen tai laskentatausta, sukeltaa syvälle tiedonlouhintaan, data-analytiikkaan ja koneoppimiseen.

Kaksivuotisen ohjelman lopussa DSSB-tutkinnon suorittaneilla on asiantuntemusta digitaalisesta sisällöstä ja tietojenkäsittelytaidoista ratkaisemaan vastuullisesti ja kykenevästi tulevaisuuden organisaatioiden ja digitaalisten yhteiskuntien ydinongelmat .

 • He pystyvät tunnistamaan, analysoimaan, tulkitsemaan ja käsittelemään kriittisesti yhteiskuntien digitaalisen muutoksen sosiaalisia syitä ja seurauksia kaikissa sen oikeudellisissa ja eettisissä seurauksissa ja näkökohdissa.
 • He pystyvät soveltamaan huippuluokan analyyttisiä ja kvantitatiivisia taitoja mallinnamaan ja tulkitsemaan tieteellisiä tuloksia oikein, tekemään päteviä ennusteita ja tekemään harkittuja johtopäätöksiä ja toimenpiteitä sosiaalisten ja liike-elämän ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Opiskelijat ovat oppineet hallitsemaan suuria tietoja, kehittämään tilastollisia malleja ja esittelemään ne vakuuttavasti tieteen ja muun tieteen yleisölle soveltamalla vakuuttavia kirjoitus-, viestintä- ja esitystekniikoita sekä visualisointityökaluja.
 • He pystyvät ohjelmoimaan hyvin ainakin yhdellä tietokonekielellä ja tuntemaan uusimmat laskenta- ja ohjelmistotyökalut.

Ura-asetukset

Parhaat uravaihtoehdot: DI DSSB-tutkinnon suorittaneet voivat valita monista kansainvälisistä uravaihtoehdoista ja kohdata valtavan ja kasvavan kysynnän asiantuntemukselleen.

Korkea työllistettävyys: Maisteriohjelma valmistaa opiskelijoita välittömään työllistyvyyteen haastavissa ammatillisissa ja akateemisissa tehtävissä. Ohjelman alusta lähtien Jacobs University tukee DSSB-tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä järjestämällä yhteyksiä teollisuuteen, julkisiin laitoksiin, kansalaisjärjestöihin ja tutkimuslaitoksiin.

Pääsy korkeimpiin työnantajiin ja organisaatioihin: DSSB-tutkinnon suorittaneet hyötyvät siten suuresta Jacobs University Alumni -verkostosta ja yliopiston läheisestä pääsystä suuriin teknologia- ja konsulttiyrityksiin, huippututkimuslaitoksiin sekä maailmanlaajuisiin kansalaisjärjestöihin. Valmistuneet voivat myös jatkaa akateemista polkuaan kirjoittamalla yhteen Ph.D. ohjelmia.

Valtava valikoima uravaihtoehtoja: DSSB-ohjelman valmistuneet voivat työskennellä datatieteilijöinä, tekoälyn tutkijoina, liiketoimintatiedon analyytikoina, laskennallisina yhteiskuntatieteilijöinä, konsultteina, data-analyytikoina, tiedonhallinta-asiantuntijoina, tietosuoja-asiantuntijoina, finanssianalyytikoina, markkinatutkijoina, markkinointina johtajat, lääketieteellisten tietojen analyytikot ja paljon muuta. Suhdetoiminnan, journalismin, poliittisten ajatushautomoiden, hallitusten tai kansainvälisten organisaatioiden tietoasiantuntijoina he lisäävät osaamistaan digitaalisen tiedonkeruun, hallinnan, analyysin, tulkinnan, visualisoinnin ja esittelyn alalla.

Parhaiten valmistautunut kansainväliseen uraan: Kaikki Jacobs University M.Sc. opinto-ohjelmat valmistavat opiskelijoita kehittyneiden maailmanlaajuisten ammatillisten tai akateemisten urapolkujen vaatimuksiin. Valmistuttuaan kansainväliseltä kampusyliopistoltamme he toimivat hyvin kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä vastuullisina, älykkäinä ja joustavina tutkijoina ja johtajina, jotka antavat arvokkaan panoksen yhteiskuntaan ja liiketoimintaan.

Sovellus ja pääsy

Data Science for Society and Business -ohjelma alkaa joka vuosi syyskuun ensimmäisellä viikolla. Käytä yhteydenottolomaketta saadaksesi lisätietoja hakemuksesta. Odotamme innolla kyselyäsi.

Apurahat ja rahoitusvaihtoehdot

Kaikkia hakijoita harkitaan automaattisesti ansioihin perustuville apurahoille, jotka ovat enintään 12 000 euroa vuodessa. Saatavuudesta riippuen, lahjakkaille opiskelijoille tarjotaan ulkopuolisten kumppaneiden tukemia lisäapurahoja. Lisäksi jokainen hyväksytty ehdokas voi pyytää yksittäistä rahoituspakettitarjousta houkuttelevilla rahoitusvaihtoehdoilla.

Kampuksen elämä ja majoitus

Jacobs University vihreä ja puiden varjossa oleva kampus tarjoaa paljon muuta kuin opetus- ja tutkimusrakennuksia. Siellä asuu kulttuurienvälinen yhteisö, joka on Euroopassa ennennäkemätön. Opiskelijatoimintakeskus, erilaiset urheilumahdollisuudet, musiikkistudio, opiskelijoiden johtama kahvila / baari, konserttisalit ja uskontojen välinen talomme varmistavat, että sinulla on aina jotain mielenkiintoista tekemistä. Lisäksi Jacobs University tarjoaa majoitusta jatko-opiskelijoille kampuksella tai sen ulkopuolella.

Sovellusvaatimukset

 • Motivaatiokirje
  Rajoita motivaatiokirjeesi yhdelle sivulle ja noudata virallisen kirjeen ohjeita.
 • CV (ansioluettelot)
 • Kaksi suositusta
 • Kandidaatin transkriptio tietueista englanniksi tai saksaksi
 • Kandidaatin tutkinto englanniksi tai saksaksi
 • Todistus englannin kielen taitosta
  Englanti kielitaitotesti vähintään 90 (TOEFL), 6,5 (IELTS) tai 110 (Duolingo) pisteillä. Alkuperäiskieliset ja hakijat, jotka ovat suorittaneet perustutkintonsa englanniksi, voidaan vapauttaa tästä vaatimuksesta.
  Huomaa, että suurin osa englannin kielitaitokokeista on voimassa vain kaksi vuotta. Varmista, että testi ei ole vielä päättynyt.
Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Lue lisää

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Näytä vähemmän