DI tietotekniikassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Big Data ja tietotekniikka

Suurilla tiedoilla on osoittautunut olevan valtava potentiaali, mutta ne asettavat samalla suuria haasteita. Toisaalta big data ajaa teknologisen innovaation ja tieteellisen löytämisen seuraavaa vaihetta. Vastaavasti suuria tietoja on kutsuttu digitaalisen vallankumouksen ja tietokauden "kullaksi". Toisaalta maailmanlaajuinen tietomäärä kasvaa vauhdilla, jota näyttää olevan vaikea hallita. Tässä valossa on todettu, että "hukumme datamereen". Näiden näkymien ja riskien edessä maailma vaatii uuden sukupolven data-asiantuntijoita. Tietotekniikka on nouseva ammatti, joka huolehtii big data -lähestymistavoista tiedonhankintaan, tiedonhallintaan ja tietojen analysointiin. Tarjoten sinulle ajantasaista tietoa ja huippuluokan laskentatyökaluja, tietotekniikassa on kaikki mitä tarvitaan big datan aikakauden hallitsemiseksi.

Ohjelman ominaisuudet

Tietotekniikkaohjelma sijaitsee Jacobs University , joka on yksityinen ja kansainvälinen englanninkielinen korkeakoulu Bremenissä, Saksassa. Kaksivuotinen ohjelma tarjoaa kiehtovan ja syvällisen kuvan big datan perusteista, menetelmistä ja tekniikoista. Opiskelijat ottavat räätälöidyn opetussuunnitelman, joka sisältää luentoja, opetusohjelmia, laboratoriokoulutusta ja käytännön projekteja. Upotettu vilkkaaseen akateemiseen kontekstiin, ohjelmaa opettavat tunnetut asiantuntijat. Ainutlaatuisessa ympäristössä opiskelijat työskentelevät myös alan ammattilaisten kanssa valituilla kursseilla. Ohjelman ydinosia ja erikoistumisalueita ovat:

 • Big Data Challenge
 • Tietojen analysointi
 • Suuret tietopohjat ja pilvipalvelut
 • Tilastollisen mallinnuksen periaatteet
 • Tiedonhankintatekniikat
 • Suuri tiedonhallinta
 • Koneoppiminen
 • Esineiden internet
 • Tietojen visualisointi ja kuvankäsittely
 • Asiakirjan analyysi
 • Internet-turvallisuus ja yksityisyys
 • Tietotekniikan ja dataetiikan oikeudelliset näkökohdat

Käytä yhteydenottolomaketta saadaksesi lisätietoja tietotekniikan opetussuunnitelmasta.

Ura-asetukset

Tietotekniikan kysyntä on valtavaa - teollisuudessa, kaupassa ja julkisella sektorilla. Tietotekniikasta rahoitukseen, autoteollisuudesta öljyyn ja kaasuun, terveydestä vähittäiskauppaan: melkein kaikilla aloilla olevat yritykset ja instituutiot tarvitsevat asiantuntijoita tiedonhankintaan, tiedonhallintaan ja tietojen analysointiin. KTM tutkinto tietotekniikassa, voit menestyä tällä jännittävimmällä ja palkitsevalla alalla erittäin houkuttelevilla palkoilla. Samoin diplomi-insinööri tietotekniikan tutkinto antaa sinun siirtyä tohtoriksi. ja tieteen ja tutkimuksen uraan.

Sovellus ja pääsy

Tietotekniikkaohjelma alkaa joka vuosi syyskuun ensimmäisellä viikolla. Käytä yhteydenottolomaketta saadaksesi lisätietoja hakemuksesta. Odotamme innolla kyselyäsi.

Apurahat ja rahoitusvaihtoehdot

Kaikkia hakijoita harkitaan automaattisesti ansioihin perustuville apurahoille, jotka ovat enintään 12 000 euroa vuodessa. Saatavuudesta riippuen, lahjakkaille opiskelijoille tarjotaan ulkopuolisten kumppaneiden tukemia lisäapurahoja. Lisäksi jokainen hyväksytty ehdokas voi pyytää yksittäistä rahoituspakettitarjousta houkuttelevilla rahoitusvaihtoehdoilla.

Kampuksen elämä ja majoitus

Jacobs University vihreä ja puiden varjossa oleva kampus tarjoaa paljon muuta kuin opetus- ja tutkimusrakennuksia. Siellä asuu kulttuurienvälinen yhteisö, joka on Euroopassa ennennäkemätön. Opiskelijatoimintakeskus, erilaiset urheilumahdollisuudet, musiikkistudio, opiskelijoiden johtama kahvila / baari, konserttisalit ja uskontojen välinen talomme varmistavat, että sinulla on aina jotain mielenkiintoista tekemistä. Lisäksi Jacobs University tarjoaa majoitusta jatko-opiskelijoille kampuksella tai sen ulkopuolella.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Lue lisää

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Näytä vähemmän