VALTION VALMISTELU JULKISELLE JOHTAJAKSI

Tämä erittäin kilpailukykyinen yhden vuoden diplomit ja kansainvälinen oikeus antaa sinulle monitieteisen tutkinnon yhteistyössä Oxfordin yliopiston kesätodistusohjelman kanssa kansainvälisessä ihmisoikeuslaissa. Ohjelman kautta hankit sekä perustiedot ja käytännön taidot, jotka ovat välttämättömiä uran kansainvälisessä oikeudessa, diplomatiassa ja kansainvälisessä avustajana.

Ohjelma antaa mahdollisuuden ajatella kriittisesti monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä todellisissa yhteyksissä. Soveltaen käytännön teoriaa käsitellessänne joitain keskeisiä kysymyksiä, joita kansalaiset ja kansalaisjärjestöt ympäri maailmaa kohtaavat, kuten "Miksi valtiot osallistuvat kansainvälisiin instituutioihin, jotka edistävät maailmanlaajuista yhteistyötä?" Tai "Miten valtiot ja instituutiot toimivat vuorovaikutuksessa yhteistyö rikkoo ja konflikti seuraa? "

SAA GLOBAALI JA INTERDISCIPLINARY PERSPECTIVE

Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa vahvoja analyyttisiä ajattelijoita ja harjoittajia, jotka ovat valmiita palvelemaan kulttuureissa ja kansallisissa rajoissa.

Diplomityön ja kansainvälisen oikeuden opinnot käsittävät kansainvälisten suhteiden, taloustieteiden, lakien ja politiikan elementtejä, jotta voimme tarkastella päivän ongelmia ja etsiä parhaita tapoja hallita ja hallita innovatiivisia ratkaisuja. Kehität asiantuntemusta neuvotteluissa, strategisessa diplomaattisessa ajattelussa ja oikeudellisessa analyysissä seuraavan urasi vaiheesi tueksi.

VAHINGOITETTU SAATAVUUS PRESTIGIOUS PROGRAM PARTNERSILLE

Diplomatian ja kansainvälisen oikeuden maisteriohjelman ydinosa on mahdollisuus työskennellä arvostettujen kumppanien kanssa käyttämällä luokkateoriaa haastaviin käytännön ympäristöihin:

  • Maisteriohjelmaan osallistuvat opiskelijat Ranskan sotaoppilaitoksen kanssa vuosittain koalitustoiminnassa, moniarvoinen simulaatio sotilaallisesta väliintulosta humanitaarisen kriisin aikana. AUP opiskelijat osallistuvat yli 500 virkailijalle ja diplomaattisille osallistujille, joiden tehtävänä on toimia YK: n ja kansainvälisten kansalaisjärjestöjen humanitaarisen avun työntekijöiden roolissa konfliktivyöhykkeellä, laatimalla humanitaarisen avun suunnitelma, joka auttaa helpottamaan kymmeniä tuhansia siviilejä, .
  • Voit myös ansaita todistuksen Oxfordin yliopistosta International Human Rights Law Summer -ohjelmasta. Varmenteen valmisteluun sisältyy Haagin kansainvälisen oikeuden käytäntö, jossa teet kokeiluhavaintoja ja tiedotustilaisuuksia korkean tason asiantuntijoiden kanssa.
  • Osana maisteriohjelmaa diplomatian ja kansainvälisen oikeuden ohjelmassa osallistut jännittäviin ja vuorovaikutteisiin moduuleihin johtavien asiantuntijoiden ja harjoittajien kanssa joistakin nykyaikaisimmista kansalaisjärjestöistä.

TYÖLLISTYVYYTTÄ

Diplomatiikan ja kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto jatkuu kansainvälisen oikeuden ja asianajotoiminnan kannalta merkityksellisillä uralla. Ohjelman monitieteinen ja tiukka luonne tuottaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka pystyvät kriittisesti käsittelemään monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta The American University of Paris »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

AUP Alumni in the World: B.J. McDuffie M.A. '09