Diplomi-insinööri geologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MSc ohjelma Engineering geologia kohdistaa työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat päivittää tietojaan tai hankkia uusia taitoja alalla Engineering geologia. Ohjelmassa pyritään altistaa opiskelijat arvostamaan ja ymmärtämään vuorovaikutukset vesirakentaminen malleja, ja pinnan alla. Tämä MSc ohjelma on kokopäiväistä yhden vuoden opetti kurssi, joka sisältää väitöskirjan. Laaja-alaista lähestymistapaa mahdollistaa myös tutkinnon jatkaakseen uraansa vaihtoehtoja myös konsultointi ja tutkimus, sekä valmistautua lisätutkimuksia korkeammilla tasoilla.

Opetussuunnitelma sisältää luentoja, tutoriaaleja, käytännön harjoituksia, laboratorio harjoitukset, seminaarit, kenttä harjoituksia, retkiä ja valmistelua väitöskirjan. Harjoittelu ohjelmat on suunniteltu myös opetusohjelma vierailuja rakentamiseen ja tienrakennushanke sivustoja, padon rakentaminen ja kolo materiaali sivustoja, kaivos- rakennushankkeet, rannikko- tekniikan ja kosteikkojen ennallistaminen sivustoja ja laboratoriot instituutioiden kuten AESL, valtatiet ja kaivokset muutamia mainitakseni . MSc Engineering geologia suositellaan myös insinöörejä, jotka haluavat päivittää osaamistaan ​​soveltamisessa geologinen tieteiden teknisen käytännön mukaisesti.

Pääsyvaatimukset

i. Edellytys tämä ohjelma on hyvä ensimmäinen tutkinto (vähintään Second Class Lower Division) on geotieteiden, vesirakentaminen tai fysiikan.

ii. Hakijat, joilla on pätevyys sopiva aloilla soveltavan tieteen, ja ne, joilla muiden kelpoisuutta yhdessä sopivien teollinen kokemus voidaan myös harkita.

Opiskelija on velvollinen suorittamaan vähintään työmäärä 16 opintopistettä ja enintään 18 opintopisteen kursseista varten Lukukausi I ja vähintään 14 opintopistettä ja enintään 18 opintopistettä varten Lukukausi II.

Viimeksi päivitetty Tammi 2015

Oppilaitoksesta

About UG The vision of the University of Ghana is to develop world-class human resources and capabilities to meet national development needs and global challenges through quality teaching, learning, r ... Lue lisää

About UG The vision of the University of Ghana is to develop world-class human resources and capabilities to meet national development needs and global challenges through quality teaching, learning, research and knowledge dissemination. Founded in 1948 as the University College of the Gold Coast, the institution was mandated to provide and promote University learning, education and research. It became the University College of Ghana on the attainment of Ghana’s independence in March 1957. However, by an Act of Parliament on 1st October 1961, the University College of Ghana attained sovereign university status with authority to award its own degrees. It is the oldest and largest of the six public universities in Ghana. Näytä vähemmän