Diplomi-insinööri

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

112846_38_Aeronautical-Engineering.jpg

Missio ja tavoitteet

Ohjelma tarjoaa valmistelun, joka keskittyy erityisesti ilma-alusten suunnitteluun, käyttöön ja huoltoon sekä niiden järjestelmiin. Tavoitteena on valmistaa erittäin kulttuurisesti ja ammattitaitoisesti päteviä teknikkoja, jotka kykenevät suorittamaan ja hallitsemaan aerodynamiikan, materiaalien, kevytrakenteiden, ilma-alusten järjestelmien ja ilmailu- ja avaruusteknologian tutkimukseen ja suunnitteluun liittyviä toimia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla sekä itsenäisesti että kansainvälisesti. yhteistyötä.

Uramahdollisuudet

Tutkija löytää työllisyyden ilmailu- ja avaruusteollisuudessa; julkisissa ja yksityisissä elimissä ilmailu- ja avaruusteollisuuden kokeilua varten; lentokaluston hallinto- ja kunnossapitoyhtiöissä; lennonjohdon virastoissa; ilmavoimissa; teollisuudessa, joka tuottaa koneita ja laitteita, joissa aerodynamiikalla ja kevyillä rakenteilla on merkittävä rooli.

Ilmailuinsinöörit ovat erityisen kiinnostuneita niihin liittyvillä aloilla. Itse asiassa ne voivat osallistua maanpäällisten tai meriliikenteen ajoneuvojen tai suurten rakennusten tai siltojen suunnitteluun tai jopa voimalaitosten suunnitteluun. Valmistuneet ovat myös kysynnässä kevytrakennusteollisuudessa, autoteollisuudessa, stressiä altistavien rakenteiden mekaanisen käyttäytymisen seurannan aloilla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architect ... Lue lisää

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architecture, Design and Engineering fields are concerned. Programmes are available in English. Näytä vähemmän
Milano , Como , Lecco , Cremona , Piacenza , Mantovan , Milano + 6 Lisää Vähemmän