Elintarviketiede (elintarvikebioteknologia) MSc
University of Leeds
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
GBP 29 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannia: 12 750 puntaa – kansainvälinen: 29 000 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketieteen (elintarvikebioteknologian) maisterimme käsittelee asioita, jotka ovat modernin elintarviketuotannon kärjessä. Et vain edistä tietämystäsi elintärkeistä elintarviketieteen ja terveyden aloista, vaan tutkit myös biotekniikan alkuperää, lainsäädäntöä ja sosiaalisia kysymyksiä, jotka liittyvät elintarvikkeiden bioteknologiaan ja nykyaikaisiin bioanalyyttisiin menetelmiin biotekniikassa ja elintarviketurvallisuudessa.
Opiskelet Leedsin elintarviketieteiden ja ravitsemuskoulussamme, jossa on maailman johtavaa tutkimusta, joka on vaikuttanut elintarviketeollisuuden avainalueisiin. Tämä tutkimus kertoo suoraan tälle MSc-ohjelmalle, mikä tarkoittaa, että opit viimeisimmät elintarviketieteen innovaatiot ja käytännöt koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä työskenteleviltä tutkijoilta ja tutkijoilta.
Valmistuttuasi olet täysin varustettu tulevaisuuteen ajattelevalla, relevantilla ja ajankohtaisella tiedolla, jota alan globaalit yritykset haluavat. Lisäksi koko kurssin aikana rakentamasi laaja taitovalikoima avaa oven moniin erilaisiin uramahdollisuuksiin tällä kysytyllä alalla, mukaan lukien tuotetutkimus ja -kehitys, laadunvarmistus ja ravitsemus.
Akkreditointi
Tämä tutkinto on elintarviketieteen ja teknologian instituutin akkreditoima.
Tämä akkreditointi tarkoittaa, että Leeds tarjoaa parasta mahdollista ruokaan liittyvää koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietoja ja taitoja, joita tarvitaan elintarviketeollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen ja julkisen sektorin työllistymiseen.
Oppiminen ja opettaminen
Opetus tapahtuu luentojen, käytännön tuntien, opetusohjelmien, seminaarien ja ohjattujen tutkimusprojektien yhdistelmänä. Tietotekniikkaa käytetään laajasti ja saatavilla on laaja valikoima materiaaleja, joiden avulla voit opiskella omaan tahtiisi ja omaan aikaansa, parantaa ja laajentaa muodollisesti opetettua materiaalia.
Erikoistilat
Saat käyttöösi erinomaiset opetus- ja laboratoriotilat, joita täydentävät kattavat laskentalaitteet. Erikoispalveluihimme kuuluvat uusimmat laitteet elintarvikkeiden kolloidisen luonteen tutkimiseen, pieni- ja laajakulmaröntgensirontalaitteet (SAX & WAXS), huippuluokan elektronimikroskopialaitteet, rakenneanalysaattorit, tribometrit sekä HPLC- ja GC-analyysilaitteet .
Virtuaalinen oppimisympäristömme auttaa tukemaan opintojasi: se on keskeinen paikka, josta löydät kaiken tiedon ja resurssit Koulua, ohjelmaa ja moduuleja varten.
Voit myös hyötyä tuesta akateemisten taitojen kehittämiseen opetussuunnitelman puitteissa sekä verkkoresurssien, työpajojen, henkilökohtaisten tapaamisten ja drop-in-istuntojen kautta.
Ohjelman tiimi
Célia Ferreira on elintarviketieteen (elintarvikebioteknologian) ohjelman johtaja. Hänen tutkimusohjelmansa on kokeellisen biotekniikan alalla. Ensisijaisena tavoitteena on kehittää innovatiivisia ja kestäviä lihaanalogeja, joissa käytetään yksisoluisia proteiineja, sekä hybridilihaanalogeja, joissa yhdistetään uusia ei-lihaproteiinilähteitä. Hänen tutkimuksensa taustalla on perustavanlaatuisen ja soveltavan tutkimuksen yhdistäminen.
Laajempi ohjelmatiimi koostuu tiedemiehistä ja tutkijoista kaikkialta Food Science and Nutritionin korkeakoulusta, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Tällä kurssilla sinua opettavat asiantuntijamme akateemikot luennoijista professoreihin. Sinua voivat myös opettaa alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus, sekä koulutetut jatkotutkijat, jotka yhdistävät sinut kampuksen kirkkaimpiin mieliin.
Opetussuunnitelma
Pakolliset moduulit