Elintarviketiede ja ravitsemus [maisterikurssi]
Nara Women's University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Nara, Japani
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Apr 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketieteen ja ravitsemuksen kurssi on integroiva tieteenala, jossa biologisen ja fysikaalisen tieteen periaatteita käytetään tutkimaan elintarvikkeiden luonnetta sekä ruoan ja sen ainesosien kulutus- ja käyttönäkökohtia. Tähän ohjelmaan ilmoittautuneita opiskelijoita kannustetaan opiskelemaan aineita molekyylitasolta elintarvikkeisiin liittyviin terveys- ja ympäristökysymyksiin. Elintarviketieteen ja ravitsemuskurssin ohjelmien kautta opiskelijoiden odotetaan ymmärtävän ravinteiden roolit elintoimintojen tai elämäntoimintojen tukemisessa, ruoan käsittelyn ja valmistamisen taustalla olevat periaatteet sekä toksikologia. Heidän on myös hankittava laboratoriotieteet ja soveltamistaidot biotekniikassa, toksikologiassa, mikrobiologiassa, biokemiassa ja ravintotieteissä. Tällainen tieto ja taidot valmistavat heidät työskentelemään elintarviketeollisuudessa elintarvikkeiden ja prosessien tutkimuksessa ja kehittämisessä, palvelemaan valtion sääntelyvirastoissa elintarvikeasiantuntijoina ja terveysneuvojina sekä löytämään tehtäviä akateemisissa laitoksissa opettajina ja tutkijoina. Valmistuneet löytävät työpaikkoja elintarvike- ja terveysalalla sekä valtion virastoissa ja laboratorioissa. Ne, jotka on sertifioitu ylemmän ja vanhemman lukion opettajiksi, löytävät työpaikkoja kouluissa kotitalouden opettajana. Jotkut valmistuneet astuvat tohtoriksi. elintarviketieteen, ravitsemustieteen ja biologisten tieteiden kurssi.