Elintarviketieteen ja ravitsemustieteen maisteri
University of Leeds
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
GBP 29 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannia: 12 750 puntaa – kansainvälinen: 29 000 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ravitsevan ruoan tarjoaminen on hallituksen keskeinen tavoite – ja siitä on tullut kasvava trendi kaikkialla yhteiskunnassa. Paine elintarvikestandardien parantamiseksi lankeaa akateemisten ja teollisuuden asiantuntijoiden tehtäväksi tarjota kestäviä ratkaisuja, jotka sopivat kaikille yhteiskunnan osa-alueille. Laadunvalvonnan edistämisestä uusien terveellisten ruokailutrendien kehittämiseen, elintarviketieteen ja ravitsemuksen pätevyys asettaa sinut näiden ratkaisujen eturivissä.
Food Science and Nutrition MSc täällä Leedsissä perustuu meneillään olevaan maailman johtavaan tutkimukseen, joka suoritetaan koulussa, jossa opiskelet, ja opettaa sinulle uusimmat innovaatiot, ongelmat ja käytännöt elintarviketieteen ja ravitsemuksen alalla.
Koko kurssin aikana tutkit ruoan, ravinnon tieteellisiä näkökohtia ja ruokavalion laajempia vaikutuksia terveyteemme ja hyvinvointiimme. Ohjelman laajuus antaa arvostusta elintarvikkeiden ja terveyden sekä elintarvikkeiden koostumuksen ja elintarvikkeiden valmistuksen avainasemista.
Tämä tarkoittaa, että valmistuttuasi olet täysin varustettu tulevaisuuteen ajattelevilla, relevanteilla ja ajankohtaisilla tiedoilla ja taidoilla, joita alan globaalit yritykset haluavat.
Sinulla on myös pääsy erikoispalveluihin, jotka valmistavat sinut alan työskentelyyn, ja ohjelmatiimiin, joka koostuu akateemikoista ja tutkijoista, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Akkreditointi
Tämä tutkinto on elintarviketieteen ja teknologian instituutin akkreditoima.
Tämä akkreditointi tarkoittaa, että Leeds tarjoaa parasta mahdollista ruokaan liittyvää koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietoja ja taitoja, joita tarvitaan elintarviketeollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen ja julkisen sektorin työllistymiseen.
Oppiminen ja opettaminen
Opetus tapahtuu luentojen, harjoitustuntien, tutoriaalien, seminaarien ja ohjattujen tutkimusprojektien kautta. Tietotekniikkaa käytetään laajasti ja saatavilla on laaja valikoima materiaaleja, joiden avulla voit opiskella omaan tahtiisi ja omaan aikaansa, parantaa ja laajentaa muodollisesti opetettua materiaalia.
Erikoistilat
Saat käyttöösi erinomaiset opetus- ja laboratoriotilat, joita täydentävät kattavat laskentalaitteet. Erikoispalveluihimme kuuluvat uusimmat laitteet elintarvikkeiden kolloidisen luonteen tutkimiseen, pieni- ja laajakulmaröntgensirontalaitteet (SAX & WAXS), huippuluokan elektronimikroskopialaitteet, rakenneanalysaattorit, tribometrit sekä HPLC- ja GC-analyysilaitteet .
Virtuaalinen oppimisympäristömme auttaa tukemaan opintojasi: se on keskeinen paikka, josta löydät kaiken tiedon ja resurssit Koulua, ohjelmaa ja moduuleja varten.
Voit myös hyötyä tuesta akateemisten taitojen kehittämiseen opetussuunnitelman puitteissa sekä verkkoresurssien, työpajojen, henkilökohtaisten tapaamisten ja drop-in-istuntojen kautta.
Ohjelman tiimi
Tohtori Mahmood Akhtar on elintarviketieteen ja ravitsemuksen ohjelman johtaja. Hän on osa Digestion and Delivery-, Food Colloids and Soft Matter at Interfaces -tutkimusryhmiä sekä Novel Food Design and Processing -tutkimusryhmiä.
Laajempi ohjelmatiimi koostuu tiedemiehistä ja tutkijoista kaikkialta Food Science and Nutritionin korkeakoulusta, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Tällä kurssilla sinua opettavat asiantuntijamme akateemikot luennoijista professoreihin. Sinua voivat myös opettaa alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus, sekä koulutetut jatkotutkijat, jotka yhdistävät sinut kampuksen kirkkaimpiin mieliin.
Opetussuunnitelma
Pakolliset moduulit