Elintarviketieteen maisteri
University of Leeds
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
GBP 29 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannia: 12 750 puntaa – kansainvälinen: 29 000 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketeollisuus on yksi maailman suurimmista – johtavat globaalit yritykset etsivät päteviä tiedemiehiä, joilla on taitoa kehittää tuotteitaan. Olipa kyse sinua kiinnostavien elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden parantamisesta tai haluatko kehittää upouusia tuotteita konseptista lanseeraukseen, laaja taitovalikoima, jonka rakennat elintarviketieteen maisteriomme, avaa oven monille erilaisille uralle mahdollisuuksia tällä jatkuvasti kehittyvällä alalla.
Haastettavista ajankohtaisista elintarviketuotannon kysymyksistä tieteellisten käsitteiden soveltamiseen ruoan monimutkaisten ominaisuuksien ymmärtämiseksi, tämä ohjelma laajentaa ymmärrystäsi elintarviketeollisuuden tärkeistä alueista.
Elintarviketieteen ja ravitsemuksen korkeakoulumme on koti maailman johtavalle tutkimukselle, joka on vaikuttanut ruoan avainalueisiin ja antaa suoraan kurssille tietoa, mikä tarkoittaa, että opit uusista innovaatioista ja elintarviketieteen ongelmista.
Tämä tarkoittaa, että valmistuttuasi olet täysin varustettu ajankohtaisilla tiedoilla ja edistyneillä taidoilla, joita alan globaalit yritykset haluavat.
MSc-tutkinnon suorittaminen Leedsin elintarviketieteen ja ravitsemuksen korkeakoulussa antaa sinulle myös pääsyn erikoispalveluihin, jotka valmistavat sinut alan työskentelyyn, ja ohjelmatiimiin, joka koostuu akateemikoista ja tutkijoista, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Akkreditointi
Tämä tutkinto on elintarviketieteen ja teknologian instituutin akkreditoima.
Tämä akkreditointi tarkoittaa, että Leeds tarjoaa parasta mahdollista ruokaan liittyvää koulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietoja ja taitoja, joita tarvitaan elintarviketeollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen ja julkisen sektorin työllistymiseen.
Oppiminen ja opettaminen
Opetus tapahtuu luentojen, käytännön tuntien, opetusohjelmien, seminaarien ja ohjattujen tutkimusprojektien yhdistelmänä. Tietotekniikkaa käytetään laajasti ja saatavilla on laaja valikoima materiaaleja, joiden avulla voit opiskella omaan tahtiisi ja omaan aikaansa, parantaa ja laajentaa muodollisesti opetettua materiaalia.
Erikoistilat
Saat käyttöösi erinomaiset opetus- ja laboratoriotilat, joita täydentävät kattavat laskentalaitteet. Erikoispalveluihimme kuuluvat uusimmat laitteet elintarvikkeiden kolloidisen luonteen tutkimiseen, pieni- ja laajakulmaröntgensirontalaitteet (SAX & WAXS), huippuluokan elektronimikroskopialaitteet, rakenneanalysaattorit, tribometrit sekä HPLC- ja GC-analyysilaitteet .
Virtuaalinen oppimisympäristömme auttaa tukemaan opintojasi: se on keskeinen paikka, josta löydät kaiken tiedon ja resurssit Koulua, ohjelmaa ja moduuleja varten.
Voit myös hyötyä tuesta akateemisten taitojen kehittämiseen opetussuunnitelman puitteissa sekä verkkoresurssien, työpajojen, henkilökohtaisten tapaamisten ja drop-in-istuntojen kautta.
Ohjelman tiimi
Yunus Khatri on elintarviketieteen ohjelman johtaja. Hänen tämänhetkiset kiinnostuksen kohteet koskevat proteiineja, tärkkelystä ja muunnettuja tärkkelyksiä.
Laajempi ohjelmatiimi koostuu tiedemiehistä ja tutkijoista kaikkialta Food Science and Nutritionin korkeakoulusta, jotka työskentelevät koulun tutkimuslaitoksissa ja ryhmissä.
Tällä kurssilla sinua opettavat asiantuntijamme akateemikot luennoijista professoreihin. Sinua voivat myös opettaa alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus, sekä koulutetut jatkotutkijat, jotka yhdistävät sinut kampuksen kirkkaimpiin mieliin.
Opetussuunnitelma
Pakolliset moduulit