Elintarvikkeiden jalostuksen maisteri: innovaatiot ja perinteet
Università Cattolica del Sacro Cuore
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Cremona, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
09 May 2024
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
* kansainvälisille opiskelijoille I italialaiset opiskelijat vähintään noin 3 600 euroa ja enintään noin 9 300 euroa vuodessa I eurooppalaiset opiskelijat 6 250 euroa vuodessa
Johdanto
M.Sc. Elintarviketeollisuudessa opiskelijat voivat tuottaa uusia elintarviketuotteita ja muokata olemassa olevia tuotteita ja prosesseja sekä ottaa käyttöön uusia menetelmiä ruoan laadun parantamiseksi.
Opiskelija hankkii taidot tutkimuksen ja kehityksen tieteellisistä ja teknisistä periaatteista. Silti he ovat myös päteviä valmistelemaan ja ilmoittamaan tuotekustannukset raaka-aineiden hankinnan ja valmistusbudjetin perusteella.
Ohjelma opettaa opiskelijoita tarkistamaan ja parantamaan elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua koskevia mittareita suunnittelusta markkinoille asti. Ohjelman päätyttyä opiskelijat hallitsevat jätehuollon eritelmien kehittämisen ja toteuttamisen sekä kiertotalouden lähestymistavan hallinnassa monitoimikoneessa.
Keskeiset tosiasiat
- Kampus : Cremona
- Koulu : maatalous-, elintarvike- ja ympäristötieteet
- Vastaanotto : syyskuussa 2022
- Opetuskieli : englanti
- Kesto : 2 vuotta
- Suoritettu tutkinto : Laurea magistrale in Food Processing
- Yhteensä ECTS : 120
Kaksinkertainen tutkinto
Università Cattolica del Sacro CuoreMaatalous-, elintarvike- ja ympäristötieteiden tiedekunta antaa elintarvikejalostuksen maisterin tutkinnon: innovaatiot ja perinteet osallistujille mahdollisuuden suorittaa toisen vuoden kurssinsa ISARA Lyonin yliopistossa Ranskassa ja saada molemmat tutkinnot:
- Elintarvikkeiden jalostuksen maisteri: Innovaatiot ja perinteet Università Cattolicassa
- Maisteri kestävistä elintarvikejärjestelmistä ISARA Lyonissa
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Euroopan ulkopuoliset asukkaat
Ehdokkaat voivat pyytää "UCSC:n kansainvälistä apurahaa" täyttäessään verkkohakemuksen.
UCSC International Scholarship on vuotuinen lukukausimaksun alennus, jota Università Cattolica edistää edistääkseen kansainvälisten opiskelijoiden pääsyä tutkinto-ohjelmiin.
Alennus kattaa noin 37 % kokonaiskustannuksista.
Hakijoille ilmoitetaan palkinnosta sähköpostitse, kun he saavat pääsytarjouksen.
Lukuvuonna 2022/23 UCSC:n kansainvälisen stipendin saaneiden opiskelijoiden lukukausimaksu on 6 050 €.
Tämä apuraha jatkuu automaattisesti vuodesta toiseen koulutusohjelman normaalin keston ajan. Menestyneiden hakijoiden on säilytettävä kokopäiväinen ilmoittautumistila, jotta he voivat suorittaa tutkinnon ajoissa. Mikäli hakija ei valmistu arvioituna ajankohtana, kaikki lisäkustannukset maksetaan opiskelijan kustannuksella.
Jos opiskelijat saavat muunlaista taloudellista tukea (EDUCattin tarjoamia apurahoja ja majoitusta), UCSC:n kansainvälistä stipendiä ei myönnetä.
Opetussuunnitelma
Ensimmäinen vuosi
- Raaka-aineet (12 ECTS/CFU)
- Ruoan fysikaalinen kemia ja biokemia (12 ECTS/CFU)
- Ruokamikrobiologia (11 op/CFU)
- Elintarvikeketjun hallinta (5 op/CFU)
- Elintarviketeknologia ja kasvit (10 op/CFU)
- Elintarvikkeiden laadunvarmistus ja kansainväliset sertifikaatit (5 ECTS/CFU)
- Vapaasti valittavat kurssit* - 0-5 op
* Suositellut kurssit
- Ruokajalanjälki: elintarvikeketjun ympäristövaikutukset - 5 op
- Elintarvikkeiden kuluttajapsykologia ja markkinaäly - 5 op
- Johdatus elintarvikejärjestelmän kestävyyteen - 5 op
- Italian sivilisaatio ja kieli kansainvälisille opiskelijoille - 5 op
Toinen vuosi
- Digitaalinen tietojenkäsittely - 5 op
- Maatalouden ja elintarvikealan sääntelyn taloudellinen vaikutus - 5 op
- Elintarvikkeiden käsittely - 10 op
- Innovaatiot elintarvikepakkauksissa - 8 op
- Prosessinohjaus ja digitalisaatio elintarviketeollisuudessa - 6 op
- Pehmeä taito - 1 op
- Vapaasti valittavat kurssit - 5-10 op
- Opinnäytetyö - 20 op
* Suositellut kurssit
- Ruokajalanjälki: elintarvikeketjun ympäristövaikutukset - 5 op
- Elintarvikkeiden kuluttajapsykologia ja markkinaäly - 5 op
- Johdatus elintarvikejärjestelmän kestävyyteen - 5 op
- Italian sivilisaatio ja kieli kansainvälisille opiskelijoille - 5 op
Uramahdollisuudet
Elintarvikeinnovaatioiden asiantuntijana valmistuneet voivat hakea tuotekehittäjäksi elintarvikeyhtiöiden T&K-ryhmissä. Johtotehtävissä he yhdistävät teknologian, taloussuunnittelun ja tutkimuksen. Tuote- ja innovaatiopäällikön tehtävät ovat ohjelman valmistuneiden osaamisen mukaan. Lisäksi ruoan laadun asiantuntijoina valmistuneista voi tulla globaaleja elintarviketuotannon johtajia. Tämä edellyttää elintarviketuotannon perusnäkökohtien seurantaa, mikä tarkoittaa, että valmistuneet ovat vastuussa korkealaatuisten, turvallisten ja terveellisten tuotteiden luomisesta. Valmistuneet aloittavat todennäköisesti nuorempina elintarviketurvallisuusasiantuntijoina, jotka työskentelevät elintarvikealan yrityksen innovaatio-, turvallisuus- tai laatuosastolla.