elokuva-, televisio-ja digitaalisen median hallinnon ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Elokuva-, televisio-ja Digital Media Administration-ohjelma

&nbsp

Cambridgen Graduate University on suunniteltu tarjoamaan maailmanlaajuisia johtajia työkalut, verkko, globaali ymmärrys, ja eksistentiaalinen logiikka on 21st Century maailmanlaajuisia vaikutuksia. Osana tätä tehtävää, Cambridgen Graduate University tarjoaa sekä maailman 's ainoa maailmanlaajuinen kampuksella yliopiston sekä Masters ja tohtorin tutkinnot elokuva-, televisio-ja Digital Media-ohjelma. Tämä ohjelma tarjoaa globaalin tiedon, arvostettu verkostoitumista ja huippuluokan taidot elokuva-, televisio-ja digitaalisen median ammattilaista, kuten onnistunut kirjailijoita, tuottajien, ohjaajien, toimittajat, kuvaajat, toimittajat, animaattorit, opettajat ja johtajat.

&nbsp

Koulutusohjelmat valmistella puolivälissä uransa ammattilaisia ​​johtoon ja johtotehtävissä elokuva-, televisio-ja digitaalisen median alalla. Opetussuunnitelma on suunniteltu yhdistämään maailmanlaajuista johtajuutta, maailmanlaajuisten markkinoiden ja globaalin verkoston, jossa huipputeknologian. Teemat innovaation, yrittäjyyden, kerronta, ja verkko ovat avainasemassa ohjelman. Riskinhallinta ja palkintoja, saavuttaa sijoitetun pääoman tuotto, ja jatkuva sitoutuminen ovat perustavaa käsitteitä ja taitoja.

&nbsp

Beyond ydin tieteidenvälistä ja liiketoiminnan kursseja Cambridgen Graduate University opetussuunnitelman olemassa ohjelma kursseja, jotka sisältävät "Multi-Media Narrative & Impact, " "Teknologinen innovaatio, " "Tuotanto ja jakelu, " ja "Strateginen Digitaalinen Platform ja Markets. "

&nbsp

Koulutusohjelmat avulla voit kehittää paitsi kehittyneitä taitoja ja johtamisen, mutta myös ääntä elokuva-, televisio-ja digitaalisen median hallintaan ja ymmärrystä sen merkitys sosiaalisen, poliittisen, taloudellisen, kulttuurisen ja teknologisen kunnioittaa kansallisia ja kansainvälisiä strategia ja kyky soveltaa tätä tietoa ilmoittaa päätöksentekoon.

&nbsp

Koulutusohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kokeneita harjoittajia elokuva, televisio ja digitaalisen median aloilla kehittynyt liiketoiminta-, johtamis-ja johtamistaitoja tarvitaan toimia strategisella tasolla kuin nykyaikainen Media Manager.

&nbsp

Cambridge Graduate University, College of Business elokuva-, televisio-ja Digital Media Administration-ohjelma on räätälöity erityisryhmien media-alan yritysten tai markkinoita, joiden tutkinnon on erittäin palvelukseen työnantajien tai johtaa oman yrityksen.

&nbsp

MMA, DMA, ja Ph.D., elokuva-, televisio-ja Digital Media Administration opetussuunnitelma on rakennettu niin, että tutkijat aluksi saavat kokemusta päätöksentekoon eri toiminnoissa. Tämä perustavanlaatuinen tieto sitten kohdistetaan strategisten median johdon päätöksiin. Tämän sisällön tutkijat saavat kattavat tiedot teorian, käytännön ja liiketoiminnan päätösten media-alalla. Lopuksi CLIMB (Cambridge Leadership upotusmenetelmällä for Business)-menetelmä harjoittaa tutkijoiden elää projektin median keskittyneet.

NOUSU Menetelmä

&nbsp

Tutkijat sovelletaan CLIMB (Cambridge Leadership upotusmenetelmällä for Business)-menetelmällä, ja edellyttää aktiivista liikkeenjohdon elävän, markkina-pohjainen projekti. Sovellettu luonne sisällön avulla tutkijat soveltaa taitoja ja osoittaa itsenäistä henkistä tiedustelun kyky luoda uutta tietoa ja ymmärrystä. Tutkijat myös kehittää kykyä pohtia käytäntöjä ja siirtää tietoa muille ihmisille ja edistää organisaation prosesseihin.

Transformative Opetussuunnitelma

&nbsp

Praxis koulutus muotoilu integroituu tiukkaa monialainen globaali upottamalla intensives kaikki suuret sivilisaation tietoa ja käytännön urasi ja visio. Vuonna istuntojen välillä voit laajentaa mitä opit yksilön ja kohortti-pohjaisten projektien ja ottaa energiaa ja oivalluksia Global Immersion intensives omalle teollisuudelle, oppilaitoksen, yrityksesi ja urasi.

&nbsp

Cambridge Graduate University, College of Business on suunniteltu omaa käytännön, aktiivisen ja osallistuvan lähestymistavan korostaminen Praxis koulutukseen.Menetelmät kuvastaa maailmanlaajuinen kysyntä ammattilaisille kykyä sopeutua ja toimia edessä nopean maailmanlaajuisen ja teknologisen muutoksen pohtimaan ja ymmärtämään miten heidän toimia ja olla leveys ja syvyys yhdistää kaikkien yritysten, sosiaaliset, valtion ja poliittisten kulttuurien ja instituutioiden ympäri maailmaa.

&nbsp

Tutkijat pyydetään työskentelemään yksin ja ryhmässä välillä istunnoissa. Tähän sisältyy valmistautumista tulevaan Global Immersion intensives, mutta myös tietenkin esseitä, käteen tentit, ja tietenkin hankkeita.

Opetussuunnitelma yleiskatsaus

&nbsp

CGU jatko opetussuunnitelma perustuu temaattista lanka Leadership Praxis.Kurssin sisältö ja pedagogiikka on suunniteltu korostamaan dialoginen strategiaa, toimintaa ja tasapainotettu mittaristo, joka tunnustaa, syleilyt, ja ottaa vastuun velvoitteen lääkärin-tutkija muovaamaan yhteiskuntaa ja muuttaa maailmaa. CGU opetussuunnitelma on kiilattu todellisia maailmanlaajuisia ja teollisuuden kysymykset esitetään vertaileva maailmanlaajuisten alueellinen näkökulma paikallisten ja kansainvälisten akateemisten ja teollisuuden asiantuntijoita.

College of Business Core elokuva-, televisio-ja Digital Media Administration Opetussuunnitelma

College of Business "ydin elokuva-, televisio-ja Digital Media Administration opetussuunnitelma kattaa intensiivinen neljän lukuvuoden neljännes ohjelma (joka koostuu 28 hyvitysten tieteidenvälistä keskeisiä kursseja ja 20 op College of Business keskeisiä kursseja).Kurssit on suunniteltu toimittamaan opiskelijoille tarvittavat käsitteet ja teknisten välineiden tarvittavat käytännön liiketaloustiede. Masters Media Hallinto voidaan toimittaa erillisenä tutkinto tai osa radan kohti tohtorin Media Administration (joko DMA tai Ph.D.).

&nbsp

Opiskelijat hakevat Masters tai tohtorin Media Administration tai yhdistettynä Masters-Doctorate/Ph.D. Media Hallinto on ensin läpäistävä yliopiston 's Monitieteisen opetussuunnitelman kanssa Media moduuli breakouts kunkin kurssin että kansi "Multi-Media Narrative & Impact, " "Teknologinen innovaatio, " "Tuotanto ja jakelu, " ja "Strateginen digitaalisen alustan ja Markets " on lueteltu alla.

Viimeksi päivitetty Syys 2012

Oppilaitoksesta

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Lue lisää

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Näytä vähemmän