Erasmus Erasmus Mundus Yhteinen maisterin tutkinto COSI / Laskennallinen väri- ja spektrikuva

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Erasmus Erasmus Mundus COSI / Computational Colour and Spectral Imaging / on kaksivuotinen (120 ECTS) Erasmus-yhteinen maisterin tutkinto, jonka tavoitteena on kouluttaa seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja teollisuuden asiantuntijoita sovellettavissa väritekniikoissa erilaisilla huipputeknologioilla teollisuudenaloilla (fotoniikka, optiikka, spektrikuvat, multimediatekniikat, tietokonegrafiikka ja visio) monilla aloilla (mukaan lukien multimedia, terveydenhuolto, kosmetiikka, auto, elintarvikkeiden jalostus), joka täyttää lahjakkuuskuilun teollisuudessa, jossa väriasiantuntijat ovat suuri kysyntä. Kaksi painopistealuetta ovat spektritekniikat ja sovellettu värikuvaus.

COSI tuo sinulle maailman johtava korkeakoulujen ja yritysten välinen yhteistyö, jonka muodostavat 4 eurooppalaista yliopistoa (Norjan tiede- ja tekniikkayliopisto, Jean Monnet -yliopisto, Granadan University of Eastern Finland ), 13 akateemista kumppania ja 9 teollisuusjohtajaa ympäri maailmaa.126839_Logos.png

Miksi minun pitäisi liittyä?

Mietitkö, mikä tekee meistä ainutlaatuisia?

”Eurooppalainen korkea-asteen koulutuksen huippuosaamisen kokous maailmanlaajuisilla värimarkkinoilla”.

# Koulutus, jota et löydä muualta

COSI- ja CIMET-opetussuunnitelmat ovat ainutlaatuisia Euroopan ja kansainvälisellä tasolla. Saatat löytää väritekniikan erikoistumiskursseja muista korkeakouluista, mutta voimme varmasti sanoa, että meistä tulee tulevina vuosina alan tärkeä ohjelma.

# Eurooppalainen akateeminen huippuosaaminen ja kansainvälinen tunnustus

Annamme sinulle parhaan, mitä eurooppalainen korkeakoulutus tarjoaa. COSI on Erasmus Mundus -yhteinen maisterin tutkinto (EMJMD), mikä tarkoittaa, että ohjelma on tarkistettu, valittu ja saanut teknistä ja taloudellista tukea Erasmus-ohjelmasta, uudesta Euroopan unionin 16 miljardin euron kokonaisvaltaisesta koulutusohjelmasta. CIMET on käynnistetty Euroopan unionin edellisen sukupolven korkeakouluohjelman, Erasmus Mundus, puitteissa.

EMJMD: ksi kuuluminen on todellinen huippuosaamisen merkki, kun otetaan huomioon, että COSI on yksi harvoista 9 yhteisestä maisterin tutkinnosta, joille on myönnetty tämä tunnus 61: stä hankkeesta, jotka Euroopan korkeakoulut ovat lähettäneet ensimmäisen Erasmus-ehdotuspyynnön aikana.

Ohjelman aikana hankitut taidot ja pätevyydet tunnustetaan ja ymmärretään laajasti muissa oppilaitoksissa ja työmarkkinoilla 3 kansallisen maisterin myöntämisen ja EU: n ylimääräisten avoimuus- ja tunnustamisvälineiden, kuten eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmän () avulla. ECTS) ja tutkintotodistuksen liite.

# Uusi kokemus, jonka kokenut ja kokenut joukkue on tuonut sinulle

COSI on uusi ohjelma, joka kuitenkin perustuu 10 vuoden perustajakumppaneiden tiiviin yhteistyön, luottamuksen, saavutusten ja opittujen kokemusten pohjalta. Joten vaikka haet ensimmäistä saantia, älä pelkää kokea paljon kokeiluja ja virheitä: tiedämme kuinka pitää alus vakaana.

CIMET (väri informaatiotekniikassa ja mediateknologiassa) on kouluttanut 87 valmistunutta vuodesta 2008, nyt alan johtavia väritieteitä ja kuvankäsittelyä.

# Todella kansainvälinen ohjelma

Ohjelmat ovat avoinna kaikille kansallisuuksille, ja ne opetetaan sataprosenttisesti englanniksi. Olemme vastaanottaneet hakemuksia vähintään 39 eri maasta ensimmäiseen COSI-hakuun ja ensimmäiseen saantikeräykseen. Sinulla on siksi ainutlaatuinen tilaisuus liittyä muiden opiskelijoiden ja alumnien yhteisöön, joka tulee hyvin erilaisilta näköaloilta ja tuo eri näkökulmat ohjelmaan.

Opiskelet kahdessa tai kolmessa eurooppalaisessa yliopistossa, Ranskassa, Espanjassa ja (valitsemastasi erikoisuudesta riippuen) Norjassa tai Suomessa paikallisten ja kansainvälisten vierailevien luennoitsijoiden kansainvälisen tiedekunnan kanssa. Harjoittelet yhtä 12: sta Euroopan ja Aasian maasta (ja lasketaan), joissa sijaitsevat COSI-kumppanien tutkimuskeskukset ja yritykset.

Erasmus Mundus -alumnina olet osa Erasmus Student Network -verkostoa (ESN), joka on Euroopan suurin opiskelijayhdistys.

Erityistä huomiota on kiinnitetty siihen, että voit saada kaiken tämän kansainvälisen kokemuksen: isäntämaan kielikurssit, laajennetun kulttuurienvälisen kokemuksen edistäminen oppimissuunnittelulla ja verkottumispalvelut ovat muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit löytää tästä elämää muuttavasta kokemuksesta, joka tarjoaa sinulle tehtäviin, jotka vaativat ketterää ja kansainvälisesti ajattelevaa ammattilaista, jolla on korkeat pehmeät taidot.

# Räätälöidyt akateemiset ja hallinnolliset palvelut

'Perhe' sisällä et jää yksin.

COSI ja CIMET tarjoavat laajan valikoiman oppimistekniikoita, jotka on suunniteltu maksimoimaan oppimistulosi, rakentamalla omaa oppimismuotoasi. Tämän akateemisen tuen merkittävä piirre on, että akateeminen neuvonantaja ohjaa jokaista opiskelijaa.

Jotta voit keskittyä opiskeluun, henkilökunta on täällä tehdäksesi hallinnollisesta elämästäsi mahdollisimman helppoa. Tämä tarkoittaa, että online-hakemuksesta valmistumiseen saakka sinulla on yksi ainoa hallinnollinen yhteyspiste ja yhteyshenkilö. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse itse käsitellä asunto-, vakuutus- ja pankkitoiminnan byrokratiaa kussakin maassa ja saat tukea maahanmuuttokysymyksiin.

# 2 vuotta elämästäni parhaimmissa olosuhteissa

Asut turvallisissa maissa ja kaupungeissa.

Ja koska Erasmus Mundus -opiskelijoiden elämä ei ole pelkästään opiskelua, hyödyt kampuksen laajoista terveys-, ruoka-, urheilu- ja kulttuuripalveluista.

# Mahdollisuus saada ansioita stipendeihin maailman anteliaimmissa

ERASMUS-rahoitustuki ja tiiviit yhteydet teollisuuskumppaneihin antavat meille mahdollisuuden tarjota kunnianhimoinen stipendistrategia parhaiden kansainvälisten opiskelijoiden houkuttelemiseksi. Akateemisten saavutuksiesi perusteella voit saada sponsorointia enintään 50 000 EUR ja enintään 1200 EUR kuukaudessa harjoittelujakson aikana. Tarpeeksi suuri nauttiaksesi maasta, jossa asut, ottaen huomioon paikalliset elinkustannukset.

Tämä tarkoittaa myös, että itse sponsoroituna opiskelijoina voit olla varma liittyäksesi opiskelijayhteisöön, jolla on erinomainen akateeminen ja ammatillinen tausta.

# Hanki unelmatyösi jo ennen valmistumistaan

COSI Master -aloitteen pääpaino on teollisuuskumppaneidemme kykyvälien poistamisessa. Ei pitäisi olla yllättävää, että työllistyvyys on ensisijainen prioriteettimme.

Tavoitteenamme on, että merkittävä osa COSI-opiskelijoista saa työpaikkansa opiskellessaan COSI-verkostoitumisen, rekrytointitapahtumien ja pakollisten harjoittelupaikkojen kautta. Olemme asettaneet kunnianhimoisen, mutta saavutettavan tavoitteen 100%: n työllisyysasteelle 6 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

COSI-tuotemerkin laajempi tunnustaminen teollisuudelle, teollisuuskumppaniemme rakenteellinen osallistuminen COSI-suunnittelusta opetustoimintaan ja strategiseen kehittämiseen, innovatiivisten taitojen ja pehmeiden taitojen sisällyttäminen opetussuunnitelmaan: nämä ovat vain muutamia vaiheita, jotka olemme toteuttaneet varmistaaksemme saat palkitsevan ja mielekästä työtä.

CIMET-työllisyysaste on yli 95%, kun 75% tutkinnon suorittaneista jatkaa tohtorin tutkintoa. opinnot.

# Ole väriteollisuuden reunalla innovatiivisia tekniikoita ja tuotteita

Lab-istunnot ja teollisuustapaustutkimukset antavat sinulle mahdollisuuden harjoittaa viimeisimpiä teollisuuslaitteita ja huipputeknologioita ja tuotteita, kuten Microsoft Kinect -anturi, Emotiv EEG -järjestelmä ja Google glass, muutamia mainitaksesi. Opiskelijana sinulla on pääsy kaikkien akateemisten ja teollisten kumppaneidemme tiloihin (tutkimusyksiköt, laboratoriot).

Nopeasti kehittyvillä aloilla tämä altistuminen mahdollistaa pääsyn työmarkkinoille vahvan kilpailuedun avulla.

# Ole osa vastuullista yritystä, joka maksimoi sosiaaliset vaikutukset

Pidämme hyvää huolta siitä, mikä on tärkeintä: ihmisille ja ympäristölle. Tällä kolminkertaisella rivillä on koko merkitys, kun me:

  • Edistää sukupuolten tasa-arvoa opiskelijoiden ja tiedekuntien tasolla.
  • Minimoi ympäristövaikutuksemme;
  • Varmista vammaisten syrjimätön valinta ja tuki sen varmistamiseksi, että he voivat osallistua täysimääräisesti COSI-ohjelmaan ja osallistua COSI-yhteisöelämään.
  • Monitori
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Lue lisää

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Näytä vähemmän
joensuu , kuopio + 1 Lisää Vähemmän