Erasmus Mundus master malleja ja menetelmiä määrällisten taloustieteen QEM

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Erasmus Mundus Master mallit ja menetelmät Quantitative Economics QEM

Master Erasmus Mundus mallit ja menetelmät Quantitative Economics (QEM) on Euroopan unionin hyväksyttyjen kansainvälisten tutkinto-ohjelma opetti koko ajan yli kaksi vuotta Ranska, Saksa, Italia ja Espanja. Opetetaan Englanti, ohjelma on suunnitellut Consortium neljä Euroopan yliopistojen:

  • Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Barcelona, ​​Espanja
  • Universität Bielefeld, Bielefeld, Saksa
  • Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Pariisi, Ranska
  • Università Ca 'Foscari Venezia, Venetsia, Italia

verkoston kanssa Associated Partners koostuu kansainvälisten akateemisten instituutioiden sekä julkiset ja yksityiset yritykset.

Kurssi tarjoaa tiukkaa koulutusta perusoikeuksien kvantitatiivisia välineitä yhdistämällä ydin talousteorian kanssa liittyvien määrällisten tieteenalojen kuten Todennäköisyys, Tilastokeskus, ekonometrian, rahoitus, Vakuutusmatemaattiset Science, Matemaattinen mallinnus, laskenta ja simulointi, Experimental Design, ja valtio-oppi. Leveys kursseja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua johonkin näistä monilla alueilla mukaisesti etujensa pitkin useita kurssin raitoja. Nämä ovat aloja, jotka ovat yhä tärkeämpiä sekä tutkimuksessa suuntautumiseen lisäselvityksiä ja työmarkkinoilla virkoihin valtion organisaatioiden, yksityisten yritysten tai rahoituslaitosten kanssa.

Kurssin tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita monenlaisia ​​uran, joka hyödyntää pätevyys taloustieteen, kuten talousteoria, makrotaloustiede ja taloudellinen ennustaminen, rahoitusjärjestelyjen ja riskienhallinta, määrällinen omaisuudenhoito, laskennallinen taloustiede, määrällinen kauppa, ja sovellettu ja teoreettista tutkimusta . Katso koko ohjelma yksityiskohtia Quantitative Economics Master (QEM).

Vuosittain noin 50 opiskelijaa ovat tervetulleita ohjelman akateemisen huippuosaamisen perusteella. Hakijoiden pitäisi järjestää tunnustettu kandidaatin tutkinto (tai vastaava, eli 180 opintopistettä Bologna-järjestelmä) ja sujuvasti sekä kirjallinen ja suullinen Englanti. Ihannetapauksessa, hakijat ovat aiemmin opiskeli matematiikkaa, sovellettu matematiikka, määrällisiä taloustieteen tai rahoituksen, mutta ehdokkaita muiden taustat ovat tervetulleita, jos ne voivat osoittaa riittävää kiinnostusta taloustieteessä. Matemaattisuutta osoituksena aikaisempien tutkimusten tai työkokemus otetaan huomioon tunnustukset prosessissa. Hakijoiden ilman tarvittavaa matemaattista taustaa kehotetaan tekemään erikoiskoulutusta tai ohjelmia ennen niiden ilmoittautuminen QEM ohjelmaan. Tällainen koulutus on ehdottaman Graduate School of Mathematics of Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne kanssa yhteistyössä Universitat Autònoma de Barcelona, ​​IMW - instituutti Matemaattinen taloustiede ja Universität Bielefeld ja Università Ca 'Foscari Venezia.

Se on ohjelma edellytys opiskelijoille opiskella kahdessa neljästä osallistuvien yliopistojen konsortio. Tämä liikkuvuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää vahvuuksia kunkin yliopiston on monenlaisia ​​kysymyksiä, ja tavata ja työskennellä ammattilaisten kanssa eri taustoista. Kun läpäisemisen ohjelma, opiskelijat jaetaan QEM yhteinen tutkinto yhteistyökumppaneiden konsortion. Konsortio tarjoaa mittavan uran apua opiskelijoiden, myös apua harjoittelupaikkoja ja työharjoittelua valmistuneille. Meillä on ollut erinomaista työtä sijoitus ennätys, vuodesta 2008.

Liikkuvuus Scheme

Ensimmäisen vuoden ohjelma keskittyy ydin kursseja Mikrotaloustiede, makrotaloustiede, ekonometria ja matematiikan (Todennäköisyys, Tilastokeskus ja optimointi). Ensimmäinen lukukausi vietetään Pariisissa. Helpottaa liikkuvuutta, yliopistot Barcelonan Bielefeld, Pariisin ja Venetsian tarjoavat lähes identtiset kursseja vuoden toisella puoliskolla ensimmäisen vuoden.

Toisen vuoden ohjelma on vietetty yksi neljästä yliopistojen konsortion mukaan erikoistumisen valitsema opiskelija.

Yliopiston valinta vahvistetaan kullekin opiskelijalle aikana tunnustukset prosessin.

Opetuskieli

Jokaisessa yliopiston opetuskieli ohjelman on Englanti. Englanti kielitutkinnon (kuten IELTS tai TOEFL) tarvitaan päästäkseen ohjelmaan. Standardit ja poikkeuksia tähän vaatimukseen on esitelty yksityiskohtaisesti Pääsyvaatimukset. Lisäksi opiskelijan on myös suorittaa kursseja paikallista kieltä ja kulttuuria jokaisesta Euroopan maasta, jossa he opiskella.

Opintopisteet Vaatimus

60 opintopistettä vaaditaan lukuvuosittain. 56 Näiden opintopistettä hankitaan tieteellisestä kursseja ja loput 4 op mukaisesti saadut vieraiden kielten kursseja. Yhteensä 120 opintopistettä vaaditaan ohjelman loppuun.

Kursseja

Saat luettelon kursseja tarjolla, samoin kuin lyhyt kurssi kuvaus, katso ensimmäisen ja toisen vuoden.

Tutkinto Myönnetään

Kun läpäisemisen ohjelma, opiskelijat myönnetään ainutlaatuinen yhteinen tutkinto otsikolla "mallit ja menetelmät Quantitative Economics", Joka on sama kaikille opiskelijoille ja sisältää logot kaikkien kumppanin yliopistojen riippumatta liikkuvuutta kirjaa opiskelija. Yhteinen tutkinto laskee liikkeeseen Université Paris 1, jossa on ainutlaatuinen turvattua rekisteröintinumero, vastuulla Recteur Chancelier des Universités Parisiennes (rehtori kaikkien Pariisin yliopistot). Yhteinen tutkinto on virallisesti tunnustettu maisterin tutkinto kunkin yliopiston ja kunkin maan kanssa samat oikeudet ja velvollisuudet kansallisen tutkinto oikeus:

  • Master Universitari en mallit I Mètodes d'Economia Määrällinen (Universitat Autònoma de Barcelona), Espanja.
  • Master of Science Wirtschaftsmathematik (Universität Bielefeld), Saksa.
  • Master Taloudelliset théorique et Empirique (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne), Ranska.
  • Mestari Banque, Finance, Assurance (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne), Ranska
  • Master mathématiques Appliquées en Economie et en Finance (Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne), Ranska.
  • Laurea Magistralis in Economia (Università Cà Foscari di Venezia), Italia.

Hakemus Quantitative Economics Master (QEM)

Kutsumme hakijoita eri puolilta maailmaa. Jotta voidaan luoda monikulttuurinen oppimisympäristö, konsortio pyrkii saavuttamaan tasapainon eri maantieteellisillä ja kurinpidollisia taustoista. Sisäänpääsy perustuu akateemisen huippuosaamisen, motivaatio ja aiempaa kokemusta. Hakijoiden pitäisi järjestää tunnustettu kandidaatin tutkinnon liittyvästä aiheesta matematiikan, sovelletaan matematiikka, määrälliset talous tai rahoittaa ja osoitettava taitoa Englanti.

Sisäänpääsy Master mallit ja menetelmät Quantitative Economics (QEM) ohjelma on erittäin kilpailukykyinen. Klo Ohjelman perustamisen vuonna 2006, saimme yli 100 hakemusta. Siitä lähtien, sovellukset ovat kasvaneet: yli 130 ehdokasta sovellettu vuonna 2007, yli 200 vuonna 2008, yli 500 vuonna 2009, yli 700 vuonna 2010 ja yli 800 näiden viimeisten vuosien. Hyvällä hakijalla on tyypillisesti valmistunut hyvä yliopisto erinomaisin arvosanoin ja on motivaatiota opiskella määrällisiä taloustieteen tai rahoituksen.

Kaikki QEM hakemukset on tehtävä hyvissä ajoin, ja suhteessa ohjelman pääsyvaatimukset ja hakumenettely. Lisätietoja löytyy online-sovellus sivulle.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Two-year Master programme in quantitative economics taught full-time in English, with the prestigious Erasmus Mundus label given by the European Union. Students can choose to study in Barcelona, Biele ... Lue lisää

Two-year Master programme in quantitative economics taught full-time in English, with the prestigious Erasmus Mundus label given by the European Union. Students can choose to study in Barcelona, Bielefeld, Paris, or Venice. Näytä vähemmän
Pariisi , Barcelona , Bielefeld , Venetsia + 3 Lisää Vähemmän