Lue virallinen kuvaus

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.

Master tarjoaa kattavan ja integroiva osaaminen innovaatioita elintarvikkeen.

Aktiivinen oppiminen perustuu useisiin tapaustutkimuksia ja kokemuksia ja suunnittelun ajattelu vapauttaa luovaa prosessia, poistamalla esteitä yksiköiden välillä yrityksen ja innovaatiotoiminnan. Se auttaa ymmärtämään, miten se voisi näyttää olevan rajoite voi tulla mahdollisuus ja tilaisuus.

Joudut kohtaamaan haasteita teoreettisen, menetelmiin ja johdon, jonka avulla voit saada todellista yrittäjyyttä lähestymistapa, joten siltoja eri osastojen välistä yrityksen ja hallita koko arvoketjun.

Tämä oppia ja harjoitella uuden tavan työskennellä erilaisten sidosryhmien innovaatiohankkeisiin.

Erikoistunut Master in Management Collaborative Innovation Ruoka luotiin viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen Pays de la Loire - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Supérieure Maatalous d'Angers - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes yliopisto.

Sen tehtävänä on kouluttaa opiskelijoita johdon ja yhteistyöhankkeet ruokaa innovaatiojohtamisen monikulttuurisessa ympäristössä. Tämän kurssin, saat taitoja ja asenteita, joita tarvitaan hallita yhteistyöhankkeet ruoka innovaatiotoiminnan vahvistaminen oman asiantuntemuksen ja alkuperäinen erikoisuus.

Tämä Erikoistunut Master on ainutlaatuinen - sen suunta: innovatiiviset elintarvikkeiden hankkeet - sen aktiivinen opetuksen: oppimisvaikeuksien ja hankkeet liittyvät maatalousalan kumppanit - sen innovatiivisia ominaisuuksia: tilaa yhteistyön suunnittelu, koekeittiössä prototyyppien tilat, eteinen elintarviketeollisuus, kylpyhuone aistinvarainen analyysi ja laboratorio myymälä.

Nämä laitteet voivat toimia rakentaa ja toteuttaa hankkeita ja uusia ideoita kohdata vaikeudet innovaatioiden kysymyksiä.

dispositivs

Erikoistunut Master in Management Collaborative Innovation Ruoka on tarkoitettu: - opiskelijat Master 2 (tai vastaava) - Graduate (e) tekniikan koulu - Graduate (e) ammattikoulun - Graduate (e) on design koulu - Graduate (e) Master 2 yliopiston luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, hallinta, laki - Ulkomaalaiset, joiden tutkintotodistus vastaa Ranskan tutkintotodistukset edellä - opiskelija (t), jotka ovat suorittaneet ylemmän tason koulutus 1. vuosi (M1) tai +4 (esim maisterin tutkinnon) oikeuttaa kolmen vuoden työkokemus.

  • Diploma saatavilla täydennyskoulutus
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Ranskalainen
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
13,500 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä