Tänään Milanossa tuotesuunnittelijaksi on tunnustettu arvo ammattimaisuudesta. Ole tuotesuunnittelun päällikkö!

Politecnico luo yhdessä kehittyneen tuotantojärjestelmänsä ja huippuluokan historiallisen kulttuurinsa master-opiskelijoilleen tämän arvon.

Politecnicon tekninen ja muotoilukulttuuri, joka on sijoitettu Design 6: n sijalle maailmassa ja jota käyttävät italialaiset design-mestarit , kuten Marco Zanuso ja Achille Castiglioni, on integroitu tuotannon ja innovatiivisten materiaalien huipputeknologian ja tekniikan osaamiseen . huippuosaaminen Nobelin kemianteollisuuden palkinnosta Giulio Natta.

Se on korkean profiilin ammattitaito erikoistunut päämies, joka asettaa suunnittelijan ja tuotesuunnittelun asiantuntijan nykyaikaisen teknologian ja innovaation mukaiseksi alkavalta luovalta luovuuden ja menetelmän perinteeltä .

Yleiskatsaus

Prof. Matteo O. Ingaramon johtama teollisuussuunnittelun ja innovaation erikoisammattilainen luotiin muotoilemaan kykeneviä suunnittelijoita, jotka pystyvät hallitsemaan uuden tuotteen kehitystä alkuperäisestä käsitteestä valmistusvaiheeseen.

Tämä erikoistunut päällikkö yhdistää muotoilukulttuuriin kuuluvat taiteelliset ja humanistiset taidot tekniseen osaamiseen, joka liittyy tuotantoteknologiaan, materiaaleihin ja valmistuskustannuksiin. Se pyrkii vastaamaan tarpeeseen toimia maailmanlaajuisesti kasvavassa kilpailussa, jossa suunnittelija voi lisätä tuotteen arvoa tekemällä innovaatioita - sekä estetiikassa että käytettävyydessä - jotka hyödyntävät käytettävissä olevia tekniikoita. Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joiden luova kapasiteetti vastaa teknistä asiantuntemusta ja tietoisuutta tuotteen teollisesta toteutettavuudesta.

Koska sen tiedekunta koostuu useiden eri alojen opettajista, niin Politecnico di Milanon sisällä ja sen ulkopuolella erikoistunut päällikkö luo joukon monialaisia taitoja, joita kutsutaan koko koulutuksen ajan. Kulttuurivierailut säätiöihin ja museoihin sekä tekniset kenttämatkat valmistusyrityksiin, koulutus pyöristetään ja edistetään koulutustavoitteiden saavuttamista. Monet aiempien versioiden tutkinnon suorittaneet ovat johtavia rooleja suurissa valmistusasioissa tai tunnetuissa designstudioissa, kuten Whirlpool Europe, Chicco Artsana, 3M, Polti, Cini

Tavoitteet

 • hallita sekä pienten että suurten tuotteiden valmistus- ja suunnitteluprosesseja
 • kehittää asiantuntija-silmää teknologian, valmistuksen ja kustannusten osalta

Tämän ohjelman tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia suunnittelemaan ja valmistamaan sekä pieniä että suuria tuotteita valmistettuja tuotteita, asiantuntija-silmällä teknologian, valmistuksen ja kustannusten osalta, mutta ei kuitenkaan uhraamaan ominaisuuksia tai ilmaisun laatua.

Loppukoe

Lopputentti edellyttää, että opiskelijat esittävät harjoittelun aikana kehitettyjä projekteja. Lopullinen palkkaluokka ottaa huomioon arvioinnit oppimistyöpajojen aikana.

Tutkinto myönnetty

Kun erikoistunut Master, opiskelijat ansaitsevat ensimmäisen tason Politecnico di Milano erikoistunut Master Degree , edellyttäen, että he ovat täyttäneet 75% vähimmäiskoulutuksen vaatimus.

Tutkinnon lisäksi ohjelmassa ilmenee myös:

 • todistus kurssin suorittamisesta Rhinocerosissa ja ohjelmistovalmistajan akkreditointi McNeeliltä;
 • todistus CREO -kurssin suorittamisesta ohjelmistovalmistajan akkreditoinnilla PTC: ltä.

Ammatilliset tulokset

 • Sijoittaminen voi tapahtua muotoilustudioissa, jotka auttavat tuotekehityksen eri vaiheissa konseptista suunnitteluun.
 • Italian teollisuudelle ominaisia markkinasegmenttejä, kuten kodinkoneita, yritystarvikkeita, valaistusta, huonekaluja, leluja ja lastenhoitotuotteita, sijoitetaan yrityksille.
 • Konsultointiyritysten valitsevat ohjelman tutkinnon suorittaneet kokevat kyvyn olla vuorovaikutuksessa yrittäjyysympäristön kanssa.

Heidän työnkuvauksensa on asiantuntijatuotteiden suunnittelija ja projektipäällikkö, jolla on teoreettinen tausta, joka vastaa merkittäviä saavutuksia niiden soveltamisessa valmistusprosessiin. Saatuaan tarvittavan kenttäkokemuksen valmistuneet voivat pyrkiä rooleihin uusien tuotteiden kehittämisestä vastaavana tuotepäällikkönä.

sisäänpääsy

Legacy Laurea tai tutkintotodistus tai nykyinen Laurea tai erikoistumisaste insinööri-, arkkitehtuuri- tai teollisuussuunnittelussa. Ulkomaalaiset opiskelijat voivat esittää vastaavia tutkintoja ulkomailla.

Enintään 25 opiskelijaa voidaan hyväksyä.

Pääsymenettely

Osallistua valintaprosessiin hakemuslomake on täytettävä verkossa seuraavien määräaikojen kuluessa:

 • Italian / ulkomaalaisten kansalaisten osalta , jotka ovat saaneet Italiassa lokakuussa 2019
 • UE: n kansalaisille syyskuussa 2019

Lukukausimaksu ja maksut

 • Erikoistunut Master maksaa 11 800 euroa (mukaan lukien Politecnico di Milanon ilmoittautumismaksu 500 euroa).
 • Vapautettu arvonlisäverosta DPR 633/72 10 artiklan mukaisesti.
 • Erikoistumispäällikön osallistumiskustannukset oikeuttavat vähentämään 19 prosentin veroa, joka kuuluu "yliopiston erikoistumiskursseihin".
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 8 muuta ohjelmaa kohteelta POLI.design »

Viimeksi päivitetty Kesäkuu 11, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Marras 2019
Duration
15 kuukautta
Full-time
Hinta
11,800 EUR
Erikoistuneen päällikön maksut yhteensä (mukaan lukien Politecnico di Milanon ilmoittautumismaksu 500 €)
Määräaika
Request Info
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Marras 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 2021
Haun määräaika
Request Info
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019

Marras 2019

Location
Haun määräaika
Request Info
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 2021