Etelä-Korea

Tietoja Korea

Korea sijaitsee niemimaalla keskellä Koillis-Aasiassa; Keltaisella merellä on länteen ja Itämeren on itään. Vaikka Korea on perinteitä ja kulttuuria, jotka juontavat juurensa tuhansien vuosien ajan, viime vuosikymmeninä Korea on muuttunut maatalouden talouden yksi maailman teollisuusmaissa. Suurteollisuuden Korea ovat autot, laivanrakennus-, kemian ja tietotekniikan. Korean väestö on korkeasti koulutettu ja on yksi eniten internetin käyttö hinnat maailmassa.

 

Ilmasto

Korea kokee kaikki neljä vuodenaikaa, mukaan lukien märkä kesä ja kylmä talvi. Soulissa, pääoma, keskimäärin alhainen lämpötila tammi on noin -2 ° C, ja keskimääräinen korkea lämpötila elokuun aikana on noin 25 astetta C. Kosteus on suhteellisen korkea ympäri vuoden, tyypillisesti vaihtelevat noin 70-80 prosenttia.

 

Kulttuuri

Korea on pitkät perinteet taiteen, erityisesti laulua, tanssia, kuvataidetta ja keramiikkaa. Monet museot ja taidegalleriat esiintyy maassa. Lisäksi Korean keskeisellä paikalla Koillis-Aasiassa on helppo kävijöitä tutustumaan muihin Aasian maat, kuten Japani ja Kiina. Korealainen keittiö keskittyy riisiä ja lisukkeita, ja monia perinteisiä ruokia käyttää käynyt kastikkeet. Lisukkeita ovat liha, kala, marinoituja ruokia, keittoja ja vihanneksia.


Elinkustannukset

Kustannukset elää Korea on kohtalainen, noin 1200 dollaria (US) kuukaudessa, suurin osa tästä menee asumiseen ja ruokaan. Kansainväliset opiskelijat osallistuvat maisteriohjelmiin voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa, kun opiskelee Koreassa. Ei ylimääräisiä vaaditaan työlupa niin kauan kuin opiskelijalla on voimassa oleva viisumi.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Etelä-Korea

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Etelä-Korea