Executive Master EU-opinnoissa

Yleistä

6 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

EU-opintojen toimeenpanovirasto järjestää Centre international de formation européenne ( CIFE - www. CIFE .eu). CIFE on yksityinen korkeakoulututkinto-instituutti, perustettu vuonna 1954 ja sen pääkonttori Nizzassa sekä konttorit Berliinissä, Bruxellessa ja Istanbulissa. Se saa erityisrahoitusta Euroopan unionin Jean Monnet -ohjelman puitteissa. Useimmat CIFE : n ohjelmatyöstä valmistuneet eurooppalaiset instituutiot, kansainväliset järjestöt ja kansalaisjärjestöt.

Meidän Executive Master - monitieteinen ja joustava

CIFE : n päällikkö EU-opinnoissa on monitieteinen kahden vuoden (60 op) opetussuunnitelma, joka tarjoaa joustavia opintojaksoja ja menetelmiä ammattilaisille, jatko-opiskelijoille ja virkamiehille, jotka jatkavat uransa samanaikaisesti.

Osallistujamme saavat jäsenneltyä tietoa EU: n perusrakenteista ja keskitytään valittuihin ensisijaisiin kysymyksiin syvällisestä ymmärryksestä ja tulevaisuuden suuntautumisesta EU: n yhdentymiseen. Yli 10 vuoden kokemuksella yhdistetystä oppimisesta tarjoamme opetusta, tutkimusta ja ammattitaitoa, jossa yhdistetään e-oppiminen, henkilökohtaiset työpajat ja yksilöllinen valvonta parhaiden oppimistulosten saavuttamiseksi.

Opetussuunnitelma - jäsennelty ja keskittynyt

Ensimmäinen vuosi tarjoaa joukon pakollisia ja valinnaisia ​​kursseja EU: n historiassa, politiikassa, taloustieteissä, EU: n lainsäädännössä, lobbauksessa, kestävässä kehityksessä ja muissa.

Toinen vuosi yhdistää valitun erikoistumisen korkean tason opetuksen joko tutkimusraitaan,

johtaen master-diplomityöhön tai ammattiurheeseen, tehostamaan taitoja ja osaamista työmarkkinoille.

Koko ohjelman ajan opettamme akateemisen yhteisön parhaisiin käytäntöihin perustuvaa tutkimusta ja menetelmää. Lisäksi tarjoamme taitojen ja osaamisen koulutusta, kuten neuvoston neuvotteluja ja ECJ-simulointia, maakohtaisia ​​vertailutilastoja, poliittisia raportteja, taloudellisia analyysejä ja oikeudellisia muistioita, mielipiteitä ja kirjoituksia sekä projektinhallintaa, julkista puhumista, esittelyä ja keskustelua.

Menestyksekkäät osallistujat saavat nimekseen CIFE: n myöntämän Chargé de mission en organisaation européennes et internationales ( Euroopan ja kansainvälisten järjestöjen päällikkö ), jonka Ranskan valtio on virallisesti tunnustanut ja CIFE : n myöntämä EU-opinnot .

Meidän menetelmät - virtuaalinen ja henkilökohtainen

Executive Master tarjoaa huippuluokan yhdistettyä oppimista vuorovaikutteisilla verkkokursseilla, joissa on moderoitu foorumi, säännöllinen opetus ja rekonstruointi webinareista, omat opetusvideot ja yksilöllinen valvonta verkossa.

Meidän kahdeksan intensiivisen viikonlopputyöpajan Berliinissä, Budapestissa, Brysselissä, Nizzassa, Roomassa ja Wienissä yhdistävät osallistujat ja tiedekunnan intensiiviseen opetus- ja taitotyöhön. CIFE järjestää tiedotustilaisuuksia asiantuntijoiden parissa, jotka työskentelevät valtiollisissa ja politiikan suuntautuvissa laitoksissa, jotka käsittelevät EU: n asiaan liittyviä kysymyksiä kyseisessä maassa.

Meidän tiedekunta - tunnettu ja kansainvälinen

CIFE : n tiedekunta kokoaa yhteen eräitä alan tunnetuimpia tutkijoita ja ammattilaisia Euroopassa, ja antaa tuoreimmat tutkimustiedot ja tosielämän oivallukset EU: n elävästä käytännöstä.

Hakemus ja palkkiot

Hakemuksen jättämisen määräaika: 15. syyskuuta 2019. Osallistumismaksu on 4900 € vuodessa. Se kattaa akateemisen ohjauksen, virtuaalisen kampuksen, teknisen tuen sekä viikonloppupajoissa pidettävät majoitus- ja majoituspalvelut.

Rajoitettu määrä apurahoja myönnetään erityisen päteville hakijoille osan lukukausimaksusta. Lisätietoja löytyy CIFE verkkosivuilta: www.eu-online-academy.org tai kontakti CIFE ( CIFE -berlin @ CIFE .eu).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the sub ... Lue lisää

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the subject of a united Europe. CIFE is a private non-profit-making international organisation which includes several European studies courses as well as conferences, seminars and publications. Näytä vähemmän
Berliini , Kiva , Bryssel , Budapest , Canterbury , Rooma , Istanbul , Tunis , Wien + 8 Lisää Vähemmän