filosofian maisteri ja kasvatustieteiden maisteri ja englanti

Millersville University

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

filosofian maisteri ja kasvatustieteiden maisteri ja englanti

Millersville University

Master of Arts-ja Master of Education in Englanti

Millersville yliopisto Englanti kouluttaa opiskelijoita, joiden hienostunut tutkimus, analyyttinen ja kirjoitustaitoa avulla he etenemään tohtoriohjelmien tai muun ammatillisen yrityksissä. Millersville Englanti osasto tarjoaa kaksi jatkotutkintoja, Master of Arts ja Masters of Education. Lisäksi osasto tarjoaa opetussuunnitelma, joka johtaa Certification opiskelijoille, jotka haluavat tulla opettajia, mutta joilla ei ole tutkinto koulutukseen tai Englanti.

&nbsp

Englanti MA-ohjelmaan sisältyy kursseja, jotka korostavat kirjallisuuden historiaan ja kieleen. Englanti KMyhdistää kursseja kielen ja kirjallisuuden kasvatuspsykologia ja pedagogiikkaa. Opiskelijalla kummassakin ohjelmassa voi lisätä heidän koulutuksistaan ​​kanssa riippumattoman tutkimuksen hankkeita ja master 's thesis.

&nbsp

Jatko-opiskelijat ovat oikeutettuja opiskelija-avustajan ja on mahdollisuus sekä assist tiedekunnan tutkimus-ja kampuksella hankkeita sekä työskennellä Tutoring Centerissä Graduate avustajat eivät saa opettaa. Viime aikoina opiskelijat meidän jatko-ohjelmia on jatkettava työtä paikallisissa kouluissa ja toimialoihin, kun taas toiset harjoittavat Ph.Ds laitoksissa kuten Penn State, University of Pennsylvania, Indiana University of Pennsylvania, University of Texas-Dallasin ja Purdue University .

&nbsp

Jatko-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kahteen Englanti Association of Pennsylvania State University (EASPU) konferenssit.Niissä voi olla joko tärkein Lokakuun kokouksessa, jossa tiedekunta läsnä myös papereita ja erityinen jatko-opiskelija vain konferenssissa huhtikuussa. Kunnioittaa suorittamalla opiskelija-oppineita, Englanti osasto on mukana myös kaksi essee palkintoja muistoksi aiemmin tiedekunnan jäsentä, John Huzzard Award ja Danny Vaimennin palkinnon.

&nbsp

&nbsp

Määräaika päivämäärät: ei määräaikaa (liukuva tunnustukset)


Pakollinen Sisäänkäynti tentit: GRE tai MAT

Haastattelu: ei tarvita.

&nbsp

&nbsp

Syksy 2012 / kevät 2013 Arvioidut Graduate Cost per lukukausiTotal Cost Per pistetilanne

&nbsp

• 551,25 dollaria - PA Resident Lukukausimaksut, Yleismaksu ja teknologia maksu
• 777,25 dollaria - Ulkomailla asuvien Opetuksen.Yleismaksu ja teknologia maksu


Kustannusten jakautuminen:


Opetus


• 433,00 dollaria - Pa Resident prosenttia luotto
• 649,00 dollaria - Ulkomailla asuvien per luotto


General Fee (vaadittu maksu) *


• 98,25 dollaria per luotto
• 1.179 dollaria.00 - (12 opintoviikkoa tai enemmän)


Opetus Technology Fee (vaadittu maksu) *

• 20 dollaria luottoa PA Resident
• 30 dollarin luotto Ulkomailla asuvien

* Yleinen maksu on pakollinen maksu tuetaan erilaisia ​​meneillään opiskelijoiden palveluja ja toimintoja, kuten opiskelija-valtion, opiskelijajärjestöt, terveys-ja wellness-ohjelmia, Student Center velanhoidon, laajentamiseen, pääoman uusiminen ja huolto. Maksu peritään kaikkien opiskelijoiden (täysi-ja osa-aika, asuin-ja työmatkoja / off-campus) kaikkien University istunnoissa (mukaan lukien ensimmäisen kesän istunto, toisena kesänä istunnon kolmantena kesänä istunto, ja talvella istunto) ja kaikki tietenkin paikoissa (mm. University Center Harrisburg ja off-kampuksella sivustoja).

* Teknologia maksu on pakollinen maksu kerätään tukemiseen neuvonta tekniikkaa.

Kaikki maksut voivat muuttua.


Opintotuki

Edustusto Office of Financial Aid on tekemään yhteistyötä yliopiston kanssa toimistoja avuksi kaikille opiskelijoille riippumatta heidän taloudellisten resurssien hankkimisessa taloudellisen tuen tarpeen osallistua Millersville University, säilyttäen verotukselliset ja sääntelyyn koskemattomuutta taloudellisen tuen ohjelmia. 

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Price
Hinta
564 USD
per luotto (PA asukas); apurahat
Locations
Yhdysvallat - Millersville, Pennsylvania
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdysvallat - Millersville, Pennsylvania
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon