Filosofian maisteri (MA)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämän kokopäiväisen tutkimuksen maisterin järjestävät University of Antwerp filosofian laitos ( UAntwerp ), Gentin yliopiston filosofian ja moraalitieteen laitos (UGent) sekä Vrije Universiteit Brusselin filosofian ja moraalitieteiden laitos ( VUB). Ohjelma tarjoaa korkean tason koulutusta erinomaisille opiskelijoille, jotka pyrkivät kehittämään filosofian tutkijauran .

Ohjelman sisältö

Opiskelijat koulutetaan akateemiseen kirjoittamiseen , mikä antaa heille mahdollisuuden toimia akateemisten artikkeleiden johtavina kirjailijoina.

Tutkimusseminaarit ovat ohjelman ydin ja kattavat laajan valikoiman filosofisia aloja. Jotkut liittyvät sosiaalisesti merkityksellisiin aiheisiin (ts. Sovellettuun filosofiaan), kun taas toiset liittyvät perusteellisempiin, puhtaasti filosofisiin aloihin.

Tarjoamme tutkimusseminaareja aiheesta: Moraalipsykologia ja meta-etiikka; Empiirinen etiikka; Poliittinen filosofia Rawlsin jälkeen: tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja monimuotoisuus; bioetiikka; Mediafilosofia ja mediateoria; Sukupuolen, seksuaalisuuden ja monimuotoisuuden filosofia ja etiikka; Logiikka; Biolääketieteen ja yhteiskuntatieteiden filosofia; Matematiikan ja luonnontieteiden filosofia; Tieteen historia ja filosofia; Mielen ja kognition filosofia; Filosofinen antropologia; Nykyaikainen mannermainen filosofia; Uskonto ja maallistaminen; Muinaisen ja keskiaikaisen filosofian ja uskonnon historia ja vastaanotto; Varhaisen modernin filosofian historia; Kantin ja post-Kantian filosofia; ja estetiikka / taidefilosofia.

Kaikki tutkimusseminaarit opetetaan englanniksi .

Urapolku

Ohjelma valmistelee opiskelijoita filosofisen tutkimuksen uraan . Opiskelijoita kannustetaan hakeutumaan jatkotutkinto-apurahoihin esimerkiksi FWO: n (FWO) tai osallistuvien yliopistojen tutkimusneuvostojen tai omien tutkimusehdotustensa kautta. Opiskelijoiden tulee hakea tohtoriksi myös ennalta määrätyllä tutkimusprojektilla, joka kuuluu heidän osaamisalueeseensa. Tällaisia tehtäviä mainostetaan säännöllisesti akateemisissa uutiskirjeissä ja sähköpostilistoissa.

Miksi valita UAntwerp ?

Tutkinnon filosofian maisterin tutkinnon suorittaneet kykenevät kehittämään filosofisen tutkimusprojektin ja laatimaan rahoitushakemuksen, jonka voi jättää paikalliselle, kansalliselle tai kansainväliselle rahoituslaitokselle. Hän pystyy erikoistumisalueillaan muotoilemaan alkuperäisiä ja innovatiivisia tutkimusongelmia perustuen asianmukaisesti perusteltuun näkemykseen omalla alueellaan kansainvälisesti tunnetusta huipputasosta. Tämän ohjelman valmistuneet kykenevät kehittämään alkuperäisiä ratkaisuja valittuihin tutkimusongelmiin ja väittämään tapauksensa selvästi ja vakuuttavasti.

128905_Philosophy_Fotofiche_1180op361.jpg

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Lue lisää

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Näytä vähemmän