Filosofian maisteri elokuvataiteessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Lisäksi teoreettista ja käytännöllistä harjoittelua tutkitaan erityisillä aihealueilla kuten elokuvateattereissa, designissa, valokuvauksessa, muokkaamisessa, äänitekniikassa, multimediatuotteissa, tietokoneanimaatiossa, 3D: ssä, nykytaiteen kuvataiteessa ja sosiologiassa.

Sisältöä ja kokeilua sisältävä elokuva.

Elokuva on maailma, joka koostuu monista eri kielistä, joista jokainen on syntynyt tarpeesta kommunikoida visio. Kokeilun ja tutkimuksen avulla voimme antaa elämää uusille tarinoille ja kertoa heille RUFA on luonut kahden vuoden Filosofian maisteriohjelman, joka syntyi yhdistelemään yhdessä ohjelmassa lahjakkuus ja tarinankerronta, kirjallisesti ja visio opiskelijoista, jotka ovat suorittaneet tutkinnon taiteen tai muotoilun alalla.

Tulevaisuuden elokuvantekijät, jotka etsivät teoreettista ja käytännöllistä erikoistumista, jotka ovat välttämättömiä muuntamaan intohimonsa audiovisuaaleille aitoon ja konkreettiseen ammattiin, voivat löytää sen, mitä he vaativat tänään RUFA: n elokuvataiteessa.

Elokuvataiteen korkeanarvoisen koulutuksen.

Kaksivuotinen RUFA: n elokuvataiteen maisteri RUFA: sta on osa RUFA: n projekti- ja soveltavan taiteen osastoa, RUFA: n akateemisten opintojen osaa, joka tarjoaa korkeatasoista erikoistumista ja teknistä valmistelua ja asettaa korkeat vaatimukset akateemiselle ja muotoiluaineelle vuoden jälkeen.

Akateemiseen koulutukseen sisältyy erityisiä aiheita, kuten elokuva-, scenography-, valokuvaus-, muokkaus-, ääni-, multimedia-tuotantoa, digitaalista animaatiota, 3D-kuvaa, kuvan fenomenologiaa ja nykytaiteen sosiologiaa, rikastuttamaan käytännön ja käytännön koulutusta sisällön luominen.

Opiskele elokuvataiteita lahjakkaaksi ohjaajaksi.

Kurssi kouluttaa nuoria elokuvantekijöitä, joilla on vankka historiallinen kulttuuritausto, jotta he voivat hyödyntää nykyistä filmi-elämää nykyään käytettävän kaiken kielen ja ilmaisun tekniikoita. kertomaan tarinoitaan, visioaan ja kulttuurista herkkyyttään elokuvasta maailmaan.

Teknisen tietämyksen ottaminen seuraavalle tasolle kurssilla kouluttaa opiskelijoita suunnitteluperiaatteisiin opettaen heitä käyttämään muodollista ja jäsenneltyä lähestymistapaa henkilökohtaiseen luovuuteen, jotta he pystyvät muuntamaan ja yhdistämään oman luovaan visioonsa yleisesti tunnustetuilla menetelmillä ja tekniikoilla elokuvateattereissa ja elokuvataiteessa. Valmistuneet ovat valmiita työvoimaan täysin koulutetuiksi ammattilaisiksi, joilla on runsaasti lahjakkuutta, kulttuuria ja käsityötaitoja. Nuorten elokuvantekijät, jotka osallistuvat kahden vuoden toisen asteen tutkintotodistukseen RUFA: n elokuvataiteen kurssi, voivat ammattimaisesti ilmaista itsensä uuden italialaisen elokuvan tuleviksi johtajiksi.

Täydellinen koulutus, hallitseva elokuva.

Kaksivuotinen elokuvataiteen maisteri jaetaan tasan teoreettisen opetuksen ja käytännön työpajojen, taiteellisen näkemyksen ja teknisen ohjauksen välillä, elokuvahistorian ja kokeilun sekä teknisen tutkimuksen välillä.

Kun nuoret RUFA-elokuvantekijät tulevat työvoimaan, hankkimansa tekninen asiantuntemus antaa heille mahdollisuuden tuottaa audiovisuaalisia projekteja kaikilla viestintä- ja viihdeteollisuuden aloilla, mukaan lukien mainonta, videotaide, dokumentit, verkko ja televisio.

Saavan oppimisen vahvistamiseksi opiskelijoilla on pääsy lukuisiin mahdollisuuksiin, kuten työpajoihin, seminaareihin, työ-opiskeluyhteistyöhön, osallistumiseen kokeellisiin hankkeisiin ja harjoitteluun elokuvien tuotannonstudioiden kanssa. Valmistuttuaan elokuvataiteesta voit tulla: Elokuvaohjaajaksi, Elokuvantekijäksi, Suunnittelijaksi, Valokuvan ohjaajaksi, Toimitukseksi, Kamerahenkilöksi, Tuotannon ohjaajaksi.

Akatemian tutkinto vastaa Master-tutkintoa.

* Kurssi on saatavana vain englanniksi

Koordinaattori: Lorenzo D'Amico De Carvalho

Ohjaajat: Lorenzo D'Amico De Carvalho ja Christian Angeli

Luennoitsijat: Elisa Amoruso, Christian Angeli, Livia Barbieri, Marianna Cappi, Anne-Riitta Ciccone, Martina Cocco, Donatello Fumarola, Massimo Intoppa, Federico Landini, Cecilia Pagliaroni, Paola Randi.

Elokuvataiteen maisteri - Ehdotettu koulutusohjelma - Suunnittelun ja soveltavan taiteen laitos

vuosi aihe CFA tuntia
I vuosi Elokuva 1 8 100
Elokuvan käsikirjoittaminen 6 45
organisaatio

Pääsy Master of Arts -ohjelmiin

Pääsy Master of Arts -ohjelmiin sinun on toimitettava:

 • Kandidaatintutkinto. Tunnustetaan ”Arvonlisävero Locossa (DV)” ja pätevyyden laillistamisella (pyydetään maasi Italian suurlähetystössä / konsulaatissa).
 • Todistus siitä, että sinulla on riittävästi italiaa tai englantia (riippuen siitä, haluatko osallistua maisteriksi italiaksi tai englanniksi), joka on saatu viimeisen 10 vuoden aikana. Jos olet suorittanut pätevyysasi englanniksi / italiaksi puhuvassa maassa tai jos osallistunut ohjelma oli englanti / italia, sinua ei ehkä vaadita toimittamaan kielitodistusta.
 • Muille kuin EU: n opiskelijoille: Akateemisiin ohjelmiin osallistuminen edellyttää opintoviisumia . Opiskelijoiden on lähetettävä jäljennös oleskelulupa- / oleskelulupahakemuksestaan kansainväliselle opiskelijatoimistolle 8 päivän kuluttua saapumisestaan Italiaan.

Opiskelijoiden on myös läpäistävä pääsykoe .

Pääsyä koskevat määräajat

Kokeen hakemisen määräaika

 • Ensimmäinen istunto: 16. tammikuuta 2020
 • Toinen istunto: 16. huhtikuuta 2020
 • Kolmas istunto: 4. kesäkuuta 2020
 • Neljäs istunto: 10. syyskuuta 2020
 • Viides istunto: 1. lokakuuta 2020

Pääsy testiin

 • Ensimmäinen istunto: 20. – 24. Tammikuuta 2020
 • Toinen istunto: 18. huhtikuuta 2020
 • Kolmas istunto: 8. – 12. Kesäkuuta 2020
 • Neljäs istunto: 14.-15. Syyskuuta 2020
 • Viides istunto: 5.-6. Lokakuuta 2020

Suora ilmoittautumisaika

 • 1. lokakuuta 2020
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, ... Lue lisää

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, innovative courses in the field of Art, Design, and Communication. Näytä vähemmän
Rooma , Rooma , Rooma , Rooma , Rooma , Rooma , Rooma + 6 Lisää Vähemmän