Filosofian maisteri

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Humanistisen tiedekunnan filosofian instituutin tarjoama maisteriohjelma on kaksivuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka käsittää neljä lukukautta. Opiskelijoilla on oltava filosofinen tausta - vähintään 30 opintopistettä osana BA-opintoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus laatia opinto- ja tutkimusohjelmansa opintojen ohjaajan (useimmissa tapauksissa erilainen kuin opinnäytetyön ohjaaja) valvonnassa. Tämän asennuksen tarkoituksena on antaa joustavuutta ja samalla ohjausta, jotta opiskelijat saavat perusteellisen selvityksen ja vankan pohjan tärkeimmille filosofian aloille. Samanaikaisesti opiskelijoiden on tehtävä tutkimusta joko joillakin filosofian historian alueilla tai joillakin systemaattisen filosofian aloilla. Nämä tutkimukset johtavat MA-tutkielmaan.

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka haluavat syventää filosofian tuntemustaan ja jatkaa akateemista uraa tai työskennellä humanististen tieteiden asiantuntijoina painottaen filosofiaa sellaisissa työpaikoissa kuin kustantamo, kulttuurikeskus, kansainväliset yritykset, virkamiehet tai kansalaisjärjestöt.

Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa filosofian tutkimusohjelmaa ja valmistaa heitä jatko-opintoihin.

Ohjelman opettajilla on merkittävä kansainvälinen kokemus. Hän on opiskellut ja / tai työskennellyt tutkimushankkeissa ulkomailla. Filosofian instituutin eri yksiköillä on akateemista yhteistyötä ja vaihto-ohjelmia erilaisten eurooppalaisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa. Sillä on Erasmus-kumppanuus Tel Avivin Pittsburghin yliopiston ja useiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa

erikoisalat

Erikoistumisalueiden sijasta filosofiaohjelma on järjestetty joustavasti siten, että opiskelijat voivat suunnitella opintojaan esimiehensä opinnoissa. Opiskelijoiden on valittava tutkimuksen ja tutkimuksen painopiste, ansaitsemalla 48 opintopistettä joko filosofian historiassa tai systemaattisessa filosofiassa.

Ohjelman vahvuus

Filosofia on yksi kolmesta taiteen ja humanistisen tieteen alalta - arkeologian ja kielitieteen ohella - Eötvös Loránd University on sijoitettu QS-luetteloihin (150-200). Eötvös Loránd University filosofian opintojen tärkeä erityispiirre on sen tasapaino filosofian historian ja kurinalaisuuden systemaattisten näkökohtien välillä. Tällä tavalla opiskelijamme eivät ole vain hyvin perehtyneet länsimaisen perinteen kehityksen yksityiskohtiin, vaan myös oppivat arvioimaan nykyisten keskustelujen ja oppiaineiden välisiä yhteyksiä ja näiden keskustelujen historialliset motiivit antavat heille käsityksen siitä, miten näitä kysymyksiä käsiteltiin ja käsiteltiin kautta aikojen.

Uramahdollisuudet

Tätä ohjelmaa suositellaan hakijoille, jotka haluavat syventää filosofian tuntemustaan ja jatkaa akateemista uraa tai työskennellä humanististen tieteiden asiantuntijoina painottaen filosofiaa sellaisissa työpaikoissa kuin kustantamo, kulttuurikeskus, kansainväliset yritykset, virkamiehet tai kansalaisjärjestöt.

Pääsyvaatimukset

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on kaksi tapaa täyttää pääsyvaatimukset, 1 tai 2:

 1. Tutkinnon täysi hyvitys. Hakijalla on yliopiston kandidaatin tutkinto liberaalista taiteesta.
 2. Kohdennettu luoton täyttö. Hakijat, joilla on jokin muu korkeakoulututkinto, ovat oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan, jos he voivat osoittaa vähintään 30 opintopistettä (tai vastaavaa) kurssityötä seuraavilla aloilla: filosofia, estetiikka ja etiikka.

Kohdennetun opintosuoritusvaihtoehdon 2 osalta pyydetään kopio hakijan kandidaatin tutkinnosta sekä 30 opintopisteen kurssikuvaukset.

Koulutus- ja loppuvaatimukset määrittelee ihmisoikeuksien ministeriö, asetus N: o 18/2016. (VIII. 5.). Hakemus- ja sisäänpääsymenettelyn yksityiskohdat määritellään ELTE: n organisaatiorakenteessa ja toiminnassa.

Kielivaatimukset
 • Suositeltava englanti - (C1)

Hakijalle voidaan tarjota (akateemisesta) profiilistaan valmistautumiskursseja, jos tätä tason tasoa ei ole vielä saavutettu.

Hakemuksen mukana toimitettavat asiakirjat
 • Online-hakulomake
 • Lukion todistus
  Vahvistettu kopio vain pyynnöstä
 • Kandidaatin tutkinto
  Virallinen kopio suoritetusta kandidaatin tutkinnosta
 • Tietueiden kopio
 • CV
 • Motivaatiokirje (enintään 500 sanaa)
 • Essee
  5-15 sivua yhteensä. Tämä voi olla essee tai sen osat; vaihtoehtoisesti opinnäytetyökappale tai sen osat. Lähetä vähintään 5 ja enintään 15 sivua (yhden välin välein).
 • Tutkimustyön suunnitelma
 • Kopio passin pääsivuista (niiden on oltava voimassa)
  Skannatut, värilliset kaikki henkilökohtaiset tiedot ja viimeinen käyttöpäivä on näytettävä. Passin on oltava voimassa.
 • Kopio hakemusmaksujen siirrosta
 • Kopio pääsykokeen maksun siirrosta
 • Kieli todistus
  Virallinen testitulos tai todistus on toimitettava; katso ohjelmakohtaiset pätevyysvaatimukset
 • Muu: Todistusten ja tietueiden virallinen käännös englanniksi, jos alkuperäisen kieli ei ole englanti.
Valinnaiset asiakirjat ilmoittautumisia varten
 • Ansioluettelo englanniksi
  MS Word -muodossa yhdellä matalan resoluution valolla
 • Tutkimusehdotus
  Kysy lisätietoja koordinoivan osaston kanssa
 • Suosituskirje
  Kutsutaan myös "suosituskirjeeksi". Entiseltä ohjaajalta ja / tai työnantajalta. Enintään 2 suosituskirjettä voidaan lähettää.
 • Valtuutuskirje
  Jos hakija käyttää ulkopuolisen kolmannen osapuolen palveluita hakuprosessin aikana, valtuutuskirje on allekirjoitettava. Hakemuksia ei käsitellä ilman.
Hakemusmenettely

Sovellus käynnistyy online-hakemusjärjestelmässä. Opiskelijoiden on kirjauduttava järjestelmään, täytettävä online-hakemuslomake, lähetettävä tarvittavat asiakirjat ja noudatettava ohjeita hakemusprosessin aikana.

Hakemukset käsitellään vain, jos hakemusmaksu (150 euroa; ei palauteta) on siirretty tiedekunnan pankkitilille.

Tulokset ja virallinen päätös julkistetaan hakemusjärjestelmässä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in ... Lue lisää

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in Hungary, operating continuously since its inception in 1635. As a top-ranked research university in Hungary, it is the most popular higher education institution among applicants as well as alma mater of five Nobel laureates and leading figures in technology, public policy, and culture in Hungary. Näytä vähemmän
Alue V. , Szombathely , Budapest + 2 Lisää Vähemmän