Historian maisteri erikoistumalla globaaliin historiaan ja kansainvälisiin suhteisiin

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Historian maisteri erikoistumalla globaaliin historiaan ja kansainvälisiin suhteisiin

Miksi valita Historia Rotterdamissa?

Päähistoria on monitieteinen ohjelma: yhdistämme tietämyksen ja teorioita sekä humanistisista tieteistä että yhteiskuntatieteistä analysoimaan monimutkaisia ​​historiallisia kysymyksiä. Kansainvälinen ja vertaileva lähestymistapa opettaa meitä löytämään samankaltaisuudet ja erot historiallisissa tapaustutkimuksissa.

Kansainvälisen maisteriohjelman otsikko on "Globaali historia ja kansainväliset suhteet". Tässä ohjelmassa yhdistetään kaksi muutoin itsenäistä tutkimusaluetta kansainvälisten suhteiden analysoimiseksi historiallisesta ja globaalista näkökulmasta. Keskitymme esimerkiksi suurvallojen, kuten Brittiläisen imperiumin ja Yhdysvaltojen nousuun ja kaatumiseen. Keskustelemme ajankohtaisten geopoliittisten kysymysten historiallisesta taustasta ja osoitamme, miten ryhmät ja yksilöt aktivoivat menneisyyden itseään politiikan laillistamiseksi ja identiteetin rakentamiseksi.

Rotterdamissa opit kuvaamaan sekä historiallisten tapahtumien laajaa hahmoa että ainutlaatuisia ja erityisiä näkökohtia. Ohjelmaan on ominaista pienimuotoiset seminaarit, henkilökohtainen valvonta ja intensiivinen yhteydenpito tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Pidämme yllä erinomaisia ​​yhteyksiä arkistoihin, museoihin ja tutkimuslaitoksiin, jotka tarjoavat opiskelijoillemme arvokkaita harjoittelupaikkoja. Useita vuosia peräkkäin Master historia on nimetty Hollannin parhaaksi historian päälliköksi sekä Elsevier- että Keuzegids Masters -lehdessä.

Yksi kursseista: Global-järjestelyn kartoitus
Tämä kurssi yhdistää kaksi erikoistumisaluetta: kansainvälisten suhteiden teoria ja maailmanhistoria (tai globaali historia). Kurssin näkökulma on kansainvälisten suhteiden ja globaalien vuorovaikutusten korkein mahdollinen taso, mukaan lukien valtakunnat, alueet tai maanosat. Aiomme ottaa historiallisen perspektiivin imperiumien ja alueiden noususta ja vähenemisestä noin 1600-luvulta tähän päivään asti, joka kattaa länsimaisen maailman ja sen ulkopuolella. Kysymme itseltämme, mitkä tekijät ovat globaalissa historiallisessa kehityksessä. Tutkimme imperiumien nousua ja kaatumista, mutta kyseenalaistamme myös valtiosta riippumattomien toimijoiden, kuten kansalaisjärjestöjen ja monikansallisten yhtiöiden vaikutukset kansainvälisiin suhteisiin. Tutkimme imperiumin rakentamisen nykytutkimuksia historiallisista juurista ja tekemällä niin korostamme globaalin (tai makrotason) ja paikallisen (tai mikrotason) välistä dynamiikkaa.

Opiskelijan suositus

Erasmys School student"Mikä tekee tämän maisteriohjelman ainutlaatuiseksi, on monitieteinen lähestymistapa, jota käytetään ymmärtämään menneisyyttä ja nykyisyyttä. Muun muassa oppii kehittämään tietoon perustuvan näkökulman minkä tahansa yhteiskunnan historialliseen taustaan. Koska olet valmistunut tämän ohjelman, voit ottaa monia eri kantoja. Tällä hetkellä olen pääasiassa kiinnostunut jatkamaan uraa kansainvälisen järjestön tutkijana tai virkamiehenä. "Ricardo Klepke

Pre-Master-historia

Haluatko hankkia historiatiedon, mutta sinulla ei ole oikeaa edeltävää koulutusta? Sitten olet todennäköinen ehdokas, joka ilmoittautuu Pre-Master Historiaan Erasmus-yliopistossa Rotterdamissa.

Tietoihin liittyvän kuilun rajaaminen

Pre-Master-historian aikana noudatat tiettyjä kurssikursseja. Perehdytetään kulttuuriseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen historiaan sekä kansainvälisten suhteiden historiaan. Otat myös joitain metodologisia kursseja, jotka valmistautuvat Master-ohjelmaan. Pre-Master-historiaa voi seurata vain täysipäiväisesti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Erasmus School of History, Culture and Communication hosts the Departments of History, Arts and Culture Studies, and Media & Communication of Erasmus University. Accordingly, the Faculty condu ... Lue lisää

The Erasmus School of History, Culture and Communication hosts the Departments of History, Arts and Culture Studies, and Media & Communication of Erasmus University. Accordingly, the Faculty conducts research in the fields of history, arts and culture, and media and communication. Näytä vähemmän