Integroitu MSc-PhD Molecularissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Neurotiede ja aivotutkimus

Neurotieteen tutkimusta monet pitävät tieteen viimeisenä raja-alueena. Se koostuu erilaisista lähestymistavoista geenien tutkimuksesta, neuronien, synapsien, piirien, käyttäytymisen ja kognitioiden tutkimisesta. Neurotieteet Weizmann-instituutissa käsittävät tutkimusta näissä asioissa. Instituutilla on suuri ja elinvoimainen neurotieteiden yhteisö, ja se on yksi maailman johtavista neuro- ja aivotutkimuskeskuksista. Käyttämällä laajaa valikoimaa malleja ja huipputekniikoita Weizmannin neurotieteilijät pyrkivät ymmärtämään terveydentilaa ja sairauksia.

Weizmann-instituutti tarjoaa tämän kilpailukykyisen integroidun MSc / PhD-ohjelman (Molecular

Tutkinto myönnetään Life Sciencesissa.

Tietoja tästä kappaleesta

Hermosto on kaiken ihmisen taustalla, mukaan lukien tunne, liike, tunne, muisti ja tajunta. Hermojärjestelmän muodostumista ohjaavat molekyyli- ja soluprosessit, jotka ovat välttämättömiä sen normaalille toiminnalle, sekä prosesseja, jotka edistävät sen hajoamista ja taudin degeneraatiota, ovat neurotieteiden rajalla. Weizmann-instituutissa on suuri molekyyliyhteisö

Vähimmäisvaatimukset

Suhtaudumme tervetulleiksi erinomaisista BSc-tutkinnon suorittaneista eri tieteenaloista, jotta voimme soveltaa huippuluokan suoratoistotietojamme neuro-ja aivotutkimuksissa. Hakijoilla on oltava BSc-tutkinto akkreditoitua paikallista tai ulkomaista oppilaitosta tai muuta todistusta, jonka tutkintolautakunta vastaa teidän alal- laan ja jonka GPA on 85 (tai vastaava). Ei-israelilaisten yliopistojen tai korkea-asteen oppilaitosten ehdokkaat ovat velvollisia tekemään ulkopuolisia arviointitutkimuksia opintojen lautakunnan harkinnan mukaan, mukaan lukien: GRE: Molemmat yleiset testit ja testit aiheesta, jota haluat opiskella. GREG: n FGS-koodi on 3398 ja tulokset on lähetettävä suoraan GRE-testikeskuksesta. TOEFL tai IELTS: vain ehdokkaille, joiden äidinkieli ei ole englanti. Huomaa, että jos sinua pyydetään ilmoittamaan laitokselle pisteet vastaanottajana, Weizmann-instituutti TOFEL-koodinumero on C087.

Hakuprosessi

Valittu joukko ehdokkaita kutsutaan haastatteluun, joka perustuu akateemisiin saavutuksiin ja suosituksiin. Aiempi tutkimuskokemus on etu, mutta ei pakollinen. Koska ohjelman hakijoilta odotetaan tulevan hyvin erilaisia ​​taustoja, haastattelukomitea koostuu kolmesta neljään tiedekunnan jäsenestä eri aivotutkimuksen aloilta. Ohjelma on erittäin valikoiva ja rajoitettu vain pieneen määrään oppilaita.

Hakemuksen määräaika

Hakemukset voidaan jättää 1. lokakuuta ja 31. maaliskuuta välisenä aikana. Myöhästyneet hakemukset (eli edellä mainittujen määräaikojen jälkeen) otetaan huomioon vain erityistapauksissa. Kansainvälisten opiskelijoiden hakemukset, jotka on vastaanotettu 31. joulukuuta mennessä, otetaan huomioon tammikuussa ja haastattelut järjestetään helmikuun alussa. Lopulliset päätökset annetaan 28. helmikuuta.

Miten hakea

Täytä online-hakulomake. Huomaa, että teknisten rajoitusten takia lomake on sama kuin tavallinen MSc-hakulomake. Joten älä ole huolissasi ja etene. Valitse "Life Sciences" pääkenttäksi ja "aivotutkimukset" opintoalaksi. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että hakemus on vastaanotettu. Muutaman päivän kuluessa saat toisen sähköpostiosoitteen UserID: llä ja salasanalla, jolla pääset käyttämään online-seurantapalvelua, jossa voit tarkistaa sovelluksesi tilan.

opetussuunnitelma

Tutustu akateemisten tutkijoiden MSc-kursseihin / rotaatiohakemistoihin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all studen ... Lue lisää

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all student and postdoctoral affairs, the Feinberg Graduate School has established its reputation as a multidisciplinary center where students strive to reach the highest levels of knowledge and understanding, under the guidance of creative and original researchers in the natural sciences and mathematics. Näytä vähemmän