Itävalta

Study in Itävalta

Korkeakoulujen Itävallassa

Itävalta tarjoaa postsecondary koulutus valvoo ja rahoittaa liittovaltion tiede ja tutkimus. Itävalta 's 11 yksityisten yliopistojen ja 23 julkiset yliopistot tarjoavat opiskelijoille kattava luettelo koulutusohjelmien ja korkeampi koulutusjärjestelmä, joka palvelee massoja kuin eliitti, kuten se teki ennen 1960. Kaikki opiskelijat kerralla olivat vapaasti soveltaa julkinen yliopisto sekä suuria minkä tahansa alan tutkimuksessa he halusivat, menettelyä, joka on viime aikoina kokenut useita muutoksia. Vaikka Itävalta sallii edelleen täyttävien opiskelijoille suuria useita aiheita samanaikaisesti, julkisen sektorin vastaava koulutusjärjestelmä on nyt asettaa rajoituksia käytössä useilla alueilla tutkimus. Tällä hetkellä nämä aiheet ovat: psykologia, biologia, hammas, ihmis-, taloustieteet, journalismin ja eläinlääketieteen.

Alkaen 2001 opiskelijamäärä Itävallan yliopisto ei enää nauti ilmainen koulutus. Kuitenkin opiskelijat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen (ETA), joka valmistuessaan progam vuonna vähän aikaa (kolme vuotta) ei tarvitse maksamaan koulutuksestaan. Muut opiskelijat on maksettava lukukausimaksuja € 370 (500 dollaria) per aikavälillä, jos he ovat Itävallan kansalaisia ​​ja € 700 (950 dollaria), jos ne eivät ole Itävallan kansalaisia.

Hankkiminen kandidaatin 's tutkinto Itävalta kestää yleensä kolme vuotta. Ansaita maisterin tutkinnon tai tohtorin yleensä kestää vielä kaksi kolmen vuoden riippuen aihe ja tekniset tiedot, joissa opiskelija ilmoittautuu.

 

Yliopistoissa (Fachhochschulen)

Ammattikorkeakoulut eroavat perinteisistä Itävallan yliopistoissa ne räätälöidään vastaamaan hakevia opiskelijoita oppimaan käytännön taitoja yli tieteellistä tietoa.Koska opiskelija osallistuu Fachhochschule, et saa valita kursseja vapaasti kuin voisi olla akateeminen suuntautunut yliopisto. Näin varmistetaan, että kaikki opiskelijat tulevat ammattikorkeakoulun jatko kuluessa suositellun kolme vuotta.

 

Itävallan yksityisten yliopistojen

Vuodesta 2001 lähtien yksityisten yliopistojen on akkreditoitu ennen niiden laillinen oikeus antaa akateemisia tutkintoja. Liittovaltion opetus-, tiede-ja kulttuuriministeriö on oikeus antaa akkreditoinnin. Tällä hetkellä 13 yksityistä toimivat yliopistot Itävalta ovat täysin akkreditoitu. Jotkut näistä ovat Euroopan rauhan yliopisto, Sigmund Freud University (Wien) ja Paracelsus Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

 

Korkeakoulututkinnot

Magister tutkinto on ensimmäinen aste annetaan opiskelijoille, jotka suorittavat neljä-kuusivuotta kurssi yhteiskuntatieteissä, luonnontieteet, humanistiset tieteet, lain tai taloustieteen. Opiskelijat pääaineenaan maatalouden tai tekniikan saavat Diplom-Ingenieur kun viimeistely koulutusohjelman. Viime aikoina jotkut Itävallan yliopistot ovat alkaneet antaa AMK 's astetta ennen Magister, tai Master ' s tutkinto.

Lääketiede on vain tutkimuskohde, jossa opiskelija voi ansaita tohtorin tutkinnon jälkeen vähintään kuusi vuotta käydäkseen yliopistoa. Monet koulutusalat, kuten lääketieteessä, vaativat, että opiskelija kirjoittaa ja toimittaa tutkimuksen paperi nimeltään Diplomarbeit, joka yleensä keskiarvot vähintään 100 sivua.

 

Tunnetuin itävaltalainen Yliopistot

Perustettu vuonna 1365, Wienin yliopisto on tunnetuin Itävallan yliopistot ja tarjoaa kolme keskuksissa ja 15 tiedekuntaa, jotka sisältävät Tiedekunnat of Computer Science, psykologia, Business and Economics, fysiikka, kemia ja matematiikka. Myös Centers for Molecular Biology, käännöstiede ja Sport Science. Kaksi muuta top Itävallan yliopistoissa ovat Innsbruckin yliopiston ja Karl-Franzens-Universität Graz.


Hakeminen Itävallan yliopisto

Sovelletaan niin perustutkintoa (nimeltään "ensimmäisen jakson "), opiskelijan tulee olla voimassa oleva todistus aikaisemmasta koulun toteamalla, että heillä pätevyys päästä korkeakouluun. Opiskelijat, jotka ovat ETA: n jäseniä on suorittanut lukion ennen oikeutettuja osallistumaan Itävallan yliopistossa.Voit myös pyytää todistamaan, voit puhua saksaa ja Englanti sekä toteuttaa ylimääräisiä karsinnat luokkia tarvittaessa.

Ennen opiskelijat voivat hakea Master 's-ohjelma Itävallassa, ne on ansainnut Bachelor ' s tutkinto tai muu tutkinto vastaa Bachelor 's diplomi mukaisesti Itävallan koulutusvaatimusten.

Jotkut kilpailukykyä koulutusohjelmien Itävalta hyväksyä opiskelijoita mukaan arvosanojen keskiarvot poimittu edellisen koulutyötä. EU: n opiskelijat voivat muuntaa GPA Itävallan järjestelmän avulla EGC (Euroopan Grade Converter). Ei-eurooppalaiset opiskelijat pääsevät standardilaatujen vertailutaulukosta joita eurooppalaiset opiskelijat laskevat Itävallan GPA.

Saksan on opetuskieli Itävallassa. Opiskelijan tulee liittää hakemukseen tietonsa saksan kielen antamalla saatuja tuloksia aiempia tutkimuksia tai tutkintotodistusten ansainnut ottamasta saksan kielen kursseja.

 

Sairausvakuutus

Euroopan unionin ja ETA-opiskelijat täytyy saada eurooppalaisen sairaanhoitokortin heidän opiskellessaan itävaltalaisessa yliopistossa. Overseas opiskelijat voivat joko saada Itävallan julkisen tuen sairausvakuutus tai ostaa sairausvakuutus yksityisen operaattorin.

 

Miksi opiskella Itävallassa?

Tarjoaa poikkeuksellisen kehittynyt sosiaalinen markkinatalous, monipuolisia työllistymismahdollisuuksia ja yksi korkeimmista elintason maailmassa, Itävalta on yksi top 15 rikkaimmista maista maailmassa. Kukoistava matkailuala, mielenkiintoisia historiallisia maamerkkejä ja kauniita vuoristoinen maisema, Itävalta on edelleen suosittu Euroopan ja ulkomaiset lomalaiset sekä opiskelijat haluavat jatkaa korkea-asteen astetta arvostetun itävaltalaisen yliopistossa.

Itävallasta

Itävalta on virallisesti kutsutaan Itävallan tasavallan, maassa, joka on poliittisesti pidetään liittotasavallan ja väkiluku on yli kahdeksan miljoonaa ihmistä kansalaisia. Itävalta rajautuu sen pohjoispuolella Saksan ja Tšekin tasavallan, Slovakian ja Unkarin sen itäpuolella, Italian ja Slovenian etelään ja Liechtensteinin ja Sveitsin länteen. Yhdeksän osavaltiot jaettu piirit sisältävät Itävalta 's 84000 neliökilometriä maata (33000 neliökilometriä), jossa Vienna on sen pääkaupunki ja suurin kaupunki. Jäsen YK ja Euroopan unioni, Itävalta hyväksyi euroa virallisena valuuttana vuonna 1999.

 

Itävalta 's Ilmasto

Suurin osa Itävallan sijaitsee lauhkean jäähtyä vyöhykkeen vaikuttaa kesän lämpimät tuulet tulevat lännestä.Koska suurin osa Itävallan varjostaa Alppien ilmasto on pääosin "Alppien " ilmasto - melko kylmä talvikuukausina (0--10 Celsius tai 32-15 celsiusta) ja suhteellisen lämmintä kesällä ( 25-40 Celsius tai 77-100 astetta Fahrenheit). Keskimäärin Itävalta kumiankka noin 660 mm (26 tuumaa) sateen, lumen tai jään vuosittain, joiden keskimääräinen kuukausittainen sademäärä määrä 55 mm eli noin kaksi tuumaa.

 

Olennaiset seikat Itävalta

  • Lähes 90 prosenttia Itävallan n kansalaisista puhuu saksaa, jota seurasi Serbian / bosnia / kroatia (neljä prosenttia), Turkki (kaksi prosenttia), Unkari (puoli prosenttia) ja Puola (yksi puoli prosenttia)
  • Useimmat itävaltalaiset, jotka ovat uskonnollisia on roomalaiskatolisia
  • Yhdeksäntoista itävaltalaiset ovat saaneet lääketieteen Nobelin palkinnon, fysiologian, kemian tai fysiikan. Heitä on nykyään yksi korkein palkinto numerot asukasta kohden mihinkään maahan maailmassa.
  • Uusiutuvat luonnonvarat toimittamaan Itävallalle yli 60 precent sen vallan, lähinnä aurinko-ja tuulivoima.
  • Lähes 650 vuotta vanha, Wienin yliopisto Itävalta 's suurin ja vanhin yliopisto.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Itävalta

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Itävalta