Italia

Opiskelu Italiassa

Korkeakoulujen Italiassa

34 artiklan perustuslain Italia takaa yksilön oikeutta harjoittaa korkea-asteen koulutuksen yliopistossa tai korkeakoulussa. Italian yliopiston järjestelmä on pitkälle erikoistunut ja erittäin kilpailukykyinen. Heillä on 42 valtion yliopistojen, kuusi yksityistä yliopistoa, kolme teknisissä oppilaitoksissa, ja kaksitoista erityisalan yliopistoa.

Miksi opiskella Italiassa?

Opintonsa Italiassa monipuolistaisi joku heidän ainutlaatuinen tunnelma ja pääsyn moniin hienompaa asioita elämässä, kuten taidetta, musiikkia, viininvalmistukseen ja monet muut. Niiden pitkälle erikoistunut kurssialueille suunnattu tietyn alan, sinun on pakko saada koulutustausta sinun täytyy tehdä urasi tavoitteita pidemmälle.

 

Korkeakoulut ja yliopistot

Korkeakoulut ja yliopistot Italiassa vaikuttavat voimakkaasti, että humanististen kulttuuriin.On Academy of Fine Arts in Venice, Cesare Pollini konservatoriossa ja ammattikorkeakoulussa Barin, joka on keskittynyt enemmän tekniikkaa ja teknistä insinööritaitoa. On monia muitakin valita erilaisia ​​Kurssitarjonta eri aloilla.

 

Lukuvuosi

Ensimmäinen lukukausi alkaa yleensä syys / lokakuussa ja päättyy tammikuu / helmikuu Toinen termi alkaa yleensä helmi-tai tammikuussa ja menee läpi touko-tai kesäkuun alussa.

 

Lukukausimaksut ja opintojen pituuden

Opetus ja maksut vaihtelevat riippuen koulun olet läsnä. Mutta löydät edullinen ratkaisu tarpeisiisi niin monet koulut valita. Yleisesti ottaen suurin kursseja hinta 850 € - 1000 € vuodessa.

Kandidaatin tutkinnot kestää noin neljä vuotta, kuten peruskurssin vaatimukset ja ylimääräisiä opetussuunnitelman vaatimukset tutkinnon suorittamiseen.Tutkinnot ovat pitkälle erikoistuneita ja kursseja valmistaa yhden hyvin oman alansa.

 

Kansainväliset opiskelijat

On monia mahdollisuuksia kansainväliseen opiskella Italiassa. Opiskelijat ulkomailta ovat tervetulleita tutustumaan mahdollisuuksiin ja katso, mitä olisi mieleisekseen. Myös opiskelijavaihto-ohjelmia, jolloin kansainväliset opiskelijat voivat opiskelemaan vaihto sopimuksen nojalla lupa Euroopan yhteisön Sokrates-Erasmus-ohjelman. Muut opiskelijat voivat osallistua alle lupa kahdenvälisen sopimuksen italialaisen yliopiston ja vastaanottavan koulun.

Yksi tärkeimmistä eroista opiskelee Italiassa ja muissa maissa on, että useimmat tentit ovat suun.

On olemassa monia uran ja tutkimuksen mahdollisuuksia päätyttyä tutkinto italialaisessa yliopistossa. Laki opiskelijat voivat mennä uran oikeudellinen laitokselle tai asianajaja.Ihmiset Humanistinen ja taidealan voivat käyttää kykyjään monilla aloilla, kuten monet produktioita niin yleisiä Italiassa. Riippuen erityinen tutkimuskohde ja tarvetta, opiskelijat, jotka valmistuvat Italian koulu on valmis vaatimuksiin muuttuvassa yhteiskunnassa.

 

Opiskelija viisumi

Opiskelijat ulkomailta ovat tervetulleita tulla Italiaan opiskelemaan, mutta he joutuvat tekemään opiskelija viisumi tai passi ja kaikki tarvittavat asiakirjat. Lisäksi asiakirjat voidaan vaatia rekisteröitävä paikallisella poliisiasemalla. Tärkeintä viisumi on varmista, että sinulla on oikean tyyppinen. Ennen valitsemasi koulun, tarkistaa koulun n sivuilla lisää tietoa, kumpi niistä. Ilmoittautua voi lähimmässä Italian suurlähetystöön tai konsulaattiin.

 

Hyödyllisiä vinkkejä

Italia on kaunis maa, joka omistaa monia ihania ja ainutlaatuinen taiteellinen löytöjä. Koulutus Italiassa on ainutlaatuinen ja erittäin keskittynyt. Vaaditaan viisumi, mutta ovat melko helppo saada. Ihmiset Italiassa ovat hyvin perhe-ja taiteellisen ennakkoluuloton. Getting koulutus Italiassa menee seinien ulkopuolelle luokkahuoneesta ja taiteellinen maailmaan taiteen ja kulttuurin. Opiskelu Italiassa on kokemusta et koskaan unohda.

Tietoja Italia

Italia on maa, joka sijaitsee Euroopassa, vain etelään Itävallassa ja Ranskassa, mitä kutsutaan Italian niemimaalla. Sitä ympäröi joka puolelta Välimerelle. Kiinnostaviin kohteisiin kävijöitä myös Pisan kalteva torni, Amalfi Coast, Gardajärvelle, ja monet taidemuseot ja kiinnostavia kohteita, joihin liittyy rikas kulttuuri Italia on tunnettu.

Lisäksi Italia on tunnettu viinin maistelua, suosikki viime aikaa matkailijoille, jotka haluavat vierailla ja kiertue monet viinitarhoja pitkin valtateitä ja teiden Italiassa. Rooma on Italian pääkaupunki, ja on usein kiersi kaupungin.

Siellä on sekä historiaa ja moderneja mukavuuksia Rooma ja paljon nähdä milloin vuoden.

 

Ilmasto Italiassa

Ilmasto Italiassa on hyvin erilainen, riippuen Alueella asuvat. Pohjois voi olla kylmä kylmä talvi ja erittäin kuumat kesät.Eteläosassa, syksy, kevät ja kesä näyttävät sulautuvat yhteen ja vaihtelevat vain vähän. Keski-Italiassa on lievempi ja keskimäärin koko vuoden.

 

Yhteiskunta

Perhe on keskellä yhteiskunnan Italiassa. Vaikuttavat voimakkaasti roomalaiskatolinen kirkko, Italian ihmiset ovat yleensä uskonnollisia (88% ovat katolisen uskon viime väestönlaskennassa). Lisäksi italialaiset laittaa paljon painoa vaatteita niin se on hyvä idea pukeutua niin hienosti kuin mahdollista. Se sikseen, se on ystävällinen paikka asua ja työskennellä ja käydä koulua.

 

Elinkustannukset

Elinkustannukset vaihtelee, riippuen missä asut. On sekoitus erilaisia ​​asuntoja Italiassa, suurista asunnoista asuntoja, ja jotkut perheet asuvat heidän perheittensä samassa talossa.

 

Sairausvakuutus

Italia tarjoaa monia terveydenhuollon suunnitelmia ja jos otat asumaan Italiaan, sinun ja perheesi voivat saada ilmaisia ​​etuja. On online lainausmerkkejä voit saada ilmaiseksi nähdä, jos olet oikeutettu.