Japani

Study in Japan

Korkeakoulujen Japanissa

Japanin korkeakoulut ovat yliopistot, junior oppilaitokset ja korkeakoulut teknologian, mutta vain yliopistojen palkinto kandidaatin, maisterin, lääkärin ja ammattitutkinnot. Yli 70 prosenttia ylioppilaita saada jonkinlaista korkeakoulutuksen.

 

Miksi opiskella Japanissa?

Japanin kouluissa on erittäin korkea koulutustaso ja ovat maailman johtavia state-of-the-art teknologian ja tutkimuksen. Lisäksi tekniset harkintakyky, Japanin yliopistot ovat myös erittäin arvostettu muissa oppiaineissa kuten valtiotieteen. Kolmetoista yliopistot tarjoavat tällä hetkellä ohjelmia opetetaan Englanti.

Japani on erittäin avoin kansainvälisille opiskelijoille, yli 130000 ulkomaisia ​​opiskelijoita opiskelemaan maassa vuosittain.Japani aikoo yli kaksinkertaistaa kansainvälisten opiskelijoiden määrä vuoteen 2020 mennessä osittain tarjoamalla lisää ohjelmia Englanti.


Yliopistot Japanissa

Japani on 618 yliopistojen jatko-ohjelmia. Nämä yliopistot jakaa kolmeen ryhmään:

  • 86 yliopistoihin
  • 75 julkisten yliopistojen vahvistaa paikallisten yhteisöjen
  • 457 yksityisten korkeakoulujen


Japanin yliopistot ovat parhaita maailmassa 13 koulujen alkuun 400 maailman, mukaan 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings.

 

Opetus ja Ohjelman kesto

Opetusta maisteriohjelmien kulkee noin 9000 dollaria (US) noin 15000 dollaria (US) vuodessa. Japanin hallitus ja Japanin yliopistojen tarjota monia vaihtoehtoja apurahoja ja lainoja. Master-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta, mutta opiskelijat, jotka eivät ole taitava japanilainen ehkä viettää 1-2 vuotta opiskelevat kieltä ennen ottamista maisteriohjelman opetetaan Japani. Valmistelevat kielen tunneille, 66 yksityisiä yliopistoja ja junior oppilaitokset.

 

On olemassa useita erilaisia ​​kansainvälisiä opiskelijoita Japanissa:

  • Vapaarahoitteisen ulkomaisia ​​opiskelijoita, jotka voivat hakea suoraan Japanin kouluun, kun ne ovat saaneet riittävä kielitaito.
  • Opiskelijat opiskelevat Japanin hallituksen (Monbukagakusho) Scholarship-ohjelma, tämä ohjelma on erittäin tiukat vaatimukset ja pitkä hakuprosessin.
  • Oma-hallituksen rahoittamassa opiskelijoita. Japani on usean maan kanssa auttamaan opiskelijoille Japanin koulutus, kuten Malesia, Thaimaa, Singapore, Arabiemiirikunnat, Kuwait ja Uzbekistan.

 

Lukuvuosi

Japanin lukuvuoden normaalisti kulkee huhtikuusta maaliskuuhun. On tyypillisesti kaksi lukukautta, jossa alkupuoliskolla käynnissä huhtikuusta syyskuuhun ja toinen lukukausi alkaa lokakuusta maaliskuuhun. Kesätaukoa on yleensä Heinäkuun lopusta elokuun talven taukoa on joulukuun lopulla läpi tammikuun alussa ja Spring Break on helmikuun lopulla läpi huhtikuun alussa.

 

Jatko-arvoasioiden

On monia mahdollisuuksia opiskelijoille maisterin tutkinnot työskennellä teollisuuden tai tutkimustyötä valmistumisensa jälkeen. Vuonna 2010 lähes 8000 ulkomaisia ​​opiskelijoita Japanissa työllistyneet Japanin jälkeen he valmistuivat. Kansainvälisen opiskelijan on oltava erityinen työtarjouksen ennen kuin he voivat hakea muutosta asuinpaikkansa opiskelijasta työllisyyttä.

 

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat viisumin.Opiskelijoiden maisteriohjelman ovat oikeutettuja opiskelija oleskelulupa. Opiskelija voi hakea suoraan viisumia Japanin suurlähetystöön tai konsulaattiin opiskelijan kotimaassa tai oppilaitos, jossa opiskelija aikoo opiskella voi tehdä hakemuksen saadakseen Certificate of Kelpoisuus. Kun opiskelija on Certificate of Kelpoisuus, he tarvitsevat vielä hankkia viisumin kotimaassaan Japanin suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Lisäksi viisumi, ulkomaisten opiskelijoiden tulee ilmoittautua ulkomaalaisten 90 päivän kuluessa saapuu Japanissa kunnallinen alueella, jossa he asuvat. Opiskelijoiden pitäisi suorittaa niiden ulkomaalaisten rekisteröintiä kortti mukanaan aina, kun he saavat sen.

 

Sairausvakuutuslain

Kansainväliset opiskelijat voivat tilata National Health Insurance, joka kattaa noin 70 prosenttia hoitokustannukset.Lisäksi joissakin yliopistoissa on erityisiä sairausvakuutus suunnitelmia kansainvälisille opiskelijoille. Saadakseen Sairausvakuutuksen opiskelijat ensin niiden ulkomaalaisten rekisteröintiä kortti. Palkkiot National Health Insurance vaihtelevat paikkakunnittain, kuukausimaksu Tokiossa on noin ¥ 3500.

 

Vinkkejä

Kumartaa käytetään yleisesti sekä tervehdyksen ja osoitus kunnioituksesta. Jouset vaihtelevat rento jouset noin 15 asteen syvään kumartaa noin 45 asteen käytetään ilmaisemaan syvää kiitollisuutta tai anteeksipyynnön. Business jouset ovat keskellä, noin 30 astetta.

Japanin elämäntapa sisältää paljon liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota, jossa on paljon tuoreita vihanneksia ja mereneläviä.

Tietoja Japanissa

Japani sijaitsee Itä-Aasiassa Tyynellämerellä. Japanin naapurit ovat Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä. Japani on todella saaristo koostuu lähes 7000 erillistä saarta, mutta neljä suurinta saarta muodostavat lähes kaikki maan maapinta-alasta. Pääkaupunki Tokio on yksi maailman suurimmista kaupungeista ja ympäröivän metropolialueen on maailman suurin, 30 miljoonaa asukasta. Japani on pitkälle teollistunut maa, jossa yksi toteaa rikas historia, monipuolinen kulttuuritapahtumat, erinomainen keittiö, kaunis puutarha, majesteettinen maisemia ja henkeäsalpaavia vuoria, mukaan lukien Mount Fuji, yksi maailman tunnetuimmista huiput. Maa on tunnettu myös teollisuuden, jotka tekevät joitakin korkealaatuisia tuotteita maailmassa, kuten autojen ja elektroniikan.


Ilmasto

Koska Japanin monipuolinen maantiede, ilmasto vaihtelee suuresti paikoissa, mutta maa yleensä kokee neljä vuodenaikaa. Keskilämpötilat Tokiossa ovat noin 27 ° C elokuussa ja noin 5 astetta C tammikuussa.

 

Kulttuuri

Japanilainen kulttuuri on monipuolinen sekoitus antiikin Itä perinteet ja modernin länsimaisen yhteiskunnan. Japani tarjoaa laajan valikoiman kulttuuri-ilmaisun, alkaen buddhalaisia ​​temppeleitä vuodelta yli 15 vuosisatojen hieno japanilainen posliini ja kaunista puuta tulosteita. Lisäksi ominaisuuksia japanilainen animaatio, runoutta, tanssia ja musiikkia tunnustetaan kaikkialla maailmassa.

 

Elinkustannukset

Keskimääräinen kuukausittainen kustannukset kansainvälinen opiskelija elää Japanissa on noin ¥ 87000 (noin 925 dollaria USA), ilman opetusta.Pienemmät kaupungit maksavat noin ¥ 60000 euroa kuukaudessa ja suurissa kaupungeissa maksaa noin ¥ 100000 jeniä kuukaudessa.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Japani

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Japani