Julkishallinnon päälliköt

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Julkishallinnon päälliköt

Julkishallinnon maisteriohjelman (MPA) tavoitteena on tarjota korkealaatuista jatko-opetusta nykyisille ja tuleville virkamiehille kaikilla kolmella julkishallinnon alueella: julkisyhteisöillä, voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä ja yksityisillä myyjillä. Ohjelma pyrkii saavuttamaan paikallisen, valtion ja kansallisen näkyvyyden nykyaikaisen opetussuunnitelman, innovatiivisen opetuksen, tieteellisen ja soveltavan tutkimuksen sekä keskeisille sidosryhmille suunnatun palvelun kautta. Ohjelman toiminta on suunniteltu kehittämään ja tehostamaan teknistä, eettistä ja johtajuutta.

Tietoja ohjelmasta

Miamin yliopisto, joka sijaitsee yhdellä maan kosmopoliittisimmista osista, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden julkishallinnon opiskeluun. UM sijaitsee edullisesti Miami Daden läänissä, joka on ensimmäinen USA: ssa, joka hyväksyy kaksitasoisen suurkaupunkivaltion, joka tarjoaa ihanteellisen kaupunkilaboratorion hallituksen organisaation ja konsolidoinnin tutkimiseen.

MPA-tutkinto tarjoaa uramahdollisuuksia paikallisella, valtion ja liittovaltion hallituksella sekä voittoa tavoittelemattomalla ja yksityisellä sektorilla. Poliittisen tieteen osasto on toimittanut Etelä-Floridalle useita vuosikymmeniä johtajia kandidaatin ja maisterin tutkinnon kautta. Suuri osa tästä kokemuksesta palvelee nyt MPA-ohjelmaa harjoittelujaksojen ja parempien työllistymismahdollisuuksien muodossa. Etelä-Floridassa ja muualla on kasvava kysyntä MPA-ohjelmassa kehitettyihin taitoihin, kuten budjetointiin, työvoiman hallintaan, ohjelmasuunnitteluun, terveydenhuoltoon ja jopa kansainväliseen johtamiseen. UM: n poliittisen tiedekunnan ja MPA-ohjelman valmistuneet ovat nyt lukuisissa johtotehtävissä paikallisessa, valtiollisessa ja kansallisessa hallituksessa ja muilla aloilla.

Ohjelmamme koostuu viidestä keskeisestä tiedekunnan jäsenestä ja yli kymmenestä muusta säännöllisestä, täydentävästä tai osa-aikaisesta tiedekunnasta. Tarjoamme myös kaksoistutkinto-ohjelmia kansainvälisen hallinnon (MPA / MAIA) ja kansanterveyden maisterit (MPA / MPH) Miller School of Medicineissa.

opetussuunnitelma

Valtiotieteiden laitos tarjoaa maisterin tutkinnon julkishallinnossa tutkijakoulun kautta. Ohjelma on intensiivinen, tiukka ja sen tavoitteena on kouluttaa tehokkaita julkisia johtajia. Kurssit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille analyyttisiä taitoja ja johtamistaitoja, joita tarvitaan julkisen politiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen kaikilla tasoilla. MPA-ohjelman tavoitteet ovat sellaisten henkilöiden kehittäminen, jotka pystyvät:

 1. käyttää koulutettua tuomiota päätöksentekoon nykyisten johdon teorioiden yhteydessä
 2. ottaa johtamis- ja johtotehtäviä julkisen politiikan ja ohjelmien analysoinnissa, muotoilussa ja toteuttamisessa
 3. hallita osaamista ja osaamista, jotka ohjaavat hallintakonseptien käyttöä
 4. ymmärtää ammatin "julkista" luonnetta

Kaikkien MPA-ehdokkaiden on suoritettava 36–48 opintopistettä jatko-opinnoissa riippuen hallituksen johtamiskokemuksesta ja akateemisesta valmistelusta. (Online-MPA-opiskelijoiden on täytettävä 36 opintopistettä). Ennalta huollettujen opiskelijoiden on suoritettava 30 opintopistettä peruskursseista (mukaan lukien työharjoittelu) ja 18 erikoiskurssikurssia, joiden vähimmäispistemäärä on 3,0 (4,0). Erikoistumiskurssit valitaan yhteistyössä opiskelijan akateemisen neuvonantajan kanssa opiskelijan uran tavoitteiden ja etujen valossa. Vaihtoehto on olemassa niille opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa kandidaatin tutkinnon ja julkisen hallinnon maisterin 5 vuodessa.

A photo at the MPA Orientation at the University of Miami.

Ydinopetussuunnitelma

 • Johdatus Graduate Public Administrationiin POL 622
 • Talous- ja taloushallinto ja hallinto POL 601
 • Poliittinen analyysi POL 610
 • Henkilöstöhallinto POL 647
 • Seminaari hallinnossa POL 606
 • Julkisen politiikan analyysi ja hallinto POL 646
 • Poliittinen toimintaympäristö POL 671
 • Tuottavuuden parantaminen julkisissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa POL 651
 • Julkisen palvelun harjoittelu POL 656

113929_081618_JAbreu__059.jpg

Opiskelijaksi

Hakemusten jättämisen määräajat ovat:

Kampusohjelmassa -

 • Syksy - kesäkuu 1. (kansainvälinen) ja 15. heinäkuuta (kotimainen)
 • Kevätkausi - 1. marraskuuta (kansainvälinen) ja 1. joulukuuta (kotimainen)
 • Kesäaika - 15. toukokuuta (kansainvälinen) ja 1. huhtikuuta (kotimainen)

Online-ohjelma -

 • Syksy - 8. heinäkuuta (varhainen päätös), 12. elokuuta (taloudellinen tuki ja säännöllinen päätös)
 • Kevätkausi - 11. marraskuuta (varhainen päätös), 16. joulukuuta) taloudellinen tuki ja säännöllinen päätös)
 • Kesäaika - 11. maaliskuuta (varhainen päätös), 15. huhtikuuta (taloudellinen tuki ja säännöllinen päätös)

Kaikkien tutkinnon suorittaneiden on:

 • (a) hänellä on tutkinnon suorittanut tutkinto korkeakoulusta tai yliopistosta, jolla on tunnustettu asema
 • b) ovat osoittaneet akateemisen pätevyytensä perustutkintoa ja muita tutkintotodistuksiaan täydentämällä tiukkaa jatko-ohjelmaa
 • (c) ovat saavuttaneet vähimmäistulokset (verbaaliset ja kvantitatiiviset) 297 * Graduate Record Examinationista (GRE)
 • (d) niiden vähimmäispistemäärä on 3,0. Jotta oppilas-opiskelijavaihto voitaisiin rajoittaa luokkakokoon, MPA-ohjelma suosii korkeampia keskiarvoja korkeampia oppilaita, erinomaisia suosikkikirjoja ja ylivoimaisia kirjoitustaitoja.
 • (e) toimittaa kaksi (LOR) suosituskirjaa (LOR-lomake).

Kansainväliset opiskelijat

 • Lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden on saavutettava läpäisevä pistemäärä englannin kielen vieraana kielenä (TOEFL) tai suoritettava menestyksekkäästi yliopiston intensiivinen englanninkielinen ohjelma ennen MPA: n käynnistämistä
 • Hakemusmaksu on 65 dollaria.
Viimeksi päivitetty Huhtikuu 2019

Oppilaitoksesta

The College of Arts & Sciences is located in suburban Coral Gables, just minutes from downtown Miami, one of the most diverse, dynamic, and global cities in America. A&S students and scholars ... Lue lisää

The College of Arts & Sciences is located in suburban Coral Gables, just minutes from downtown Miami, one of the most diverse, dynamic, and global cities in America. A&S students and scholars live, work, research, and play in Miami, an endless resource for internship and volunteer opportunities, language and cultural immersion, intellectual exploration, and lively entertainment. In turn, the city views the College as its primary brain trust. A&S scholars work closely with government agencies, businesses, and nonprofit organizations across the region to improve the economic output and quality of life of our shared community. Näytä vähemmän