Kanada

Study in Canada

Korkeakoulujen Kanadassa

Se on Kanadan provinsseista Ontarion Newfoundland ja Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswickin ja Prince Edward Island, jotka ovat perustuslaillisesti korkeakoulutuksesta vastaavat toiminnot.

Vaikka jokaisessa maakunnassa on hieman erilainen, miten he hoitavat korkeakoulujärjestelmän, joitakin yhtäläisyyksiä edelleen, jotka voivat auttaa opiskelijoita aikoo opiskella Kanadassa saada käsityksen siitä, mitä odottaa maan 's koulutusjärjestelmää. Esimerkiksi kaikki yliopistot ja korkeakoulut myöntää kandidaatin 's master ' s ja tohtorin tutkinnot ja ammatillisen tai oppilaitokset tarjoavat todistuksia tai tutkintotodistuksia. Kanadan korkeakoulut ovat myös ammattikorkeakoulut, jotka tarjoavat kaksi vuotta osakkuusyrityksen 's astetta, oppilaitokset of Applied Arts and Technology, maakuntien oppilaitosten ja yksityisten ammatillisten oppilaitosten.Jos opiskelija on kiinnostunut osallistumaan erityisesti korkeakoulussa tai yliopistossa, hän pitäisi vierailla verkkosivuilla, että erityisesti maakunnan oppia lisää ainutlaatuinen koulutusjärjestelmässä.

 

Suosittu Yliopistot Kanadassa

University of Toronto johdonmukaisesti riveissä korkealla luettelo parhaista Pohjois-Amerikan universities.Offering opiskelijoiden pääsyn enemmän kursseja kuin mikään muu Kanadan unversity sekä mahdollisuuden työskennellä tunnustettu tutkimus laboratoriot, UT pidetään yhtenä Kanadan 's alkuun lennon korkeakoulut.

Muut erottaa Kanadan yliopistot ovat University of British Columbia, jossa yli 50000 opiskelijaa nauttia konserttisalit, museot ja erilaisia ​​musiikin ja urheiluun, ja University of Alberta, maailman arvostettu ja tutkimusta korkeakoululle tunnettu syvällistä opetussuunnitelman ja korkeaa oppimisen.

 

Lukukausimaksut

Keskimääräinen opetusta Kanadan hakevia opiskelijoita ansaita ylempää tutkintoa maansa on noin 5000 dollaria CAD vuodessa ($ 5000 dollaria ja 3700 euroa). Opiskelijat valitsevat ansaita jatkotutkintoja Kanada odottaa maksaa noin $ 1000 (740 euroa) enemmän vuodessa kuin undergraduation lukukausimaksuja.

Kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia maksamaan korkeampia maksuja kuin Kanadassa asuvat - lähes kolme kertaa enemmän, itse asiassa. Jos olet kansainvälinen opiskelija, odottaa maksaa 14000 dollaria (10400 euroa) vuodessa perustutkintoa ohjelmia ja vielä suurempi määrä jatkotutkintoja. Ulkomaalaisten osallistumisesta Saskatchewanin ja Quebecin yliopistot maksavat korkeimmat lukukausimaksut, kun kansainvälinen opiskelijoista Newfoundlandin ja Manitoba yliopistot maksavat alimman lukukausimaksuja.

 

Kelpoisuus Study Viisumit

Jotta laitos voi saada kanadalainen tutkimus viisumi, opiskelijoiden on osoitettava ne on hyväksytty korkeakoulussa tai yliopistossa Kanadassa, osoittavat ne taloudellisesti elättää itsensä ja maksaa lukukausimaksut ja esittää puhtaat osalta rikosrekisteriä. Opiskelijat voidaan pyytää lääkärintarkastukseen joissakin tapauksissa ennen opiskelija viisumi on myönnetty.

 

Miksi opiskella Kanadassa?

Vaikka se on kallista kansainvälisille opiskelijoille osallistua korkeakoulujen tilat Kanadassa, tässä maassa on myös yksi parhaista maineen koskien koulutuksen laatua. Lisäksi Kanadassa tarjoaa rauhallisen, turvallisen ja monipuolisen ympäristön antaen erinomainen oppimisympäristö opiskelijoille, jotka haluavat kokea yksi parhaista koulutuksen järjestelmien maailmassa.

Tietoja Kanada

Pohjoispuolella sijaitsevat rajalla Yhdysvalloissa, Kanadassa on toiseksi suurin maa maailmassa osalta kokonaispinta-ala. Ulottuu Tyynenmeren, Atlantin valtamerelle, Kanada myös kerskuu yksi suurimmista talouksista, koska sen runsaasti luonnonvaroja, jotka sisältävät öljyä, mineraaleja, kala-ja metsätalous. Sitä pidetään perustuslaillinen monarkia ja parlamentaarinen demokratia, jossa pääministeri ja kuningatar Elizabeth kuin valtionpäämies. Tunnustettu "keskellä " voima, Kanada sijoittuu korkea muun globaalin maiden inhimillisen kehityksen, kansalaisvapauksia, koulutus, taloudellinen vapaus ja elämänlaatua. Lisäksi se on jäsenenä YK, NAFTA, G8, NATO, WTO, APEC ja Kansainyhteisön.

Koska Kanada on laajoilla alueilla voimakkaasti metsämaan, se on asukastiheys noin kolme ihmistä per kahdeksan neliökilometriä (yksi kilometri).Tämä demografinen on yksi maailman alhaisimpia, verrattavissa osissa Pohjois-ja etelänapa, Venäjä ja Amazonin viidakkoon. Vaihtoehtoisesti, Etelä Quebec ja Etelä Ontaria sisältävät tiheimmin asutuilla alueilla Kanadassa, pitkin St. Lawrence-joen ja Suurten järvien alueella.

Kolme alueiden ja kymmenen maakuntien käsittävät liitto Kanadassa. Maakunnat ovat itsenäisiä kuin alueiden osalta hyvinvoinnin, terveydenhuollon ja koulutuksen, jossa maakunnat kerätä lisätuloja government.However, liittohallitus voi toteuttaa kansallisia politiikkoja kuten Kanadan Health Act maakunnissa. Vaikka maakunnissa on oikeus kieltäytyä aloittamista liittovaltion politiikkaa, he yleensä päättivät hyväksyä ne.

 

Olennaiset seikat Kanada

  • Kanadan pääkaupunki on Ottawa, joka sijaitsee Ontarion provinssin.
  • Kanada on kaksi virallista kieltä - Englanti ja ranska. Lähes 60 prosenttia kanadalaisista puhua Englanti, kun 20 prosenttia puhua ranskaa. Muut kielet yleisesti puhutaan Kanadassa, koska sen korkea monikulttuurisuuden ovat Kantonin, Saksan, Punjabin ja Italian.
  • Oikeusjärjestelmä Quebecissä perustuu järjestelmän toimivuutta lakien tukee Ranskan lakia, loput Kanadan noudattaa Englanti common law-järjestelmä.
  • Kanada on arviolta kaksi miljoonaa järveä, joka kattaa noin kahdeksan prosenttia koko alasta.
  • Vaahteranlehti on Kanadan 's kansallinen symboli ja on näkyvästi maan ' s lippu.
  • Kanada tarjoaa ilmaisen perusterveydenhuollon huolehtia kansalaisistaan, mutta hampaiden palvelumaksut vastaavat edelleen saavan henkilön tällaisia ​​palveluja. Reseptilääkkeet ovat useimmiten ilmaisia ​​eläkeläisille yli 65 sekä toimeentulotuen tukea.
  • Royal Canadian Mounted Police (puhekielessä kutsutaan "Mounties ") ovat kansallisia ja liittovaltion poliisi, joka on tunnettu ratsastus sisustettu hevosten he partio alueilla Kanadassa.

 

Kanada 's Ilmasto

Keskimääräinen Kesällä ja talvella lämpötilat vaihtelevat suuresti alueelta alueelle. Vaikka eteläosissa Kanada kokemusta sääolosuhteet samanlainen kuin Yhdysvalloissa Prairie ja sisämaassa on mannermainen ilmasto, jossa päivän ylimmät lämpötilat voivat vaihdella, keskimäärin vaihtelevat viiden asteen Fahrenheit -30 alla celsiusta (-15--30 Celsius ). Kaikki alueet Kanada ovat alttiita suuria määriä lunta ja sadetta. Montreal, Quebec ja Ottawa hetkellä keskimääräinen Kesällä lämpötila 78 astetta (25 astetta) Fahrenheit ja talven keskilämpötilat 20 asteen Fahrenheit (-6 Celsius).

 

Kanadalainen Valuutta

Valuutta Kanadan on Kanadan dollareina merkitty symbolit $ tai C $ tai koodin CAD. Kuten Yhdysvaltain dollari, Kanadan dollari jakautuu 100 senttiin.Kanada tuottaa myös kolikoita, jotka tulevat 5 ¢, 10 ¢, 25 ¢ ja 50 ¢ nimityksiä, vaikka 50 sentin kolikko on harvoin liikkeellä. Setelit tulevat yhdessä, viisi, kymmenen, 20 ja 50 CAD nimityksiä.

 

Uskonto Kanadassa

Lähes puolet kaikista kanadalaiset pitävät itseään katolisia, jonka jälkeen islam ja hindulaisuus. Tuoreen väestönlaskennan, lähes 24 prosenttia Kanadan kansalaisia ​​ole sidoksissa tahansa uskonnolliseen ryhmään, mieluummin kutsua itseään ateisteja tai agnostikkoja.