Read the Official Description

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viidestä eri profiilista :

 • Sovellettu tekniikka ja genetiikka;
 • Elintarvikkeiden laatu ja hoito;
 • Ravitsemustieteet;
 • Elintarvikekemia;
 • Ruokapakkaukset.

Kaksi jälkimmäistä oppimiskappaletta tarjotaan yhteistyössä vastaavasti yliopiston Corkin, Irlannin ja Münchenin teknisen yliopiston kanssa. Opiskelijoilla on mahdollisuus viettää jopa kaksi lukukautta jossakin näistä eurooppalaisista yhteistyökumppaneista.

Ohjelmaa tukee AssoImprenditori Alto Adige - Sezione Alimentari - ja Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Tämä kumppanuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden kirjoittaa tutkimustyönsä yhteiseen tutorointiin sekä yliopistosta että elintarviketeollisuudesta.

Yhdellä silmäyksellä

 • Tutkintoluokka: LM-70
 • Opintopisteet: 120
 • Kurssin kesto: 2 vuotta
 • Kurssit opetetaan englanniksi
 • Paikat: 30 EU 5 ei-EU
 • Kampus: Bozen-Bolzano
 • Opintokulut: 1.345,50 euroa vuodessa

Kurssin rakenne

Ensimmäinen vuosi sisältää lähinnä elintarviketeknologian ja elintarvikemikrobiologian moduuleja, jotka ovat yhteisiä kaikille oppimisteille. Toisesta vuodesta lähtien moduulit muuttuvat valitun profiilin mukaan. Voit valita viidestä profiilista ja monista moduuleista kurssiasi varten .

Vaihto-ohjelmat ja työharjoittelu

Tällä hetkellä tarjoamme vaihto-ohjelmia lähes 20 kumppanuusyliopiston kanssa ympäri maailmaa osana suurta verkostoyhteistyötä Italiassa ja ulkomailla toimivien toimialojen kanssa, jossa voit suorittaa harjoittelusi. Erityisesti tämä päällikkö on kumppanuus Irlannin yliopistokoulun Corkin ja Münchenin teknisen yliopiston kanssa , kaksi maailman elintarviketieteen johtajaa.

Työllisyysnäkymät

Ohjelman jatko-opiskelijat sijoitetaan elintarviketeollisuuden yrityksiin ja erikoistuvat tutkimukseen ja kehitykseen. ruuan prosessointi; tuotesuunnittelu ja kehittäminen; elintarvikkeiden jalostuksen hallinta ja valvonta; elintarvikkeiden automaatioteknologia; elintarvikkeiden aitouden takaamismenetelmien kehittäminen; laadunvalvonta; sekä innovatiivisten prosessien kehittäminen elintarvikkeiden ravintoarvon ja elintarvikeketjun kestävyyden parantamiseksi.

Kurssi tarjoaa opiskelijoille työkalut konsulttina toimimiseen tai johtotehtäviin pääasiassa elintarviketeollisuudessa ja elintarvikeketjun yhdistävillä yrityksillä, mukaan lukien valmistus, varastointi ja jakelu, mukaan lukien laajamittaiset vähittäiskauppiaat, sekä julkiset ja yksityiset keskukset, jotka ovat sitoutuneet prosessien suunnitteluun, hallintaan ja parantamiseen. Valmistuneilla on suunnittelu ja innovointi kaikkiin elintarvikekehitysprosesseihin ja -tuotteisiin, joilla taataan ja parannetaan elintarvikeketjun aistinvaraista, ravitsemuksellista ja kestävää laatua .

hakemus

Jotta kurssi hyväksytään, sinun on annettava B2-tason pätevyyskirja englannin kielellä. Jos sinulla ei ole virallista kielentutkimusta, voit suorittaa kielikokeen kampuksissamme.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja opinto-ohjelmasta löytyy opinto-oppaasta, joka sisältää tietoja opintosuunnitelmasta, pääsyvaatimuksista, kielivaatimuksista, hakemusprosessista, pääsymenettelyistä, ilmoittautumisesta ja lukukausimaksuista.

Valintakriteeri

Sinun perusopinnot (Bachelor tai vastaava).

Online-sovellus

 • Early Bird - EU: n ja EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisille: maaliskuu-huhtikuu 2019
 • Myöhäinen hakemus - vain EU: n kansalaisille: toukokuu-heinäkuu 2019

Julkaisu rankingilista

 • Early Bird: toukokuun puolivälissä 2019
 • Myöhäinen hakemus: elokuun alussa 2019
Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by Free University of Bozen - Bolzano »

Last updated August 1, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
1,346 EUR
Opintokulut: 1.345,50 euroa vuodessa
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä