Riippumatta siitä, harjoittaako uraa suuryrityksessä vai nuorena, on yksi alue, joka on kaikkein haastavin jollekin näistä yrityksistä hallita - inhimillistä pääomaa. Kun työskentelet ihmisten kanssa, ei aina ole tarpeeksi hyvä johtaja, vaan on myös oltava hyvä johtaja.

BEBS henkilöstöhallinnon maisteri valmistelee ammattilaisia ​​kehittymään uransa johtajana henkilöstöhallinnon alalla ja tarjoamaan ratkaisuja nykypäivän haasteisiin tällä alalla.

HR: n periaatteiden oppimisen ohella opiskelijoilla on mahdollisuus oppia inhimillisen pääoman hallintaan liittyviä käsitteitä, kuten työntekijöiden motivaatiota, lahjojen hankkimista ja säilyttämistä, muutoksenhallintaa ja organisaatiokulttuuria, mikä antaa heille mahdollisuuden saada paljon tarvittavia valmennustaitoja. Koska HR: lla on strateginen rooli globaalien organisaatioiden toiminnassa, tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille kaiken vaikean

Osallistujan profiili

• Yritysten johtajat ja johtajat, jotka tarvitsevat yleistä ja nykyaikaista henkilöstöresursseja
• Ammattilaiset haluavat erikoistua inhimillisen pääoman hallintaan
• Nuoret tutkinnon suorittaneet, jotka etsivät ammattimaisia ​​mahdollisuuksia strategisesti tärkeällä ja kasvavalla alalla

PääsyprosessiKysy lisätietoja: Jokainen hakija kehotetaan ottamaan yhteyttä BEBS hen sähköpostilla saadakseen lisätietoa sekä selvittämään, täyttävätkö heidän profiilinsa master-ohjelman vaatimuksiin.

Kuinka hakea: Skannaa ja lähetä seuraavat asiakirjat sähköpostilla osoitteeseen BEBS @ BEBS .org ja täytä Online Application Form:
  • Jatka (CV)
  • Käyttötarkoitus tai motivaatiokirje
  • Passport tai ID-kopio
  • Kandidaatin tutkinto tai 5 vuoden johtamiskokemus lukion tutkinnosta
  • Akateeminen kirja (Transcript / Grades)
  • Ammattikokemus (vähintään kaksi vuotta)
  • Englannin kielen taito / edistynyt taso, jos opiskelija ei ole äidinkieli. (IELTS 6.0 tai vastaava, kuten TOEFL tai aiempi englanninkielinen koulutus)
Mahdollinen haastattelu: Ilmoittautumisosasto ottaa yhteyttä ehdokkaaseen, mikäli haastattelu vaaditaan Skype-palvelun kautta.
Hakemuksen arviointi: Opintotoimikunta voi kestää viikon ajan päätöksen tekemiseksi ja ilmoittaa hakijalle, onko päätös myönteinen vai kielteinen.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisen yhteydessä on maksettava 500 euron rekisteröintimaksu enintään 7 päivän kuluessa sisäänpääsyn vastaanottamisesta. Tämä maksu vähennetään koko lukukausimaksusta, joten se ei ole ylimääräinen maksu, vaan toimii talletuksena varata opiskelijan paikka.
Maahantulon jälkeen: Viisumia vaativien kansainvälisten opiskelijoiden odotetaan maksavan osan opintomaksuistaan ​​osittain tai kokonaan ennen viisumin hakemista. Tämän jälkeen opiskelija saa alkuperäiset maahantulo- ja rekisteröintiasiakirjat postitse, jotta hän voi hakea opiskelijaviisumia. Opiskelijat, jotka eivät tarvitse viisumia, saavat tutustumisasiakirjansa vain sähköpostitse.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta Barcelona Executive Business School (BEBS) »

Viimeksi päivitetty October 13, 2018
Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
4,300 EUR
Online-lukumaksu. Luokassa: 4800 euroa.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä