Kansainvälisen johtamisen maisteri

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kansainvälinen urasi alkaa Saksassa

Master International Management -palvelussa voit valita useiden suurten pääaineiden välillä ja voit asettaa niin henkilökohtaisen painopisteesi tutkimuksessa.

129849_CS_27092016_KW39_Infografik_MIM_MIM-Global.png

Majors

 • Kansainvälinen markkinointi
 • vieraanvaraisuus
 • Terveydenhuollon hallinta
 • Talous ja kirjanpito
 • Kuljetus ja logistiikka
 • Kansainvälinen henkilöstöhallinto
 • IT-hallinta
 • Suuri tiedonhallinta
 • ilmailu

129846_man_woman_laptop.jpeg

Kansainvälinen markkinointi

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Markkinointipäälliköillä on avainasema kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä: He suunnittelevat keskeisen markkinointi- ja brändistrategian, vastaavat kohderyhmien ja heidän tarpeiden tunnistamisesta ja arvioinnista, ovat tärkeässä asemassa tuotekehityksessä ja markkinoinnissa ja vaikuttavat merkittävästi yrityksen toimintaan menestys kehittämällä ja toteuttamalla viestintä- ja markkinointikonsepteja.

Maisteriohjelmamme valmistaa sinut uralle markkinoinnissa, myynnissä ja brändinrakennuksessa täydellisellä yhdistelmällä erityistä markkinointitietoa ja yleistä johtamistaitoa.

Urakehitysmahdollisuudet

Koska käytännössä jokainen kansallinen ja kansainvälinen yritys myy tuotteita tai palveluita, markkinoinnin uranäkymät ovat erinomaiset. Asiantuntijoita, joilla on vakaa markkinointi- ja myyntitaito, on kysyntää melkein kaikkialla. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi viestintäpäällikkönä, tuotemerkkijohtajana, markkinointijohtajana jne.

vieraanvaraisuus

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Vieraanvaraisuuden hallinta kattaa erittäin laajan kentän, jolla on lukemattomia, usein monialaisia mahdollisuuksia. Klassisen hotellisektorin lisäksi se sisältää vieraanvaraisuutta sekä vierekkäisiä toimialoja, kuten huvipuistoja, kasinoita tai lentoyhtiöitä, sekä palveluntarjoajia, kuten vieraanvaraisuuskonsultaatioita tai IT-palveluntarjoajia.

Valmistuneet ovat kysyttyjä catering-, konferenssi- ja tapahtumajohtamisessa, matkailu- ja vapaa-ajan, viihde- ja kiinteistöhallinnassa sekä ruokapalveluiden hallinnassa. Tämä maisteriohjelma antaa sinulle kuvan yhdestä nopeimmin kasvavasta globaalista teollisuudesta. Kehität kanssamme operatiivista ja strategista johtamistaitoa, jota voit käyttää globaalissa vieraanvaraisuusalalla.

Urakehitysmahdollisuudet

Hospitality Management MBA-ohjelma valmistaa sinut monenlaisiin vastuuseen. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi vierassuhteiden johtajana, projektipäällikkönä, markkinointipäällikkönä jne.

Terveydenhuollon hallinta

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Terveydenhuoltoalalla käsittelet monimutkaisia suhteita liikkeenjohdon toiminnan ja siitä johtuvien eettisten ja sosiaalisten seurausten välillä. Kansainvälisen johtamisen maisteriohjelma, jolla on pääaineena terveydenhuollon johtaminen, tarjoaa sinulle tärkeän alan osaamisen sekä asiaankuuluvan yleisen johtamisen asiantuntemuksen.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden täyttää menestyvästi johtotehtävät terveydenhuoltoyrityksissä, kuten sairaaloissa ja hoitolaitoksissa, sekä konsultointiyrityksissä ja lääketieteellisissä tekniikoissa sekä lääkkeitä valmistavissa yrityksissä.

Urakehitysmahdollisuudet

Maisterintutkinnolla terveydenhuollon johtamisessa saat erikoistumisen, jota tarvitset menestyvänä johtajana terveydenhuollon alalla. Mahdollisiin työnantajiin kuuluu terveydenhoito- ja hoitovakuutusten tarjoajia, lääkäripalveluita, lääkeyhtiöitä ja terveysmatkailulaitoksia. Valmistumisen jälkeen voit esimerkiksi työskennellä työterveyshuollon johtamiskonsulttina, sairaalahallinnon johtajana, terveydenhuollon yrityskonsulttina jne.

Talous ja kirjanpito

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Kansainvälisen johtamisen maisteriohjelmassa, jolla on pääaineena talous ja kirjanpito, saat laajan asiantuntemustiedon ja asiaankuuluvan yleisen johtamistaidon, jotta voit navigoida turvallisesti kansainvälisillä pääomamarkkinoilla.

Kehität taitoja rahoituspoliittisten päätösten valmisteluun ja toteuttamiseen, opit käsittelemään rahoitusvaihtoehtoja kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja kirjanpitoa kansainvälisten standardien mukaisesti, ja hankit syvällisen sijoitusanalyysin ja salkunhoidon asiantuntemuksen, jotta voit optimoida yrityksesi taloudellinen suorituskyky. Uramahdollisuudet ovat erinomaiset - Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat suuren kysynnän tutkinnon suorittaneille, joilla on erinomainen englannin kielen taito, käytännön kokemus ja asiaan liittyvä maisterin tutkinto kansainvälisesti tunnustetusta yliopistosta.

Urakehitysmahdollisuudet

Maisterin tutkinto rahoituksesta ja kirjanpidosta tekee sinusta halutuimman asiantuntijan tulevaisuuden alalla. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi riskienhallinnassa, varainhoidon valvojana, vaatimustenmukaisuusjohtajana jne.

129850_man_graphics_screen.jpeg

Kuljetus ja logistiikka

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu

Kansainvälinen liiketalouden maisteriohjelma, jolla on pääaine liikenteessä ja logistiikassa, valmistaa sinut analysoimaan strategisia ja logistisia ongelmia tieteellisillä menetelmillä ratkaisujen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi yrityksessä.

Opit myös soveltamaan tieteellisiä menetelmiä liikenteessä ja logistiikassa sekä opiskelet liiketoiminnallisia ja taloudellisia menetelmiä, käsitteitä ja sisältöjä, joita voit soveltaa alan kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Urakehitysmahdollisuudet

Opintojen kansainvälinen suuntautuminen sekä logistiikka- ja kuljetusteollisuus tekevät sinusta globaalin toimijan. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi logistiikkakonsulttina, hankintapäällikkönä, prosessipäällikkönä jne.

Kansainvälinen henkilöstöhallinto

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Olitpa HR-virkamies markkinoiden johtavalle yritysryhmälle, konsultti kansainvälisessä johtamiskonsultoinnissa, kykyjen hankkimisen asiantuntija nousevan teknologian kehittäjälle tai HR-päällikkö muotimerkinnälle: HR-johdosta on tulossa yhä tärkeämpi strateginen tekijä kansainvälisten yritysten menestys jopa ylimmällä johtotasolla.

Valmistautuaksemme sinut perusteellisesti menestyvälle uralle tällä alueella tarjoamme sinulle tärkeätä henkilöstöresurssien asiantuntemusta ja edistynyttä asiantuntemusta yrityksen strategisessa ja operatiivisessa ajattelussa. Valmistumisen jälkeen odottaa sinua monenlainen vastuu mielenkiintoisessa ympäristössä.

Urakehitysmahdollisuudet

HR-henkilöstö voi tehdä paljon muutakin kuin tarkastella hakemuksia, tehdä haastatteluja ja tehdä työsopimuksia. Koulutetun HR-henkilöstön puutteen vuoksi heidän taitojaan tarvitaan kaikilla henkilöstövalinnan, toimeksiannon ja ylennyksen aloilla yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi henkilöstöjohtajana, henkilöstökehittäjänä, henkilöstöjohtajana jne.

IT-hallinta

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Yritykset tarvitsevat asiantuntijoita, jotka osaavat hallita monimutkaisia tietotekniikkaprosesseja ja ymmärtää myös liiketoimintaympäristöä. Kansainvälinen johtamisen maisteriohjelma, jolla on pääaineenaan IT-hallinta, valmistaa sinut menestyvälle uralle yhdistämällä teollisuuden kannalta merkityksellinen IT-sisältö ja yleinen johtamistaito.

IT-päällikkönä varmistat, että yrityksesi tietoja käytetään parhaalla mahdollisella tavalla strategisten tavoitteiden kehittämiseksi ja saavuttamiseksi. Liittymänä liikkeenjohdon ja tietotekniikan välillä, olet vastuussa monitieteellisten projektien hallinnasta yhteistyökumppaneiden, yritysten ja valtion organisaatioiden kanssa.

Urakehitysmahdollisuudet

IT-päällikkönä olet teollisuuden, julkisen sektorin ja julkishallinnon halutuimpien ammattilaisten joukossa. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi IT-projektipäällikkönä, Scrum-päällikkönä, HR-asiantuntijatekniikan rekrytoinnissa jne.

Suuri tiedonhallinta

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: lokakuu

Olipa kyseessä sitten klassinen vähittäiskauppa tai verkkokaupoissa, rahoituspalveluissa, ilmailu-, matka- tai matkailualalla tai televiestinnässä: Tiedot ovat avain liiketoiminnan menestykseen melkein millään nykyajan teollisuudenalalla. Kyse ei ole vain kerättyjen tietojen määrästä, vaan myös sen analysoimisesta valmistelusta ja kannattavasta käytöstä.

Big Data Managerina tavoitteesi on tuottaa datasta suurin mahdollinen strateginen arvo. Koordinoit projekteja ja työskentelet päähallinnan, tietotekniikan ja data-analyysin välisellä rajapinnalla. Tunnet tiedonhallinnan periaatteet, ymmärrät tekoälyn tekniikat ja ymmärrät uuden tekniikan ja sen edut liiketoimintaympäristölle.

Samanaikaisesti olet tietoinen yrityksesi tarpeista ja pystyt sovittamaan tiedon käytön yrityksen strategiaan. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, käytät tietotaitoasi kriittisesti tarkkailla isojen tietojen nykyisiä suuntauksia, erottaaksesi puhtaan hypen toteutettavissa olevista ratkaisuista ja antamaan sopivia suosituksia johdolle.

Urakehitysmahdollisuudet

Suuret ja nopeasti kasvavat yritykset investoivat voimakkaasti tiedonhallintajärjestelmien ja rakenteiden rakentamiseen. Täällä on monia mahdollisuuksia päteville asiantuntijoille. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi Big Data Scientistina, Big Data Engineerinä, BI-konsultttina jne.

ilmailu

 • Huono Honnef: maaliskuu / syyskuu
 • Berliini: huhtikuu / lokakuu

Asiakkaiden ja tavaroiden saaminen määränpäähän nopeasti ja turvallisesti - se on avain lentoliikenteen hallintaan. Mutta yrityksen markkina-asema ja tehokkuus ovat myös sinun käsissäsi, kun olet ylimmässä johdossa.

Siksi tarjoamme paitsi tärkeätä erityistietoa myös asiaankuuluvaa yleistä johtamistaitoa myös kansainvälisessä johtamisen maisteriohjelmassa, jolla on pääaineena ilmailuhallinto. Valmistuneille on mielenkiintoisia ilmailualan ammatteja mielenkiintoisille - etenkin johtotasolla.

Opit lentoyhtiöiden kannattavuuden tärkeimmistä tekijöistä - verkon suunnittelusta ja tulojen hallinnasta -, hankkit tietoa ympäristöasioista, kuten melusta ja päästöistä, syventät tietämystä lentoyhtiöiden ja lentokenttien rahoituksesta ja käsittelet myös sellaisia asioita kuin henkilöstöresurssit ja kirjanpito ja markkinointi.

Urakehitysmahdollisuudet

Tulevana johtajana otat vastuun lentoliikenteen ja logistiikan aloilla. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi lentorahtien hankintapäällikkönä, yritysstrategian kehittäjänä, prosessinhallinnan konsulttina jne.

Missä opiskelet

Voit jatkaa maisterintutkintoa Saksan kahdessa kampuksella Bad Honnefissa ja Berliinissä.

Hakemusvaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto ja opintosuorituskirjat (3 vuotta - 180 op) I Minimipistepistemäärä on keskimäärin 3,0 pistettä saksalaisen tutkintojärjestelmän mukaan
 • Akateeminen IELTS 6.0 / TOEFL IBT 80 pistettä / PTE 56 pistettä / Cambridge Advanced tai Proficiency
 • Pääsyhaastattelu - suoritetaan verkossa tai kampuksella

Pääsyprosessi

Oletko valinnut tutkinto-ohjelman? Hae nyt! Otamme sinut läpi sisäänpääsyprosessin vaihe vaiheelta ja odotamme oppia tuntemaan sinut paremmin.

EU: n ja ETA: n hakijat

 1. Lataa sovellus osoitteeseen www.iubh.de/onb
 2. Suorita pääsyhaastattelu
 3. Vastaanotto- ja lukukausisopimus
 4. Lähetä takaisin allekirjoitettu opetussopimus
 5. Aloita opinnot IUBH: lla

EU: n ulkopuoliset hakijat

 1. Lataa sovellus osoitteeseen www.iubh.de/onb
 2. Suorita pääsyhaastattelu
 3. Vastaanota tarjouskirje
 4. Tee talletus ja avaa estetty tili
 5. Vastaanotto- ja lukukausisopimus
 6. Saa viisumi ja aloita opinnot

Vaaditut dokumentit

Kun olet jättänyt online-hakemuksesi, tarkistamme täyttääkö ilmoittautumisvaatimukset ja otamme sinuun yhteyttä kahden viikon kuluessa. Ole hyvä ja lähetä hakemuksen mukana kaikki alla luetellut asiakirjat:

 • CV
 • Motivaatiokirje
 • Passport Copy
 • Akateemiset tutkintotodistukset ja ennätyskirjat
 • Englannin kielen taito (IELTS / TOEFL / PTE / Cambridge A tai P)
 • Todistus työkokemuksesta (jos sellainen on)

Vieraanvaraisuuden hallinta | Lyhyt selitys IUBH: n professori Legrandilta IUBH: sta Vimeolla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Lue lisää

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Näytä vähemmän
Huono Honnef , Berliini , Munich + 2 More Vähemmän